Masaru Emoto - Memoria Apei - Seminar Romania



Dr. Masaru Emoto este binecunoscut la nivel mondial datorită rezultatelor sale uluitoare în cercetările referitoare la cristalizarea apei. Experienţele sale revelează în mod indubitabil existenţa aspectelor subtile, energetice, precum şi influenţa evidentă pe care gândurile, sentimentele, muzica, imaginile, etc. o pot avea asupra materiei. Apa este purtătoare de informaţie şi poate fi foarte uşor impresionată, impregnată, cu diferite energii. În experienţele de cristalizare a apei, în mod foarte evident, încărcătura energetică benefică (provenind, de exemplu, de la o rugăciune, sau de la o muzică armonioasă) este obiectivată în cristale simetrice, de forme foarte frumoase. În caz contrar, dacă apa este încărcată cu energii malefice (provenind, de exemplu, de la un fragment de muzică hard-rock, sau de la dezinfectantele din apa de la robinet), ea nu cristalizează deloc sau cristalizează foarte puţin, în forme dizarmonioase.

4 comentarii:

Anonim spunea...

hmmmmmm...cam ciudata faza cu muzica rock.Eu ascult muzica asta de la 15 ani,am 2 fetite extrem de empatice si pline de compasiune care ,desi mici,nu se sperie nici de metallica,nici de cargo,nici de children of bodom.Si totusi nu le poti dezlipi de catei vagabonzi sau chiar cersetorii de pe strada.Aci ma inscriu si eu...Rar am intanit oameni mai pacifisti si pe treaba lor asa cum sint rocarii..Aci domnu Masaru cred ca da dovada de subiectivitate.

Celestine Mihaela spunea...

Un Paste in Iubire, trezire, Iertare si minune sa va incante sufletul.
Bucurie si minune sa va creasca in inima caci se apropie minunea din Om.

Paste Fericit,
C.

Anonim spunea...

subscriu la ce a spus ANONIM despre rock-eri....eu ascult DEATH-BLACK-FUNERAL METAL dar cred ca is la fel de pacfist precum a fost John Lennon.

Aqua Porin spunea...

http://www.abcul.sanatatii.ro/intre-doua-ape/42-memoria-apei