OZN doborat in Israel!?


Fortele aviatice israeliene au doborat un obiect zburator neidentificat care a aparut deasupra reactorului nuclear de la Dimona, aflat in desertul Neghev, a anuntat Ministerul Apararii din Israel.

Potrivit CNN, obiectul si-a facut aparitia intr-o zona in care zborurile sunt interzise, ceea ce a alarmat fortele aeriene israeliene. Fara ezitare, militarii au doborat obiectul...

Ministerul Apararii israelian a anuntat ca obiectul ar fi putut sa fie un balon de la o petrecere, insa fortele aeriene nu au gasit deocamdata ramasitele lui, pentru a putea spune cu exactitate despre ce este vorba.

Neoficial, insa, au aparut unele surse in mass-media care spun ca ar fi fost un obiect cu motor.

Fortele aeriene au reactionat potrivit procedurii, in momentul in care obiectul a fost observat, au declarat surse din ministerul apararii israelian.


Potrivit www.wikipedia.org, reactorul nuclear se afla in desertul Neghev, la 13 kilometri sud-est de orasul Dimona. Scopul pentru care el a fost construit se presupune ca este acela de a fabrica arme nucleare si majoritatea expertilor au ajuns la concluzia ca aceasta ipoteza este reala.

Despre reactorul nuclear de la Dimona s-a mai spus si ca este locul in care se fabrica uraniu saracit pentru obuze perforante.

Israelul nu neaga existenta sitului, dar refuza sa confirme sau sa nege activitatea care se desfasoara acolo, in contextul politicii nucleare din zona. Informatiile despre acest reactor nuclear sunt strict clasificate. Spatiul aerian este inchis total, iar zona este pazita cu strictete.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sincer acuma, eu chiar cred ca au vrut sa doboare un ozn pt ca chiar a fost un OZN dupa parerea mea... dar s-ar putea sa-l fi ratat ... Oricum se stie sigur ca nave extraterestre supravegheaza zonele periculoase de pe terra cum ar fi vulcanii si centralele nucleare mai ales acolo unde sunt focoase nucleare... pai la mintea noastra de copii mici care ne jucam cu chibriturile putem sa ne dam foc la casa adica la planeta... :))) rad eu rad dar nu-i deloc de ras... si atunci normal ca suntem supravegheati mai ales ca planeta are acces mai departe in evolutia sa.