Un OZN a cauzat închiderea unui aeroport din China!


Câţiva localnici din Hangzhou au reuşit să fotografieze obiectul zburător neidentificat, care a brăzdat cerul cu repeziciune.

Un aeroport din estul Chinei a fost închis, după ce pe cer a fost observat un obiect zburător misterios.

OZN-ul văzut deasupra aeroportului din Hangzhou a împrăştiat raze de lumină albicioase şi a lăsat în urmă pe cer o dungă strălucitoare, relatează Daily Mail.

Martorii oculari au precizat că obiectul zburător neidentificat a brăzdat foarte repede cerul, însă câţiva dintre ei eu reuşit să-l fotografieze.


Unii experţi chinezi în aviaţie au susţinut că obiectul a fost de fapt o componentă desprinsă dintr-o rachetă intercontinentală americană.

Oficialii chinezi au precizat ulterior că ştiu despre ce a fost vorba, însă că nu pot dezălui asta, din raţiuni militare.

Sursa: realitatea.net



4 comentarii:

Alex spunea...

Incredibil! Nu am vazut nicio filmare mai credibila ca aceasta. Eu cred intr-o mica masura in existenta extraterestrilor, iar acest material ma face sa cred mai mult. Absolut superb! Si felul in care apare acea unda in forma de cerc si obiectul incepe sa zboare vertical...incredibil...

Cosmin spunea...

Autoritatile tot "fac misto" ba e o racheta, ba e un avion, ba e o pasare. Sa-i vezi atunci cum o sa reactioneze cand se vor trezii intr-o dimineata si se vor uita pe geam si se vor intreba: suntem in "Indipendece Day"?

Anonim spunea...

Mie mi se pare a fi un meteorit . Ce il face atat de special ? nu zboara in zig-zag. Nu se misca haotic . Chiar pare a fi un meteorit intrat in atmosfera "prins" foarte bine pe camera ....

Anonim spunea...

http://zzv.ro/video-27309-UFO-over-Bucharest.html
OZN-uri in Baneasa