Extratereştrii au dezactivat rachete nucleare...


Extratereştrii au dezactivat rachetele nucleare din SUA şi Marea Britanie.

Şase foşti piloţi din armata Statelor Unite ale Americii au făcut câteva dezvăluiri şocante în legătură cu acţiunile extratereştrilor pe planeta Pământ.

Americanii susţin că fiinţe de pe altă planetă au aterizat, s-au infiltrat în centrele de lansare ale rachetelor nucleare din Marea Britanie şi SUA şi au dezactivat armele.

Potrivit The Telegraph, cei şase bărbaţi susţin că extratereştrii au dezactivat arme nucleare în mod repetat din 1948 până în prezent. Cei care au făcut aceste dezăluiri acuză guvernelor celor două ţări pentru faptul că încearcă să ţină secrete astfel de informaţii.

Foştii piloţi americani au ajuns la aceste concluzii după ce au discutat cu 120 de membrii ai armatei care au ieşit la pensie. Informaţiile pe care le-au colectat ar demonstra că extratereştrii ar fi aterizat ultima dată în urmă cu şapte ani. Scopul americanilor este acela de a convinge guvernele celor două ţări să recunoască faptul că ştiu despre acţiunile extratereştrilor de pe Pământ.

"Armata Statelor Unite minte în legătură cu OZN-urile şi eu pot să dovedesc acest lucru" a declarat, potrivit sursei citate, căpitanul Robert Salas. Acesta din urmă susţine că a văzut un OZN survolând cerul, în 1967, la un buncăr pentru rachete nucleare din Montana, . "Eram la datorie când am văzut obiectul plutind deasupra bazei. Rachetele au fost dezactivate imediat. Acelaşi lucru s-a petrecut la o altă bază la o săptămână după aceea. Se pare că extratereştrii sunt foarte interesaţi de armele noastre de distrugere în masă" a spus Salas.

Astfel de evenimente au fost raportate totodată şi în Marea Britanie. Teoria celor şase piloţi americani este susţinută şi de colonelul Charles Halt, din armata britanică, care susţine că în urmă cu 30 de ani extratereştrii au coborât într-o bază militară de la Bentwaters, în interiorul halei de depozitare a rachetelor nucleare.

Reprezentanţii oficiali ai celor două ţări nu au făcut nici-un comentariu deocamdată în legătură cu teoriile foştilor militari...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Salut
Pai ce vrei sa facà ?
Sa ne lase sa distugem aceast oazà de diversitate biologica si raritate in univers care este Terra ?

Fara indoialà ca o sa le dezactiveze si bine ca au facut-o .....si o vor face de fiecare data cind e nevoie.....

Ca dupa capul unora dau o bombà si fac radiatii pt sute si mii de ani.

Bineinteles ca stiinta oficiala se chinuie sa ,,adoarma,, lumea cu intox chipurile au descpoerit o rimà preistorica pe luna si un microb pe marte dar nu zic nimic ,nimic de extraterestrii ce ne viziteazà de mii de ani !!!

Cu bine R

Anonim spunea...

si pe teritoriul tarii noastre sunt colonii de et ce fel de specie sunt stiu oamenii in negru care sunt si la noi in tara

Anonim spunea...

Bine fac!

Namaste!!!

Alexandra Andone spunea...

Cine sunt?
Sunt un visator cu un vis maret: o lume mai buna.
Sunt un vizionar, sunt un om credincios. Cred in TOT ceea ce este. Cred in perfectiunea Universului cred intr-un Dumnezeu care ne-a creat pe noi oamenii, atotputernici, precum este EL.
Cred in puterea credintei. Cred in mine. Cred in visul meu. Cred in oameni. Cred in iubire. Cred in iertare. Cred in acceptare. Cred in viitor. Cred in evolutie.
Lansez pe aceasta cale visul meu. Il aduc in fata reflectoarelor, il infaptuiesc. Dau startul unui proiect inovativ, spontan…o carte despre puterea Creatiei, Creatia Universului, Creatia fiintei umane intr-un Univers plin de posibilitati.
Noutatea consta in faptul ca aceasta carte nu este scrisa acum. Aceasta carte este pe Calea de a fi scrisa, aceasta carte este pe Calea de a-si transmite mesajul, asa cum si noi oamenii suntem acum pe Calea de-a fi, de-a ne descoperi in absolutul fiintei noastre EXTRAordinare.
Aceasta carte se publica pe masura ce se scrie. Aceasta carte se dezvolta odata cu cei care o citesc.
Vei reveni sa citesti mai mult? Asigura-te ca vei fi informat de fiecare insertie , prin inregistrarea pe site.
Iti vei aduce aportul raspandind acest mesaj ? Vei fi printre cei care cred intr-o lume mai buna, mai frumoasa, plina de posibilitati?
Incepe ACUM: http://magiacreatiei.blogspot.com/2010/10/astazi-imi-voi-decide-viitorul.html

GabyS spunea...

Multumesc! Aici si Acum si Mereu!
Foarte frumos Alexandra!