Aparitie stranie in jungla amazoniana...


Aparitie inexplicabila in cea mai bine pazita jungla din lume. Armata e mereu in alerta.

Imaginea a fost publicata de un cunoscut specialist in fenomene paranormale, Michael Cohen si a fost filmata de doi turisti britanici in regiunea Mamaus a Amazoniei.


Camera foto ii are in prim plan pe cativa copii, dar in plan secund este o silueta argintie care nu seamana cu nicio creatura pamanteana.


Forma de "extraterestru", dar si lumina albastra din spatele siluetei raman fara explicatii, dar cei care se ocupa de site-uri paranormale pe internet spun ca imaginile sunt atat de clare incat nu pot fi considerate a fi farse.


In plus, zona este recunoscuta drept una cu activitate intensa din acest punct de vedere. Oficialii brazilieni au chiar o investigatie la nivel-inalt denumita Operatiunea Prato, armata fiind trimisa sa monitorizeze si sa confirme activitatea extraterestra.


Existenta acesteia a fost negata ani la rand, inainte ca oficialii brazilieni sa admita ca ea a fost reala si sa faca publice dosare din cadrul anchetelor.

Sursa: DailyMail

5 comentarii:

Ana Maria spunea...

Daca imaginea nu e trucata e intr-adevar interesant!

Marian spunea...

Chiar crezi ca sintem singura civilizatie din Universul stiut si nestiut de noi?,eu zic sa te gindesti mai bine Ana si oricum de existenta altor civilizatii in speta ET se stie de ceva vreme de catre cei de la nivel inalt doar ca nu au vrut sa o recunoasca. Mai mult se tot vorbeste ca Extraterestrii planuiesc o invazie in curind dar tot ce te pot asigura ca ET sint inofensivi ei vor doar sa ne ajute sa scapam de sclavia asta care se pare ca nu se mai termina dar oculta vrea sa ne monteze impotriva lor doar ca sa ne manipuleze in continuare . Oricum zilele ocultei sint numarate indiferent ce fac ei tot nu mai au scapare , ce au semanat aia va culege.

Corina spunea...

O fi efectul de la Ayahuasca ?! :))))

Amuul spunea...

Interesant ca unul dintre copii (cel in galben, din stanga) se uita in spate cu directia capului exact spre lumina albastra sau acea silueta.

Parerea mea: imagine falsa. Dar sunt de acord ca in acea zona se prea poate sa se ascunda vizitatori care nu vor prea usor sa fie vazuti de oameni.

Anonim spunea...

"ei vor doar sa ne ajute" heh, ceea ce numesti "oculta" a luat deja contact cu "et" doar se stie; dracii (duhuri ale rautatii care sunt in vazduh, si se manifesta vizibil )sunt polimorfi.