Project Camelot - Interviu Incendiar cu Robert Dean


Project Camelot despre acest interviu:

"Am intalnit multi oameni remarcabili in cercetarea noastra, dar intalnirea cu Bob Dean a fost unul dintre cele mai mari privilegii. Bob este charismatic, elocvent si elegant si suntem mandrii sa va prezentam acest interviu, care poate fi considerat unul dintre cele mai memorabile.

In prima parte, Bob impartaseste cu noi cunoasterea sa legata de fenomenul OZN si ceea ce a intalnit cat timp a lucrat la SHAPE in Europa, in anii 60: un raport oficial, gros de 35 de centimetrii, numit la vremea aceea, simplu "Evaluarea". Avand liberul acces catre acest document, el l-a citit si recitit de multe ori si ne povesteste cum i-a schimbat viata acest lucru. Mai tarziu, dupa ce s-a retras din armata, a luat hotararea indrazneata de a sfida "Juramantul de Confidentialitate" si a inceput sa vorbeasca in public despre ceea ce el aflase.

In partea a doua a interviului, Bob ne spune ca acesta este probabil, ultimul sau interviu (va mai face unul despre Nibiru, care va aparea curand si pe blog n.t.) ... facand asta , face pauze, respira adanc si recunoaste pentru prima data intr-o inregistrare, ca a fost contactat si ca a fost la bordul unei nave spatiale extraterestre.
Nu pierdeti acest interviu ... si va invitam sa aplaudati impreuna cu noi curajul, integritatea, demnitatea si devotamentul fata de adevar a acestui om foarte special.Ne place sa credem ca acest interviu este cel mai potrivit tribut adus la tot ceea ce acesta a sustinut si a dorit pentru lume."
http://projectcamelot.org/bob_dean.html

Sursa: fymaaa.blogspot.com




2 comentarii:

Anonim spunea...

vazui un interviu asa si-asa, un interviu care nu spune alte noutati decat cele stiute, si totusi sunt cateva afirmatii a lui Bob Dean care ....lasa de dorit zic eu
Hmmm, ce pot spune cand Bob Dean afirma ca s-a intalnit cu Iisus in persoana si a vb cu EL si spune -"pregatiti-va naibii Iisus traieste bine mersi si probabil se va reintoarce pe pamant .... !!!!!
Ramansei perplex, caci asta seamana tare mult cu proiectul acela ....stiti voi ....de reintoarcere a fondatorilor de religii / Iata o dovada clara ca dl ofiter Dean stie el ceva dar spune atat cat trebuie sa spuna si nimic mai mult, asta l-a facut sa fie in viata pana acum si altii in schimb sa fie redusi la tacere ... / simplu de vazut asta / pe urma spune ca iubeste si uraste rasa umana, perfect adevarat daca te afli pe treapta inferiora a iubirii caci aici iubirea si ura sunt impreuna asemeni unei monezi cap-pajura. Pe urma spune ca planeta noastra este ca o vasta gradina zoologica unde noi suntem exemplarele si extraterestrii ingrijitorii ...
hai ca asta-i tare, adica sa inteleg ca noi suntem animalutele de recreere si divertisment a fiintelor extraterestre / ce mai, te doare capul, de parca acele fiinte extraterestre ar fi superioare noua. Nicigand de asa ceva, acele fiinte stiu ceea ce se petrece pe pamant si mai stiu ca aceasta planeta va fi caminul lor odata ce va intra intr-o alta dimensiune de aceea supravegheaza pt ca noi sa nu facem vreo prostie in inconstienta noastra deoarece suntem o planeta ce experimenteaza liberul arbitru si este posibil orice chiar distrugerea planetei, dar existenta a permis supravegherea acestei planete si ei isi fac constiinciosi datoria, atata tot si nimic mai mult. Si ar mai fi ceva, odata cu noi au sansa de fi salvati si acele fiinte inteligente, reptilieni despre care david icke vorbeste si de aceea li s-au permis convietuirea cu rasa umana, astfel ca in conditiile date rasa umana are si ea sansa unei evolutii rapide si rasa reptiliana are sansa salvarii a iesirii din blocajul in care se afla, iar in aceste conditii supraveghetorilor ceresti le creste f.mult importanta misiuni lor cu privire la urmarirea a ceea ce se intampla pe planeta noastra
Asa ca, crezusem ca aflu ceva noutati de la un om care zice ca a trait multe, dar din pacate se vede ca nu poate spune .... si il inteleg , este alegerea lui la urma urmei si ca atare trebuie respectata.
cu drag , nelunnn

GabyS spunea...

Mda... si eu am observat ca o cam lungea cu vorba si a tinut mai multe lucruri secrete in continuare...
Ca deobicei trebuie ca fiecare din noi sa filtram bine informatia inainte de a trage concluzii. Ca idee este destul de socant interviul si ne da clar de inteles ca se intampla multe fara ca noi sa stim si multe secrete si adevaruri bine ascunse... Probabil in viitorul apropiat vom afla mai multe.
Numai bine!