Find the Book of Knowledge (doc)


"Staya Erusa este o serie de filme, un fel de documentare, numite deasemenea si Notion Pictures (Imagini Concept), care ofera inspiratie si intelegere. Aceste filme se straduiesc sa faca legatura intre necesitatile lumii si masura in care noi suntem, ca si Omenire, constienti. Staya Erusa sustine ca , printr-o perspectiva mai cuprinzatoare si mai multa constiinta, pot fi gasite solutii la problemele pe care umanitatea le infrunta. Folosind animatii ale invizibilului si interviuri cu oameni de stiinta si autori renumiti, ni se ofera intelegeri legate de constiinta, cosmos, viata si moarte, in special viata de dupa moarte.
In esenta, Staya Erusa vrea sa contribuie la expansiunea constiintei omenirii. Impreuna putem schimba lumea!"
Astazi va prezentam unul dintre aceste filme si anume "Find the Book Of Knowledge".

Multumiri speciale blogului "Iesirea din Matrix"!











4 comentarii:

Magda spunea...

Vreau sa va felicit pentru realizarea acestor postari extraordinare. Faceti o treaba minunata.Desi este destul de greu de realizat un blog asa frumos, si dureaza mult timp acordat fiecarei postari, se merita. Sunt oameni care inteleg si apreciaza foarte mult ceea ce spuneti prin cuvinte, aratandu-le lucruri noi, facandu-i sa realizeze o alta dimensiune a existentei sale. Bafta la postari in continuare.

GabyS spunea...

Multumesc Magda!
Sa iti fie de folos!

Gabi spunea...

Nu pot decit sa va multumesc din suflet si sa ma rog la Dumnezeu sa va dea putere de munca si multa multa sanatate incontinuare!
Va multumesc ca existati!

GabyS spunea...

Multumesc si eu Gabi!
Sa-i multumim Lui Dumnezeu pentru tot!
Numai bine!