Anita Moorjani: O experienţă în apropierea morţii


Anita Moorjani a primit un diagnostic de cancer (limfom) în ultimul stadiu şi i s-a spus că mai are de trăit câteva ore. O alegere făcută "dincolo", din conştienţa sinelui adevărat, o aduce înapoi, să îşi continue viaţa în corpul care, în patru zile, se vindecă de orice urmă de cancer.

Interviu realizat de Lilou MacéPentru activarea subtitrarii trebuie pornit butonul CC de la player (sa fie pornit pe rosu).

Multumim userului youtube "Magicinsight" pentru traducerea si postarea acestor interviuri deosebite!

5 comentarii:

Anonim spunea...

informatii extraordinare de ultima ora : free energy is here !!!

http://humansarefree.com/2012/03/free-energy-is-here-now-project-nsearch.html#more

nicoleta spunea...

Multumesc!!!!!!!!!!

Aldenn spunea...

amazing1 i really admire Anita for her feelings and her experience! gad bless her!

Aldenn spunea...

Amazing story!!!

Anonim spunea...

off topic, dar important :

Aici este o listă a persoanelor care au fost /sunt membrii a comitetului celor 300. Cei care sunt acum in acest comitet au primit un ultimatul : pana la 31 martie 2012 sa renunte de buna voie la putere. Daca dupa aceasta data nu demisioneaza, ei şi familiile lor vor fi eliminati de pe această planetă. Indemnam pe toţi internautii sa afle cat mai multe lucruri despre ei si sa localizeze aceste persoane si sa-i recunoasca in listele celor care urmeaza a fi arestati. Nu există nicăieri pe această planetă loc pentru ei de a se ascunde de judecata care va veni.

http://ontext.info/47601

Trimiteti aceasta lista la toata lumea, pentru a face cunoscuta si identificata Cabala care conduce din umbra aceasta lume.