OZN gigant langa soare?Datele culese de către Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) i-au alertat pe oamenii de stiintă de la NASA care afirmă de mai multe zile, un obiect gigantic de circa 5 ori mai mare decât Soarele monitorizează îndeaproape activitatea solară.

Un videoclip pus la dispozitie publicului larg de către NASA arată faptul că un obiect neidentificat de mărime gigantică se află lângă Soare. În ultima perioadă acesta si-a schimbat de mai multe ori pozitia motiv pentru care se presupune că activitatea solară este influentată decisiv.

Nu se poate preciza cu exactitate motivul pentru care OZN-ul gigant se tot miscă în partea sudică a Soarelui, dar este la îndemâna oricui să realizeze faptul că ceva se întâmplă. Dar ce? Imaginile sunt grăitoare si se poate identifica obiectul e origine extraterestră care pare să împingă într-un fel ciudat energia Soarelui. În urma acestei actiuni exploziile solare sunt mult mai mari decât în mod normal si mai luminoase.Explicatiile logice nu sunt numeroase, dar se speculează faptul că OZN-ul gigant s-a apropiat atât de mult de Soare pentru a înmagazina energie suficientă. Dat fiind mărimea sa, estimată la cel putin de 5 ori mai mare decât cea a Soarelui, atunci cu sigurantă că si energia folosită trebuie să fie una extrem de mare.

Cu toate acestea, o altă explicatie care aflată pe buzele specialistilor se referă la faptul că ceva straniu se petrece cu Soarele, motiv pentru care obiectul spatial se află acolo pentru a remedia problema.

Sursa: efemeride.ro

2 comentarii:

Ioana Savin spunea...

Prostii! Dacă e de 5 ori mai mare decţt Soarele, noi de ce nu-l vedem de pe Pământ? E clar că aceea e doar o reflexie a lentilei şi nimic mai mult.

Anonim spunea...

pai daca este de la efemeride... e clar; pseudo stiri pt. oameni usor influentabili - nimic mai mult.
Nici o 'stire' de pe acel asa-zis site nu este adevarata. Fara surse, fara documentatie unde sa poata fi verificabila, numai cretinisme pt. naivi, diversionisti, mistici & pseudostiinta!