Descoperiri recente tinute secret in Egypt!


Ni s-a oferit informatia ca, intr-un mod ascuns, se excaveaza si sunt scoase diferite artefacte din zona de sub Sfinx. Aceste secvente video au fost realizate sub mare presiune, pentru a revela lumii ceea ce se intampla acolo.
Zona este foarte bine pazita si nu are acces nimeni, mai putin persoanele abilitate de ei.
Oricum, putem spune acum ca, in urma cu cateva zile am prins exact momentul sub o luna plina in care acestia scoteau artefactele din subteran, sub zona frontala a Templelor Sfinxului, si continua sa fie un proiect de excavare aprobat de SCA de aproape un an de zile.
Artefacte de mare importanta sunt scoase la iveala de catre autoritatile egiptene in fata oamenilor din zona precum si a celor din intreaga lume... si nu doar in zona aceasta, ci si in alte regiuni similare! Nimeni nu a putut sa faca mare lucru in legatura cu asta pana acum.
Ultimele informatii de origine egipteana sustin ca nu s-a gasit nimic; totusi, martorii oculari nu sunt de-acord. Aceasta este o uimitoare violare a drepturilor noastre de a cunoaste istoria.


X-Squared Radio a publicat poze exclusive autorizate a putului sapat pe Platoul Gizeh, spre o camera cu comori din subteran. Fotograful il cunoaste pe proprietarul statiei radio, dar prefera sa ramana anonim din motive de securitate. (www.x2-radio.com, www.gizamap.com)
...astea se potrivesc cu afirmatiile lui Edgar Cacey. Ca am ajunge sa gasim raspunsul la Creatie sub Sfinx ! Sala Inregistrarilor !
Brooks Agnew PhD

"Aceasta se gaseste chiar sub laba dreapta a Sfinxului. Asta fiind la aproximativ 100-150 de picioare departare de Sfinx. Adancimea este de aproximativ 100 picioare (30 metri), daca luati in calcul excavarea de 4 etaje adancime pentru a ajunge la deschizatura. Prima data cand aparatul GPR al lui Bill Brown a fost trimis in gaura, echipamentul i s-a ars."


Deasemenea va prezint si o discutie cu cineva din Romania care a fost de curand la fata locului si pe aceasta cale ai multumesc pentru aceste informatii cat si pentru imaginile trimise:

"- Am fost acolo ieri si sunt multe garzi care pazesc intrarea...
- Turistii nu se pot apropia de Sfinx, eram singura si m-am invartit pe acolo mai bine de o ora incercand sa il conving pe paznic sa ma lase sa intru dar nu poate fi convins cu nici o suma.
- Avea indicatii clare sa nu lase pe nimeni sa intre, indiferent cat ofera, au construit o intrare pana la piciorele sfinxului si zona e inconjurata si pazita,
- Intr-o ora jumate cat am stat acolo a intrat doar un grup de 5 persoane, si l-am intrebat pe paznic, de ce pe ei i-a lasat si mi-a spus" they are specials""...

Este clar ca ceva se intampla acolo si ca deobicei, ne ascund adevarul.
Vom incerca sa aflam mai multe si sa revenim cu noi informatii.

Mai jos aveti cateva clipuri realizate la fata locului:
2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=oiAOtE7evQI&feature=player_embedded

snk spunea...

Incep sa se adevereasca si profetiile:
Edgar Cayce stated the following:

"A record of Atlantis from the beginning of those periods when the Spirit took form, or began the encasements in that land; and the developments of the peoples throughout their sojourn; together with the record of the first destruction, and the changes that took place in the land; with the record of the sojournings of the peoples and their varied activities in other lands, and a record of the meetings of all the nations or lands, for the activities in the destruction of Atlantis; and the building of the pyramid of initiation, together with whom, what, and where the opening of the records would come, that are as copies from the sunken Atlantis. For with the change, it [Atlantis] must rise again. In position, this lies -- as the sun rises from the waters -- as the line of the shadows (or light) falls between the paws of the Sphinx; that was set later as the sentinel or guard and which may not be entered from the connecting chambers from the Sphinx's right paw until the time has been fulfilled when the changes must be active in this sphere of man's experience. Then [it lies] between the Sphinx and the river". [378-16; Oct 29, 1933]


mai multe detalii pe http://projectcamelotproductions.com/interviews/giza_geomatrix/giza_geomatrixII.html