Secretul bine pazit al americanilor...


In doar trei ani, intre 1969 si 1972, 12 oameni, toti americani, au pus piciorul pe Luna. De atunci, timp de 38 de ani, niciun pamin­tean nu a mai ajuns acolo. Motivul? Simplu, ni s-a interzis sa ne mai vizitam satelitul. Ii „deranjam“ pe cei care sint acolo de foarte multa vreme si le incurcam planurile pe care le desfasoara cu noi, cu planeta noastra, cu sistemul nostru solar. Chiar sint alte fiinte acolo?


Astronomul rus Evgheni Arsiukin si matematicianul ufolog Vladimir Ajaja, in filmul documentar difuzat pe canalul rusesc de televiziune RTR, sustin acest lucru cu toata fermitatea, adu­cind in sprijinul afirmatiei lor dovezi concrete. Cotidianul Pravda a publicat si el o serie de destainuiri si fotografii despre cladirile aflate pe partea neva­zuta a Lunii, despre entitatile extraterestre care sint acolo si despre masinile lor ciudate, enigmaticele OZN-uri, care ne dau atita bataie de cap. Dar exista asa ceva acolo sau sint doar fabulatii? Americanii care au ajuns pe Luna spun ceva in acest sens? Au vazut ei ceva, atunci cind au ajuns acolo?

In mod bizar, filmele facute pe Luna de unele echipaje au… disparut din arhive, ca si cum am vorbi despre niste banale inregistrari video facute undeva, aiurea. Treptat insa, anumite lucruri, tinute secrete timp de trei-patru decenii, au inceput sa transpire. Pe timpul misiunii Apollo 11, de la 20 iulie 1969, in legaturile radio dintre Neil Arm-strong, Buzz Aldrin si Centrul de control au fost doua minute de tacere, justificate initial de NASA prin aparitia unei supraincalziri a aparaturii, apoi prin faptul ca pulsul lui Armstrong ajunsese la 140 de batai pe minut, fapt pentru care „i s-a transmis o fraza codificata”.


Dupa 40 de ani, s-a aflat ca totusi, in cele doua minute, intre Luna si Pamint s-au purtat discutii aprinse. Lui Neil i-a crescut, intr-ade­var, pulsul brusc, deoarece acesta a vazut ceva ce i-a taiat respiratia si l-a facut sa strige la colegul sau.
Iata o parte a convorbirilor:

Armstrong: Ce a fost asta? Ce dracu a fost asta? Asta e tot ce vreau sa stiu!
Controlul misiunii: Ce se intimpla acolo? (intreruperi, paraziti) Apollo 11, ma auzi? Ce se intimpla?
Apollo 11: Chestiile alea sint imen­se, domnule!… Enorme… Oh, Doamne! Nu-mi vine sa cred! Repet, mai sint si alte nave spatiale aici…, aliniate pe marginea cealalta a craterului! Ei sint pe Luna si ne privesc acum!
Armstrong & Aldrin: Astea sint lucruri gigantice. Nu, nu, nu este o iluzie optica. Nimeni nu va crede asta!
Houston: Ce… ce…ce…? Ce naiba se intimpla? Ce s-a intimplat cu voi?
Armstrong & Aldrin: Ei sint aici, sub suprafata.
Houston: Ce e acolo? (paraziti, emisie intrerupta, interferente) Controlul cheama Apollo 11.
Armstrong & Aldrin: Am vazut niste vizitatori. Ei au fost aici pentru un timp, observind instrumentele.
Houston: Neclar! Repetati ultima informatie!
Armstrong & Aldrin: Spun ca aici sint si alte nave spatiale. Sint aliniate pe marginea cealalta a craterului!
Houston: Repetati, repetati comunicarea!
Armstrong & Aldrin: Am conectat transmisia automata. Imi tremura rau miinile si nu mai pot face nimic. Incercam sa filmam. Dar, daca aceste camere nu vor inregistra nimic, cine ne va crede?
Houston: Ati inregistrat ceva pe film?
Armstrong & Aldrin: Nu avem niciun film la noi. Am facut trei fotografii. Farfuriile zburatoare sau ce-or fi ne-au stricat filmul.
Houston: Aici controlul. Unde sinteti acum? Ce-i cu galagia asta de-spre OZN-uri? Terminat
Armstrong & Aldrin: Au aterizat aici. Sint aici si ne privesc. Se uita la noi.
Houston: Oglinzile, oglinzile le-ati instalat?
Armstrong & Aldrin: Da sint puse unde trebuie. Dar oricine a venit cu navele alea spatiale, cu siguranta miine poate veni sa ni le demonteze. Terminat“.


Sa mai spunem, in final, ca aceasta discutie a fost receptionata atit de rusi, care urmareau indeaproape misiunea, cit si de diversi radioamatori de pe glob si ca, intr-un interviu, Armstrong a declarat ca, inainte de plecare, au fost avertizati ca pe Luna vor intilni ceva.

Sursa: esoterism.ro

18 comentarii:

Anonim spunea...

ma ia fiori pe spinare(in sensul bun) cand ma gandesc ce experienta au avut acolo si ce alte lucruri sau mai intamplat acolo si nu se zic...

Anonim spunea...

nu mai stie lumea ce sa nascoceasca ca sa tampeasca populatia....urmeaza sa se spuna ca in foc exista viata.....mai mai mai

GabyS spunea...

Trebuie facuta o filtrare buna informatiilor de catre fiecare din noi si nascocirile astea nu poti baga mana in foc ca sunt chiar asa sau nu... orice e posibil.
Numai bine!

Anonim spunea...

M-ar interesa SURSA ORIGINALA de unde au plecat aceste informatii.
Esoterism.ro nu e o sursa exacta si de incredere.

GabyS spunea...

Din pacate asta e singura sursa pana acum... probabil si ei au luat de undeva, dar deobicei nu specifica cum trebuie...

Dan Tanasescu spunea...

Sunt minciuni! Americanii nici măcar nu au ajuns pe Lună!

Anonim spunea...

Din alte surse se spune ca prima fraza rostita de Armstrong pe Luna a fost -citez "La dracu, cineva a mai fost aici inaintea noastra". Pe cine sa crezi?! Nu dau nume de sursa cum nu dau nici numele meu. In fapt...nici nu cer sa fiu crezut, dar tu trebuie sa fii un bun ascultator si sa-ti gasesti propriul adevar.

Pana la urma acest satelit al pamantului ramane un mister total. Tehnologia militara din ziua de azi permite focalizarea si redarea in detaliu a ceea ce exista pe Luna.

Dupa ani si ani ne intrebam de ce vedem doar atat de putin...
Personal cred nu suntem pregatiti niciodata pentru adevarul absolut.

Pe mine ma fascineaza simpla imagine a LUNII...e superba si merita analizata structura si forma ei deosebita, o vad precum o portocala decojita, avand formatiuni care reflecta o aparenta fizionomie.

Si totusi, raman la parerea ca cei care pastreaza secretele au un scop bine definit si limitat in timp.

Nivelul cunoasterii este cel la care avem acces si nu cel la care credem ca ne pricepem.

Concluzie: unele persoane cred ca le sta bine in blugi, altele considera ca le sta bine in mizerie...mereu vom putea observa -daca ne intereseaza aspectul- cel putin doua tabere.

Apreciez site-ul si informatiile care sunt expuse aici. Felicitari GabyS!

p.s. cine garanteaza pana unde au ajuns unele puteri?!

Anonim spunea...

Luna este o imagine, iluzie optica. Cu cat te apropii de ea, cu atat se vede ca este un nor eteric nesolid, cum sunt fulgerele globulare.

Luna nu este ceva solid sau stabil, este doar o iluzie vizuala, si atat. Nimeni nu se poate apropia de ea, sau merge pe Luna, pentru ca nu exista cu adevarat.

Anonim spunea...

soveriane.., esti de/o prostie rar intilnita! ..mai departe nu nu mai am cuvinte despre tine .....

GabyS spunea...

Nici chiar asa Soveraine... iti garantez eu ca nu e o iluzie, este destul de palpabila si chiar sa dovedit... faci unele confuzii. Poate din anumite puncte de vedere poti spune ca totul in planul asta este o iluzie, dar o iluzie mult diferita din ceea ce stim noi :)

Anonim spunea...

cateva curiozitati : - daca au ajuns pe luna, de ce nu au mai mers de atunci acolo. Da poate fi un motiv si asta,sa nu fi ajuns pe luna si sa motivezi ca : in momentul cand ai ajuns acolo ai vazut ceva .....se uita la ei si bla,bla, bla ....in continuare sa mentionezi ca : poate fi chiar mai mult de atat si chiar cei care ii priveau sa le interzica sa mai mearga acolo - si se mai pot fece multe comentarii pe acest subiect ptr. massmedia (profit).Cu statia spatiala internationala ce zic baietii care le-au interzis sa mai mearga pe luna,n-au vazut-o in legatura cu ea nu au zis nimic sau urmeaza sa spuna in viitor.

Anonim spunea...

Uitati-va la vehiculele cu care s-au deplasat pe suprafata Lunii!Nu au piese pe ele nici cat jeepurile lor din al doilea razboi mondial.Chiar au fost acolo?Am vazut un documentar pe "filme online gratis"in care Neil Armstrong isi cerea voalat scuze pt.toata minciuna asta.

Anonim spunea...

Ar trebui sa fie al 13-lea comentariu acesta...ca sa nu mai vorbim de cei 12...astronauti. Si de cei 12 apostoli...oare?

Anonim spunea...

AM VAZUT UN DOCUMENTAR IN CARE SE VEDE CLAR CA NU S-A AJNS PE LUNA CHIAR SI RUSII AU RECUNOSCUT CA AU INCERCAT DAR NU AU AJUNS PE LUNA DE CE DE ATATIA ANI NU SA MAI MERS PE LUNA DINTR-UN SINGUR MOTIV PT CA NU SA AJUNS NICIODATA SI IN MOMENTUL DE FATA NU DETINEM TEHNOLOGIA NECESARA PT CA O VIETATE SA POATA PARASI ATMOSFERA TERESTRA IN SIGURANTA

Anonim spunea...

Interesant articolul...dar intrebarea mea este daca stie cineva ce este centura de radiatii Van Allen...din pacate majoritatea populatiei citeste dar nu se documenteaza....dar cand se va afla adevarul despre aselenizarea pe luna reusita in ciuda acestei centuri de radiatii...caderea turnurilor gemene cazute din cu totul alte motive ...aducerea la NASA a mai multor oameni de stiinta nazisti...si asa mai departe...vom intelege ca masmedia si internetul sunt o sursa de diversiune in masa....cineva acolo sus fac bani gramada mintind apoi ne plaseaza informatia truncheata...devorata de foamea noastra de misticism...

Anonim spunea...

ehei fratilor posibil sa se fi si construit cate ceva acolo,de parca ne mai spune cineva ceva?

Scanteie spunea...

Dupa WW-II savantii de la armata USA au facut si UFO-OZN. Sunt inconjurate de scantei-fulgere globulare bine controlate, nimic mai simplu si mai ieftin. Se calatoreste foarte confortabil intrun fulger globular. Cui i-ar trece asa ceva prin cap ? Cu astfel de nave antigravitationale se poate trece prin centurile Van Allen, deoarece sunt ecrane perfecte. Deci nu va mai documentati-bazati pe documentele oficiale, ca nu sunt asa prosti cei de la armata.
Programul spatial cu tehnologie clasica a servit tot programului secret, trebuia procedat asa, nu ?
Cineva in civil trebuia sa construiasca atata aparatura, fara sa stie mai multe. Altfel copiau tehnologia UFO si alte armate dusmane teroriste.
In prezent mai multe state au construit UFO, si belgienii, si iranienii chiar, vedeti Keshe. Chiar si Constantin Bursuc de la Iasi a inteles principiul.

Anonim spunea...

Ehei fratilor fiti fara nadejde, acolo este toot ce nu trebuie sa stie sclavii ca noi, adevarul este bine pazit, noua ni se servesc doar texte evazive pentru a nu ne destepta, stati linistiti caci noi lucram pentru EI fara sa stim caci nu avem voie sa stim si sa iesim din matrice, adica, lucru, papa, consum, somn si de la capat si iar, si iarasi de la capat