O surpriza pentru voi...


Dragii nostri, ne bucuram sa putem veni catre voi cu un numar mare de daruri.
Ieri, Radio Vocea Sufletului a fost desemnat, la concursul Radar de Media, cel mai ascultat post romanesc de radio online. In semn de recunostinta pentru sprijinul vostru, va aducem in dar carti, CD-uri muzicale, reviste, produse naturiste, invitatii la teatru si restaurant, tratamente de infrumusetare si un dispozitiv de protectie energetica.

Pentru a participa la tragerea la sorti a cadourilor noastre, pe care o vom face in saptamana 13-19 februarie, va rugam sa va inscrieti la newsletterul radioului. De aici, impreuna cu reprezentantii firmelor care ofera aceste daruri, vom trage la sorti cei 20 de castigatori. Data limita a inregistrarii in newletterul radioului, pentru a participa la tragerea la sorti, este 13 februarie ora 10 dimineata. Cei care s-au inscris deja la newsletter vor participa din oficiu la tragerea la sorti.

Pentru a te inscrie, intra aici: Radio Vocea Sufletului

Iata care sunt darurile noastre pentru voi:

2 comentarii:

Anonim spunea...

VA IUBESC SI VA APRECIEZ MUNCA ;M-AM BUCURAT CA"RADIO VOCEA SUFLETULUI" UNDE MI-AM CONCRETIZAT VOTUL A IESIT INVINGATOR. DAR ,AM SI O MICA NEMULTUMIRE: NU STIU DACA AM REUSIT SA MA INSCRIU LA CONCURS. SI ASTA DIN CAUZA LIMBII ENGLEZE . DE CE NU FOLOSITI LIMBA ROMANA? SUNT SIGURA CA PE MULTI II PUNETI IN INCURCATURA.ASTEPTAM[si aici]SCHIMBARI. CU CONSIDERATIE R.T. Braila

GabyS spunea...

Multumim mult!
Pentru a te inscrie la concurs nu trebuie decat sa apesi pe butonul Newsletter care este pozitionat pe prima pagina a siteului si sa scrii datele care se cer.
In rest nu este nimic scris in engleza si ar trebui sa fie totul ok.