Steven Greer - Adevarul dezvaluit despre extraterestrii benefici


PICATURA ESTE SI RAMANE, FARA INCETARE, UNA CU OCEANUL

"Exista un proverb minunat:"Cunoasterea este, de fapt, un singur punct, dar nebunii l-au inmultit."
Perceptia directa a mintii este foarte simpla, dar exista multe modalitati prin care ea poate fi exprimata. Ne aflam in acest punct din spatiu si totusi, in acelasi timp, in acest punct este cuprins ceea ce depaseste spatiul si timpul. Aceasta lucrare emana din Constiinta nemarginita, care nu are nici ea sfarsit in timp si spatiu. Creatia este vesmantul constiintei nemarginite si totul, impreuna, reprezinta Fiinta Suprema.
Intelegem, oare, cu totii aceasta?

Este foarte usor sa ne relaxam si sa traim experienta mintii in forma sa subtila, nemarginita si sa observam realitatea din jurul nostru. Trebuie sa trecem de la starea de constiinta activa si concentrata la starea de pura existenta, in care Constiinta divina se oglindeste in noi.
Constiinta iradiaza din noi, dar in acelasi timp trece dicolo de noi. Privind in ochii celor din jurul nostru, realizam ca ei poseda constiinta si ca, desi sunt diferiti, constiinta este una si aceeasi: suntem cu totii un singur Spirit. Constiinta lor individuala este aceeasi cu cea divina. Individualitatile, intelectele, trupurile lor sunt diferite, dar constiinta este una singura.
Daca recunoastem si traim aceasta unitate, putem deveni o unica fiinta cu oricine altcineva si putem fi una cu animalele, cu pomii, cu stelele, cu extraterestrii si cu cei din cadrul guvernului din umbra, cu cei de la Casa Alba etc...
Nici un loc nu ne este inaccesibil, nici o fiinta si nici un loc nu ne sunt straine. Intregul Cosmos este caminul nostru. Aceasta nu este doar o idee a mintii, starea poate fi chiar traita efectiv - toate aceste lumi prin care calatorim, toate aceste stari spirituale, pe toate le vom atinge, fara nici o indoiala... individualitatile noastre sunt ferestre prin care infinitul se exprima. La un moment dat, invatam cand trebuie sa individualizam aceasta picatura si cand trebuie sa o lasam sa cada inapoi in ocean, dupa care, din nou sa reconstituim picatura, care redevine astfel individuala.

Vom invata sa facem aceasta pe parcursul calatoriei noastre spirituale. "Fii precum vidul si apoi mergi pe apa."
Prin urmare, picatura individualitatii noastre poate deveni una cu oceanul si apoi chiar noi devenim oceanul. In acelasi timp, putem realiza ca suntem in continuare acea picatura individuala, intr-o stare de constiinta unitara.
Putem percepe aceasta nu numai in noi insine, ci, de asemenea, in toate lucrurile, in fiintele si in pamantul de sub picioarele noastre, care fac parte din Fiinta Divina.
Realizam ca totul este sacru, ca intreaga Creatie este sacra si ca fiecare fiinta este sacra, deoarece spiritul, Fiinta constienta, este insasi materia din care este alcatuit tot ceea ce exista. Ea este intotdeauna una singura, chiar daca se transforma si pare diferita pentru constiinta netrezita.
Provocarea consta tocmai in a vedea unitatea in diferenta si, de asemenea, in a ne bucura de diferenta............................................................
In noi exista o Esenta Divina, etern constienta. Asadar, daca intelegem natura mintii si constiintei din noi, este limpede ca putem sa ne ducem la culcare intr-o seara si, in acea stare de relaxare, sa depasim limitele spatiului si timpului si sa vedem ce se va petrece saptamana viitoare sau ce s-a petrecut cu o mie de ani in urma sau chiar putem trai experienta completa a vietii cuiva care a trait cu un milion de ani in urma...

Ne apropiem de maturitatea rasei umane si trebuie sa avem o intelegere mai profunda a acestor lucruri, ca sa nu ajungem la superstitii si infantilitati, ca de exemplu, sa practicam anumite ritualuri pentru a nu ne intoarce pe Pamant sub forma de furnici!
Desigur ca, daca vrem sa stim cum e sa fii un stejar, o furnica sau un caine, putem afla. Nu trebuie sa asteptam alta viata!
Atunci cand inot cu delfinii, motivul pentru care ei ma accepta in mijlocul lor este acela ca ma socotesc unul dintre ei. Ma socotesc literalmente un delfin. Eu voi deveni atunci un delfin.
Cand trupul si ajungem la nivelul urmator, ne pastram toate amintirile, ne amintim de fiecare persoana cu care am fost pe Pamant, evoluam ca individualitate prin toate lumile Creatiei si prin toate starile de constiinta. La un moment dat, daca dorim, vom deveni picatura care se intoarce in ocean.
Sa nu uitam ca din Oceanul primordial al lui Dumnezeu am iesit si tot in ace ocean ne vom intoarce cu totii. Acesta este telul spre care calatoreste sufletul nostru.
Experienta fiintei individuale consta in a invata fericirea de a fi finita si de a redeveni apoi infinita, prin regasirea esentei sale divine si, in acelasi timp, de a se bucura de existenta si de deplinatatea Creatiei."

Steven Greer

Sursa: zborul-spre-acasa.blogspot.com

Niciun comentariu: