Prim-ministrul rus Dmitry Medvedev: "Extraterestrii traiesc printre noi!"

Fostul presedinte rus, Dmitry Medvedev, a fost invitat la un post de televiziune pentru a acorda un amplu interviu. Printre întrebările clasice despre politică sau economie, actualul prim-ministru al Rusiei a fost întrebat de un jurnalist despre fenomenul OZN si extraterestrii.

Spre surprinderea tuturor, Medvedev a vorbit foarte lejer despre acest fenomen de parcă niciun secret nu mai trebuia tinut. “Împreună cu valiza în care sunt codurile secrete ale bombelor nucleare, fiecare presedinte mai primeste un dosar marca Top Secret. Acest dosar contine toate informatiile despre extraterestrii, cât şi OZN-urile care au vizitat planeta noastră.”, sustine Medvedev.

“În acel dosar este un raport întocmit de serviciile secrete cu privire la controlul exercitat asupra extraterestrilor de pe teritoriul tării. Mai multe informatii cu privire la acest subiect le puteti obţine din documentarul Man în Black, nu filmul ci documentarul. Eu nu vă pot spune cât de multi sunt printre noi pentru că nu vreau să stârnesc panica.”, a declarat Medvedev spre surprinderea tuturor.

Niciunul dintre posturile de televiziune rusesti nu a difuzat această declaratie pentru a nu stârni panică. Imaginile au fost preluate de Reuters si încărcate pe Youtube.




9 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo lui că a avut curajul să spună lucrurilor pe nume !
Și Kennedy a încercat, dar atunci cei care ne controlează erau, probabil, mai primitivi...

Anonim spunea...

un extraterestru este un spirit evoluat care a luat o forma umana. nu au coarne, basici pe limba sau ... iar despre OZN-uri cititi cartile lui carnaru catalin -energia pentru toti: explica foarte bine tehnologia OZN si de cine sunt realizate :))))

Anonim spunea...

Cei care au mai dat imaginile spun ca a glumit. Eu nu cred ca Medvedev glumea in declaratia respectiva in afara de fraza de la sfarsit cu "filmul documentar Men in Black".

Anonim spunea...

mare pacat ca nu este tradus..

Anonim spunea...

Oameni buni, Medvedev glumea!!! Vizionati filmuletele de mai multe ori! Veti ajunge la aceeasi concluzie!

Anonim spunea...

in metroul din moscova am vazut un barbat ciudat,ședea pe scaun si facea niste miscari si sunete ciudate

Anonim spunea...

cand zice "filmul documentar Men in Black" , se refera la un documentar rusesc... nu la filmul facut de americani

Cristian N. ANTONESCU spunea...

Acesta este documentarul despre care spune Medvedev ca totul este exact ca in acest
film
Men in Black
http://www.youtube.com/watch?v=jYY68vI7vzU

Unknown spunea...

posibil sa nu avem acest simt al vazului...ce a murit odata in eden odata cu traiul intr o alta dimensiune ce putea sa comunice direct cu dumnezeu.au fost pe pamant cu mult timp inaintea omului sau inca de pe vremea cand timpul in dimensiunea cunoscuta astazi nu era. a intrat fraudulos in eden si a facut pe om sa pacatuiasca sa ignore porunca creatorului.a continuat pana la noe in chip fatis sa degenereze oamenii si a reusit.astazi intre noi oamenii sant diferte lumi ce nu pot fi vazute cu ochiul liber ex.lumea microscopica [acarienii) sau lumea macroscopica (universul) daca am vedea acei acarieni mariti de un mil. de ori te ia groaza ... daca ai avea puterea de al vedea pe creator sau dorinta de al recunoaste ca domn a toate creator ai deslusi ce fel de extraterestri sunt printre noi si cati la numar si cata putere au...