Arme psihotronice in Romania!


Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara, efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare… Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.

Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania ? Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa. Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor. Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.

Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipulat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva. Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania. Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.

Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe. Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca “sunt singur, ce pot face eu… ?”. Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.

Din dorina de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova
10. Focsani

Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21

Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.

Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu va scuteste insa de disciplina. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.

Sursa:
Multumim realizatorului blogului Ganduri din Atlantida pentru aceste informatii importante!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Sint constient ca aceste arme silentioase exista dar, de unde provin informatiile? Care este sursa acestor date???
Daca se analizeaza cu atentie(!), unele sint la vedere si, oficial! Mai toate posturile de radio-tv din tara sint intr-o intrecere frenetica in a informa/bombarda cetateanul cu tot felul de 'stiri mondene', crime, tilharii, depravare etc. (motivind ca 'asta se cere', de parca astfel de mizerii s-au cerut si inainte de '89!) creind o stare de panica, frica, nesiguranta in viata de zi cu zi a multor cetateni.


Cactus \|/

GabyS spunea...

Multe screte sunt chiar la vedere, asa este, pentru ca e un mod in care ne pacaleste mai usor...
Televiziunile astea nationale dupa cum se vede foarte usor ele nu fac decat sa ne acapareze, controleze si deasemenea sa ne induca frica, dependenta si teama, asta este rolul lor in general, dar mai sunt si exceptii de posturi si emisiuni care sunt sa zicem mai pt noi...

Sursa acestei postari o poti afla direct de la autorul blogului de unde este preluata.
Numai bine!

SDK spunea...

foarte adevarat articolul si se si vad efectele in societate si in general in lume.din curiozitate as avea o intrebare-de unde stiti cand emite aceste arme psihotronice?toata stima!

Anonim spunea...

manipularea s-a petrecut dintotdeauna , ca a fost tehnologie de ultima ora sau telepatie medievala, aceste lucruri au fost si se vor petrece.
- biblia (o iau ca referinta pentru ca este cea mai veche carte ) atesta multe persoane cu puteri paranormale .
- oamenii au calitati native de telechinezie teleportare telepatie , etc .
- unii le folosesc spre binele nostruu altii pentru putere pentru bani sau diverse.
- nimic nou sub soare.

Anonim spunea...

nu cred o iota , sursa e nebun de-a binelea , cum sa cred ca ne influenteaza cineva mental sa facem sex cand asta inseamna reproducere si cu totii stim ca suntem prea multi.
Nu contest ca exista arme psihotronice si atunci manifestarile sunt intradevar acelea , dar armele acelea sunt folosite de grupuri de oameni de afacere pentru a afla de concurent informatiile de care are nevoie,
deci
nu este valabil pentru toata populatia.

Anonim spunea...

se vehiculeaza din ce in ce mai mai mult ideea falsa ca s-a suprapopulat pamantul, vrand de fapt sa se justifice in fata oamenilor scopul criminal, de reducere a populatiei. dar asta e o minciuna! cum sa fim prea multi , cand cu totii stam inghesuiti pe suprafata de sub 2% a Terrei? in Romania avem aprox 22 mil locuitori, pe o supraf de 230,340 km patrati, asta ar insemna, daca s-ar imparti pamantul in mod egal, ca fiecare locuitor ar sta pe o suprafata de aprox 10,000 m patrati. ti se pare putin? eliminand zonele muntoase nelocuibile, zona se restrange la 7000m patrati/locuitor. la nivel global, raportul e aproape similar.

Unknown spunea...

Cei care emit aceste unde de inalta frecventa, sunt insusi cei care prin inselaciune controleaza Planeta de mii de ani. Insusirile acestor arme care distrug absolut psihicul, ataca nivelul celor 7 Chakre ale omului. In special cea Pineala, care este insusi responsabila de nivelul de constientizare al fiecarui individ. Wi-fi , este la fel de periculos precum aceste unde. Vreau totusi a va da o informatie care va poate surprinde: " Undele in realitate sunt la nivel Planetar, si unele dintre acestea se afla in pozitii cheie din orasele poate cele mai importante in lume. Unul dintre acestea este Paris, dar locul unde cu exactitate se afla nu IL pot spune. ( Nu las mesajul ca anonim, deci nu vreau in a ma pune in pozitia de a expune lucruri importante pentru informatia dvs. ).... Pentru a verifica in amanuntit anumite lucruri v-as ruga in a vizita Blog-ul meu : Rbiordache.blogspot.com / Ve-ti vedea cu claritate de ce sunt in stare Illuminatii... Au sters practic toate fotografiile prezente pe Blog. ( Din pacate este scris in limba Italiana). Distincte Salutari