OZN filmat deasupra stadionului din Londra!?



OZN filmat deasupra stadionului din Londra, la deschiderea Jocurilor Olimpice.

Spectacolul pirotehnic de la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra a fost privit de 40 de milioane de oameni. Toti au admirat explozia de lumina, dar nimeni nu a vazut ce a fost dincolo de ea.

Dar pe o inregistrare video a momentului se distinge clar un obiect zburator neidentificat, care survoleaza peste Stadionul Olimpic din Londra, deasupra perdelei de lumina.

Obiectul, care are forma unui disc luminos, a aparut in partea stanga a cadrului chiar in momentul in care a inceput focul de artificii. OZN-ul, care are partea din mijloc rutunjita, se misca usor pe cer, ca si cum ar fi vrut sa admire spactacolul de lumini.

Unii au spus ca nu este nimic altceva decat o iluzie optica, altii au spus ca este un corp ceresc, dar cei mai multi cred ca civilizatii extraterestre au vrut sa ia parte la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Intr-o seara in care o sosie a Reginei Elisabeta si James Bond au sarit cu parasuta din elicopter pe stadionul olimpic, multi oameni nu ar fi surprinsi daca in spectacolul ar fi fost inclus si un OZN, mai ales dupa declaratia facuta recent de un oficial.

Luna trecuta, Nick Pope, fost ministru al apararii, a sugerat ca un eveniment atat de mare ca Jocurile Olimpice ar putea starni si interesul civilizatiilor extraterestre.

“Intr-o vara plina de evenimente, noi suntem in alerta in ceea ce priveste actele de terrorism. Dar trebuie sa fim atenti si sa ne pregatim si pentru altfel de evenimente, cum ar fi o vizita extraterestra”, a spus Pope.





Sursa: stirileprotv.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

"fiintele" din "OZN" erau obisnuite cu focurile de artificii? altfel nu se explica cum au "suportat" atacul, fara sa riposteze. asa ca ori este un FAKE,ori este un aparat de zbor in probe,despre care omenirea va afla peste o vreme. vezi cercetarile din zona 51(nevada).

SergiuM spunea...

Unii au vazut prea multe filme cu extraterestrii agresivi si traiesc acum numai in paradigma respectiva hehe..
(@ Anonimul)
Adevarul e ca *vizita asta a fost anuntata cu ceva vreme inainte (cautati pe google Tolec si consiliul Andromeda).
Interesant e ca s-au si tinut de cuvant.
Bravo lor!