Expert german in OZN-uri: Extraterestrii au rapit o nava spatiala NASA!?


Extraterestrii au preluat o nava NASA si acum incearca sa contacteze populatia Pamantului, sustine un expert german in OZN-uri.

Hartwig Hausdorf sustine ca sonda Voyager 2, lansata in spatiu acum 33 de ani, fara personal uman, a inceput sa transmita semnale ciudate, indescifrabile.

Pe sonda respectiva, specialistii NASA au instalat un disc cu muzica si saluturi in 55 de limbi, in cazul in care va fi gasita de populatii extraterestre. Dar luna trecuta, sonda a inceput sa emita spre Pamant mesaje distorsionate din locatia ei, de la marginea sistemului solar, iar specialistii NASA nu au fost in stare sa descifreze semnalele.

“Pare ca exista cineva care a luat controlul sondei sau a reprogramat-o, desi e posibil sa nu stim acum tot adevarul”, a spus germanul in cotidianul Bild.

Semnalul de la Voyager 2, care ajunge pe Pamant abia la 13 ore dupa ce este transmis, s-a intrerupt total in luna aprilie, pe 22. Explicatia NASA a fost ca lucreaza la a remedia o greseala de transmisie. Desi nu au comentat spusele inginerului german, americanii spun ca pauza de transmisie se poate datora unei erori la memoria computerului de pe sonda.

Voyager 2 si Voyager 1 au fost lansate in 1977 in spatiu, pentru a explora planetele Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun. Ele sunt obiectele facute de om care se afla la cea mai mare distanta de pamant. Voyager 1 e acum la o distanta de 8,5 miliarde de mile departare.

Niciun comentariu: