OZN deasupra Canadei!?


Locuitorii din Harbour Mille, o comunitate restransa din provincia canadiana Newfoundland, au fost martorii unui eveniment cel putin neobisnuit luni seara, in 24 ianuarie.

Darlene Stewart, o localnica, sustine ca se afla pe strada si fotografia apusul atunci cand, deodata, a vazut ceva zburand prin dreptul ei, pe bolta. A indreptat obiectivul aparatului inspre obiectul neidentificabil si a actionat declansatorul, in incercarea de a apropia imaginea si a-si da seama la ce se uita.

"Nici chiar cu ajutorul camerei nu am putut deslusi despre ce este vorba, pana cand nu am transferat fotografia in calculator. Stiam ca nu este un avion, ci altceva", a declarat femeia pentru CBC News.

Imaginea cetoasa capturata de Stewart infatiseaza un obiect ce pare a semana cu o racheta din care ies flacari sau un fum foarte dens. Si localnica Emmy Pardy a vazut obiectul si declara ca a parut sa iasa din ocean, chiar din mijlocul golfului. "Este destul de ingrijorator pentru ca nu stim daca nu cumva se pune ceva la cale in golf, daca nu cumva cineva deruleaza unele experimente", a declarat femeia.

Astazi, joi, 28 ianuarie, localnicii din Harbour Mille, planuiesc sa isi petreaca dupa-amiaza pe strazile localitatii pentru a vedea daca vor asista inca o data la un spectacol asemanator pe cer.

Sursa: CBC


Niciun comentariu: