Descoperire misterioasa in Triunghiul Bermudelor
Oamenii de stiinta ce efectuau cercetari in zona Triunghiului Bermudelor sustin ca au descoperit o piramida ce se ridica de pe fundul marii si care nu a mai fost descoperita niciodata.
Din primele cercetari reiese faptul ca structura este facuta din sticla sau dintr-un material asemanator sticlei.
Este in intregime neteda si partial translucida.
O structura gigantica, poate mai mare si decat Marea Piramida a lui Keops din Egipt, si initial identificata de catre un doctor in anii 60", a fost verificata independent de catre echipe de scafandri din Franta si America.
Studierea altor structuri ca Piramidele Subacvatice din Japonia, sau Ruinele cum sunt numite, inca ramane un mister.
Diametrul bazei piramidei atinge 300metri, si 200metri inaltime.
Distanta de la baza pana la coltul piramidei este de 100metri deasupra fundului marii.
Unii cercetatori ai Triunghiului au spus de multi ani ca o sursa ciudata de energie exista pe fundul marii in regiunea oceanului unde sunt afectate avioane, nave, si barci...
Un oraş misterios a fost descoperit, de cercetători, în Triunghiul Bermudelor. La 700 de metri sub apele Atlanticului, ciudata aşezare păstrează construcţii uriaşe pe care oamenii de ştiinţă le asociază cu Atlantida.
Patru piramide mari, structuri circulare construite din granit, un sfinx şi monumente gravate. Asta a descoperit un robot subacvatic trimis în misiunea din Triunghiul Bermudelor.
Conducătorii cercetării, inginerul marin Pauline Zalitzki şi soţul său, Paul Weinzweig, au observat construcţiile în anul 2001, când făceau o altă cercetare în zonă. Pentru că ciudatele blocuri de piatră le-au atras atenţia, anul acesta au trimis un robot video subacvatic pentru a se asigura că nu s-au înşelat.
Oraşul de pe fundul oceanului se află la 700 de metri nord de coasta estică a Cubei.
Conform lui Zalitzki, oraşul aparţine perioadei preclasice din istoria Caraibelor şi a Americii Centrale, în care trăiau "civilizaţii avansate".
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu