Batranii Hopi spun ca schimbarile Pamantului se intampla acum

Intr-un mod absolut fara precedent si total neasteptat, Batranii Hopi, pentru prima oara in istorie, au dezvaluit lumii cele mai sacre si, pana acum, cele mai secrete profetii. Robert Ghost Wolf, renumit Profet Amerindian si autor a aranjat ca doi Batrani Intelepti Hopi sa apara timp de trei ore pe postul national de radio in show-ul Art Bell (in afara Pahrumo, NV) si sa discute liber despre profetiile lor sacre, care au fost, pana acum, secrete.

S-a spus de catre multi dintre cei care au avut acces limitat la aceste profetii in trecut, ca profetiile Hopi despre schimbarile Pamantului, care urmeaza, sunt printre cele mai vechi si mai exacte profetii disponibile.
Batranii au venit sa ne vorbeasca, in aceste timpuri, pentru ca ei cred ca am trecut de punctul dupa care nu ne mai putem intoarce, iar schimbari majore sunt iminente, incepand inca din urmatoarele cateva luni.

Ei spera ca vor putea “usura” efectele acestor schimbari, prin a ne cere tuturor sa ne intoarcem la un mod de viata mult mai simplu si mai spiritual.

Luna trecuta, la Intalnirile Spirituale, (si urmeaza unele si in aceasta luna) cunoscutul autor, ecolog si medium, Rev. Fred Sterling a adus cam acelasi mesaj. Rev. Sterling a subliniat faptul ca “Marea Schimbare” a inceput deja.
Ea se intampla acum. In alte evenimente recente, Gordon Michael Scallion, Robert Ghost Wolf si alti profeti moderni au inceput sa prezica schimbari majore si vizibile ale Pamantului, printre alte locuri, mai ales in California , incepand din aceasta vara. Iar acum batranii Hopi au iesit pe postul national de radio cu acelasi mesaj.
Deci, se schimba Pamantul? Are loc acum marea schimbare? Ce trebuie sa facem? Ca raspuns, va ofer urmatoarele.
Inainte de orice altceva, daca sunteti cumva intr-o stare de negare – treceti peste asta. Deschideti-va ochii. Uitati-va in jur.
Cum este vremea prin partile voastre?
Poate ca este putin diferita fata de cum a fost mereu in localitatea voastra?
Incercati sa aflati ce se intampla cu adevarat. Nu veti afla, vizionand emisiuni de umor, sau chiar buletinul de stiri de seara. Incercati sa luati reviste care contin informatii de spiritualitate sau de stiinta si medicina alternative. Cititi prinrte randuri.
Va trebui sa lasati deoparte utimul scandal politic despre cine se culca cu cine si sa sapati putin mai adanc, ca sa gasiti lucrurile cu adevarat importante.

Stiati ca s-a constatat ca acum, pentru prima oara in istorie, tornadele se rotesc invers?
Stiati ca sunt locuri in Mexic unde temeperatura solului creste pana la mai mult de 200 de grade?
Stiati ca intr-o perioada de numai 7 zile, in luna iunie au avut loc 772 cutremure inregistrate in California – Nevada langa lacul Mammoth? (Gordon Michele Scallion impreuna cu alti profeti prezic ca, in acea zona, va avea loc o eruptie vulcanica in aceasta vara).
Stiati ca pe 31 mai, curentul de aer “jet stream” (un curent de aer extrem de rapid care circula in atmosfera superioara a Pamantului) a atins Pamantul, pentru prima oara in istorie?
Stiati ca peste tot in America de Nord pasarile migratoare nu se mai reintorc la locurile lor de cuib? Si ca somonii nu se mai reintorc nici ei la locurile lor de depunere de icre? Si ca triburile indigene, peste tot in lume, nu mai dau nastere la copii?
Foarte bine, cam atat despre negare.

Odata ce acceptati ca schimbarea are loc, LASATI FRICA SA PLECE.

Realizati ca acesta este un timp al schimbarii – si nu neaparat un timp al fricii. Frica intuneca buna judecata si pune ziduri groase intre intuitia interioara – care va fi foarte importanta in aceste timpuri – si mintea voastra constienta. Schimbarea Pamantului nu va va omori; Pamantul se schimba mereu!
Dar frica, negarea, ca si a nu fi deschis catre Sinele vostru Interior si catre intuitia voastra, s-ar putea s-o faca.

Odata lucrurile acceptate si FRICA NU MAI EXISTA, investigati.

Aflati tot ce puteti afla despre ce se intampla. Internetul poate fi un instrument foarte valoros. Prin intemediul Internetului veti fi capabili sa descoperiti ce nu veti auzi niciodata la stirile de la ora sapte. Nu veti mai fi la mila programelor de stiri guvernate si determinate de ratingurile de audienta.
Cand cineva paseste in afara umbrelei protectoare a mass media si incepe sa caute, ca sa afle ce se intampla cu adevarat in lume, mai mereu exista tendinta de a se infuria.
”De ce nu mi-a mai spus nimeni acest lucru inainte?”
“De ce nu se spune asta la stiri?”
“Exista o conspiratie mondiala, care ne tine in intuneric.”

Redescoperiti-va spiritualitatea! “Daca va schimbati acum si va schimbati viata, asta va va ajuta sa usurati mult rezultatele cumplite ale cataclismelor. Exista multe lucruri puse de o parte pentru noi toti. Iar intensitatea acestora va fi mult mai mica, daca ne putem linisti, ne vom purta bine si nu vom mai face ceea ce facem acum.”

Batranii Intelepti Hopi au venit sa explice ca nu conteaza daca spiritualitatea voastra consta in a urma o filozofie organizata, sau o religie anume – sau daca este ceva ce ati invatat sa faceti si practicati singuri.
“Practicati spiritualitatea voastra, oricare ar fi aceasta, asa cum nu ati practicat-o niciodata inainte”. Si realizati ca rezultatele sunt influentate de constiinta voastra.

Constiinta voastra influenteaza totul.

Realizati ca gandurile, cuvintele si actiunile voastre de astazi contribuie la cum va fi lumea maine .

Asa stau lucrurile!

Iata aici patru pasi foarte usori pentru a supravietui schimbarilor Pamantului si tuturor profetiilor:

1. Tineti-va ochii deschisi

2. Lasati frica sa plece

3. Invatati tot ceea ce puteti.

4. Traiti in spiritualitatea voastra.

S-ar putea ca totul sa vi se para destul de simplu. Aproape ca suna ca si cum ar putea fi foarte amuzant. Iar acesta este un lucru foarte important de tinut minte. Amuzamentul. Adevarata spiritualitate este distractiva. Foarte, foarte distractiva. Bucuria este probabil un cuvant mult mai bun; extazul este probabil un cuvant si mai bun. Daca drumul vostru spiritual nu va duce pe o cale de bucurie, v-as sugera ca probabil este timpul sa incercati altceva. Am ajuns sa inteleg (si mi-a trebuit multa suferinta ca sa ajung acolo) ca experimentarea bucuriei este cel mai spiritual lucru pe care-l poate face cineva, in timpul vietii sale.
Bucuria este infectioasa. Ea schimba si incarca chiar si aerul prin care pasiti. Lumineaza inimile celor din jurul vostru. Si in aceste vremuri tulburi, nu ma pot gandi la o mai buna energie vindecatoare cu care sa saturam Pamantul. Bucuria! De ce sa nu va acordati cateva minute in fiecare zi, doar pentru a lua o pauza si a va gandi la ceva ce va face foarte, foarte fericiti? Incercati. Va va face o mare placere.
S-ar putea chiar sa devina un obicei.
Ei bine, cred ca mai este doar un singur lucru despre care e nevoie sa vorbesc aici. Este, de obicei, pozitia adoptata de cei mai multi sceptici si de cei aflati in negare ca o justificare pentru atitudinea lor.

”Dar daca Inteleptii Hopi gresesc?” “Daca Gordon Michael Scallion, Robert Ghost Wolf, Edgar Cayce si ceilalti profeti moderni se inseala?”
“Si daca vremea se va schimba inapoi, asa cum era o data?”
”Si daca pasarile si pestii si copiii vor veni inapoi?”
”Si daca nu au loc schimbari majore ale Pamantului?”
“Si daca nu se intampla absolut nimic?”
La toate acestea nu voi raspunde decat: “Nu-i asa ca ar fi minunat sa se intample astfel?”

Vom fi in stare sa suspinam usurati si fericiti cu totii, ne vom uita in jur la Raiul pe care l-am creat aici pe Pamant si vom fi foarte bucurosi de faptul ca nu a trebuit sa trecem prin iad, ca sa ajungem aici.
Da, intr-adevar “NU-I ASA CA AR FI MINUNAT SA SE INTAMPLE ASTFEL?”

Anul 2012 – Filozofie nelimitata.

1. Omenirea si planeta Pamant trec in prezent printr-un mare proces de schimbare in constiinta si in preceperea realitatii.

2. Civilizatia Maya din America Centrala a fost si este cea mai avansata in privinta cunostintelor despre timp-stiinta. Principalul lor calendar este cel mai précis de pe planeta. Nu a gresit niciodata. Ei au practic 22 de calendare in total, care acopera numeroasele cicluri ale timpului din Univers si din Sistemul Solar. Unele dintre aceste calendare asteapta inca sa fie dezvaluite.

3. Cea de-a cincea lume a Mayasilor s-a terminat in 1987. Cea de-a sasea lume incepe in 2012. Asa ca, in prezent suntem “intre lumi”. Acest timp se numeste “Apocalipsa” sau Revelatia. Aceasta inseamna ca adevaratul adevar va fi revelat. De asemenea, inseamna pentru noi sa ne rezolvam “problemele” atat la nivel individual, cat si colectiv.

4. Cea de a sasea lume a Mayasilor este, in present, nescrisa. Aceasta inseamna ca depinde de noi ca si co-creatori sa incepem sa cream noua lume si civilizatie pe care o dorim acum.

5. Mayasii de asemenea mai spun ca pana in 2012 vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem acum. Vom trece dincolo de timp si de notiunea de bani. Vom fi intrat deja in cea de-a cincea dimensiune; dupa ce au trecut prin a patra dimensiune Planeta Pamant si SistemulSolar vor intra in sincronizare galactica cu restul Universului. ADN-ul nostru va fu “innobilat” (sau reprogramat) din centrul galaxiei noastre. (Hunab Ku) “Toata lumea de pe planeta se schimba. Unii sunt mai constienti decat altii. Dar toti o fac.”

6. In 2012 planul Sistemului nostru Solar se va alinia exact cu planul Galaxiei noastre, Caleea Lactee. Ciclul acesta a luat 26000 ca sa fie completat. Virgil Armstrong ne spune, de aemenea, ca alte doua galaxii se vor alinia cu noi in acelasi timp. Un eveniment cosmic!

7. Timpul este acum in accelerare (sau in colaps). Timp de mii de ani Rezonanta Schumann sau pulsul (bataia de inima) Pamantului a fost de 7.83 cicli/secunda. Militarii au folosit-o ca pe o referinta foarte valabila. Insa, inca din 1980 aceasta rezonanta a crescut incet, dar sigur. Acum este de peste 12 cicli/secunda. Aceasta inseamna ca mai putin de 16 ore de acum sunt echivalente cu vechile 24 ore. O alta interpretare este ca noi, sau mai degraba Constiinta noastra, a trecut pe acelasi drum de inca sapte ori in ultimii 16 miliarde de ani. Fiecare dintre aceste cicluri ale Creatiei s-a intamplat de 20 de ori mai repede decat ultimul. Aceeasi cantitate de Constiinta este acum parcursa intr-un ritm de 20 ori mai strans. Astfel se explica de ce timpul pare a trece asa de repede. Nu este “timpul” ci Creatia insasi care accelereaza.

8. In timpul Apocalipsei sau timpul dintre lumi, multi oameni vor trece prin multe schimbari personale. Schimbarile vor fi multe si variate. Este tot parte a ceea ce am venit sa invatam sau sa experimentam aici. Exemple de schimbari ar putea fi: relatii care se termina, schimbari ale locuintei sau a amplasamentului (oras, tara etc), schimbari ale job-ului sau ale tipului muncii, schimbari de atitudine sau in modul de gandire etc.

9. Amintiti-va ca in fiecare moment noi luam decizii mai mari sau mai mici. Fiecare decizie se bazeaza pe IUBIRE sau pe FRICA. Alegati iubirea, urmati-va intuitia, nu intelectul si urmati-va pasiunea sau “dorinta ardenta interioara”. Lasati-va dusi de val.

10. Formele-gand sunt foarte importante si afecteaza viata noastra de zi cu zi. Noi ne cream realitatea cu formele noastre gand. Daca gandim negativ despre altii, asta vom atrage. Daca avem ganduri pozitive, vom atrage oameni si evenimente pozitive. Asa ca fiti constienti de gandurile voastre si eliminati-le pe cele inutile, sau pe cele care judeca.

11. Fiti constienti ca majoritatea mass media este controlata doar de cativa. Folositi-va discernamantul! Cautati programele ascunse. De ce va este prezentata aceasta informatie? Care este programul lor “real”? Este un caz de problema, de reactie, de solutie? Au creat “ei” o problema astfel ca “noi” sa reactionam si sa cerem o anumita rezolvare, ca “ei” sa poata oferi solutia? “Solutia” este ceea ce “ei” au vrut de la inceput.

12. Nu uitati, aproape nimic nu se intampla accidental. Aproape toate “evenimentele” sunt planificate de o agentie sau de alta.

In afara tututror acestor lucruri, de fapt este de fapt un timp nemaipomenit sa traiesti acum pe Pamant!

Sursa: netlog.com

2 comentarii:

Ultimus Romanorum spunea...

Salut
Interesant blogul, dar ai si multe informatii de "umplutura" ca sa zic asa.
Faceti o treaba buna, felicitari si ..keep doin' that!

GabyS spunea...

Acele Materiale/info de care spui nu sunt de "umplutura" ceea ce este foarte gresit spus, eu cel putin am considerat si am simtit nevoia de a prelua si a prezenta la randul meu mai departe anumite materiale deoarece le consider foarte importante si edificatoare si in acelasi timp sunt oameni care pur si simplu nu au apucat sa le vada sau nu au avut timp...
Incearca sa vezi si altfel lucrurile... ;)
Merci pt coment oricum :P