NASSIM HARAMEIN

CROSSING THE EVENT HORIZON
TRAVERSÂND ORIZONTUL EVENIMENTULUI

Nassim Haramein s-a născut în Geneva, Elvetia în 1962.

"Încă de la 9 ani, Nassim deja punea bazele pentru teoria hiperdimensională unificată a materiei și energiei, pe care într-un final el o va numi "Universul Holofractografic".

Nassim a petrecut majoritatea vieții lui cercetând geometria fundamentală a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică la cosmologie, de la mecanica cuantică la biologie și chimie, de la antropologie la civilizații străvechi. Combinând această cunoaștere cu o profundă observare a comportamentului naturii, el a descoperit un sistem geometric specific pe care el l-a descoperit ca fiind fundamental pentru creație și deasemenea, acesta reprezintă fundamentul său pentru Teoria unificată a Cîmpurilor.

Această teorie unificată, cunoscută ca "Sitemul Metric Haramein-Rauscher", este o nouă soluție la ecuațiile de cîmp ale lui Einstein care încorporează și efectele de torsiune și Coriolis. Punând bazele a ceea ce ar putea fi o schimbare fundamentală în concepțiile noastre actuale despre fizică și conștiință, această teorie tulburătoare este din ce în ce mai cunoscută în comunitatea științifică.
Vorbind fluent atât engleză cât și franceză, Nassim a ținut conferințe și seminarii legate de teoria sa unificată de peste 10 ani, în special în Canada și US.

În ultimii 20 de ani, Nassim a condus echipe de fizicieni, ingineri electricieni, matematicieni și alți oameni de știință. El a înființat o fundație non-profit, numită "FUNDAȚIA PROIECTULUI REZONANȚEI" (Resonance Project Foundation), unde, ca Director al Cercetării el continuă explorarea principiilor unificatoare și aplicarea lor în lumea de azi. Fundația are un parc de cercetare în Hawai, unde știința, durabiliatea, tehnologiile verzi și cultura bio se împletesc."

Mai departe va prezentam conferinta din 2004 a lui Nassim Haramein:




Sursa: http://fymaaa.blogspot.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

cred ca e cel mai interesant documentar care l-am vazut pana acum