Extraterestrii sunt deja pe Pamant, sustin oamenii de stiinta bulgari


Extraterestrii se plimba deja printre noi, spun oamenii de stiinta bulgari, care pretind ca au luat deja legatura cu fiintele de pe alta planeta. Mai mult, cercetatorii urmeaza sa descifreze un set complex de simboluri primite de la ei, titreaza, joi, "Daily Telegraph"".
Lachezar Filipov, directorul adjunct al Institutului de cercetare spatiala al Academiei de Stiinta din Bulgaria, a confirmat existenta studiului. "In prezent, analizam 150 de cercuri in lanuri din jurul lumii, despre care credem ca sunt raspunsul la diferite intrebari. In prezent, extraterestrii sunt printre noi si ne urmaresc. Nu sunt ostili. Ei doar vor sa ne ajute sa ne dezvoltam pentru a putea intra in contact cu ei. Pana si reprezentantii Bisericii Catolice au recunoscut ca extraterestrii exista", a declarat bulgarul.
Potrivit directorului adjunct, oamenii nu pot intra in contact cu fiintele din spatiu prin intermediul undelor radio, ci cu ajutorul puterii mintii. "Rasa umana va stabili legatura cu ei probabil in urmatorii 10 sau 15 ani. Putem sa va spunem ca sunt extrem de critici, cand vine vorba de comportamentul amoral al oamenilor, prin care ei se amesteca in procesele naturii", a adaugat Filipov.


Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: