Dr. JONATHAN REED - Un caz incredibil! Imagini Socante! UPDATE!


Dr. Jonathan Reed este unul dintre puţinii oameni care au avut curajul să-şi declare public participarea întrun eveniment de tip extraterestru. Bineînţeles că pentru asta a avut parte de batjocură, ameninţări, presiuni, discreditare, şi tot "tacâmul" de tehnici specifice care sunt desfăşurate la adresa sa cu singurul scop de a dezinforma sistematic publicul şi de a-i minimaliza impactul pe care-l are.

Mai ales de când au apărut înregistrările sale pe internet, s-a pornit un adevărat război online împotriva sa: site-uri care se doresc a fi piese importante în dosarul extraterestru îşi dau în petec şi refuză să îl ia în considerare, ca şi cum nu ar exista!

La adăpostul anonimatului, apar tot felul de comentarii care-l discreditează, coborând până acolo încât este aproape imposibil să le citeşti până la capăt. Din acest arsenal nu lipseşte batjocura, înjurăturile şi ameninţările.

Alte site-uri celebre pentru implicarea lor în tema extraterestră se obosesc să facă aşa-zise analize "obiective" ale acestui caz, uitând însă de probele fizice pe care dr. Reed le aduce: brăţara Link de teleportare, probe ADN ale extraterestrului, fotografii ale extraterestrului şi ale obiectului numit de el Obelisc.

Acest caz este unul extrem de important din moment ce astfel de site-uri au decis să fie împotriva dr. Reed, asumându-şi riscul de a se deconspira, şi arătându-se astfel că nu sunt decât marionete finaţate de CIA, NSA şi alte grupări mai mult sau mai puţin ascunse care sunt vizibil deranjate că dr. Reed nu a cedat ameninţărilor şi torturilor la care a fost supus.

Iată mai jos întreaga desfăşurare a evenimentelor din ziua întâlnirii cu extraterestrul, aşa cum este prezentată în documentarul oficial de la ODISEALINK.COM.

Dr. Jonathan Reed mergea adesea împreună cu câinele său în munţii Cascade, în apropiere de Seattle, S.U.A. În 15 octombrie 1996, întruna din aceste plimbări prin pădure, viaţa i-a fost schimbată definitiv. Câinele lui Jonathan alerga fericit prin pădure, printre copaci şi tufişuri. Apoi câinele a luat-o înainte, depărtându-se undeva în lateral şi dispărând din câmpul vizual al lui Jonathan, care îl putea auzi, dar nu-l vedea.


Curând câinele a început să latre, iar Jonathan l-a strigat, îngrijorat fiind că lătratul câinelui începea să fie disperat. Jonathan a început să alerge către zona unde se afla câinele, gândindu-se că s-a întâlnit cu vreun animal salbatic.

A ridicat o creangă de copac căzută pe jos, fiind pregătit să se apere de animalul sălbatic cu această "bîtă" improvizată. Ajuns la locul respectiv, ceea ce a văzut acolo aproape ca l-a împietrit. Câinele său se lupta acum pentru propria viaţă cu o creatură ciudată care a început pur şi simplu să rupă câinele în bucăţi şi apoi să dezintegreze rămăşiţele.

În câteva secunde, Jonathan s-a năpustit asupra creaturii, lovind-o puternic în cap cu "bîta" pe care o avea la el.

Din acel moment, brusc lui Jonathan i s-a făcut rău, cazând jos. Se pare că acea creatură, care acum zăcea pe jos inconştientă, şi părea moartă, avea capacitatea de a-l face pe Jonathan să se simtă foarte rău instantaneu, poate ca o formă de apărare.

Jonathan povesteşte că în acele momente nu mai avea niciun control asupra muşchilor trupului, nu putea să respire coerent, şi nici să se ridice de la sol, fiind congestionat. În acel moment întreaga zonă din jur o simţea schimbată, străină, ca şi când timpul ar fi fost distorsionat. Căuta să găsească ceva familiar în aceste condiţii, dar fără succes.

A încercat de multe ori să-şi recapete puterile ca să se ridice, dar a rămas aşa pentru cateva ore, deşi lui i se păruse că a durat doar câteva zeci de minute. Începea să se târască pentru a se depărta, dar nu reuşea.

La un moment dat, Jonathan a observat că se auzea de undeva un fel de sunet armonios, care părea că vine din apropiere, dar nu putea să-l localizeze. S-a hotărât că trebuie să ajungă acolo, crezând că ar putea fi vreun turist care să-l ajute. Dar nu a fost deloc aşa.

A pornit cu greu în căutarea sursei acelui sunet armonios, şi agăţânu-se de copaci, a ajuns pînă la urmă în locul de unde vedea clar sursa sunetului: era un obiect mare (mai mare decât corpul omenesc), negru, lucios, cu 6 faţete, alungit, care plutea fără sprijin deasupra solului, şi pe care el l-a numit Obeliscul.


Obiectul nu avea ferestre, uşi sau alte particularităţi.

Apropiindu-se de obiect, Jonathan s-a impiedicat şi a căzut cumva spre el, şi în acel moment el s-a simţit absorbit în interiorul spaţiului din acel obiect. Ajuns acolo, se simţea ca aflându-se întro imensă cameră neagră, iar în clipa următoare s-a trezit împins afară, constatând că se află lângă obiect, sprijinindu-se de obiectul care părea foarte rece, apropape că îi îngheţa mâna, parcă era de gheaţă.

A fost un moment înfricoşător, mintea i se blocase şi nu-i venea să creadă că ceea ce trăieste este real. Cu toate acestea, obiectul era acolo, real, în faţa lui, şi continua să plutească deasupra solului, fără să se sprijine de ceva.

Jonathan spune că în momentul în care eşti implicat întrun astfel de eveniment, ştii fără dubiu că ceea ce vezi este real, este diferit de obişnuit, şi îţi schimbă paradigmele vieţii.

Viaţa lui Jonathan a fost radical schimbată. În urma acestui contact extraterestru, lui Jonathan i s-a arătat că în scurt timp va urma pe Pământ o perioadă de cădere economică, de mari schimbări; Jonathan a scris o carte despre toate acestea, publicată în 1999 ("Link: o odisee extraterestră"). Chiar el a descoperit cu uimire câţiva ani mai târziu că ceea ce îi fusese dezvăluit avea să devină realitate: criza economică mondială.

La început nu-i venea să creadă tot ceea ce îi fusese arătat, pentru că era incredibil. Cu toate acestea, faptele nu pot fi pur şi simplu ignorate, nu pot fi aruncate la gunoi. Tot ceea ce el a scris în acea carte, în 1999, este acum o cruntă şi deranjantă realitate.

Jonathan Reed spune că alte câteva zeci de oameni confirmă mărturia lui: şi ei s-au întâlnit cu această creatură extraterestră care uneori era însoţită şi de alţi confraţi. Evenimentul la care a participat Jonathan nu este deci izolat, şi nici nu este ceva inventat de el. Nu se poate ca atâţia oameni din întreaga lume să aibe aceeaşi iluzie.

"Nu este obligatoriu ca toată lumea să mă creadă. Nimeni nu e obligat să mă asculte. Dacă nu mă crezi, foarte bine, poţi merge în altă parte şi îţi poţi găsi o ocupaţie care-ţi place" conchide Jonathan. Aceste experienţe sunt cutremurătoare, dar mai înfricoşător este existenţa acestui grup de oameni numit "forţele întunecate" care fac absolut orice pentru ca astfel de informaţii să nu fie publice.

Jonathan Reed subliniază că nu are altă alternativă decât să continue dezvăluirile şi conferinţele publice pe acest subiect. Doar adevărul este capabil să ne transforme, să ne facă deschişi către o realitate nebănuită şi uimitoare.


Tehnologie extraterestra pentru teleportare



Bratara este un dispozitiv nanotehnologic fabricat de o civilizatie aflata cu milioane de ani inantea noastra, care permite teleportarea, amplificarea fortei, invizibilitatea, levitatia. Acest obiect a scapat celor care doresc sa mentina dogmele actuale cu ajutorul unei miscari mondiale (Alliance), formata din oameni care si-au dat seama ca omenirea trebuie sa se trezeasca, ca dezinformarea trebuie sa inceteze.

Legendele tuturor popoarelor vorbesc despre obiecte cu puteri magice primite de la zei si care permiteau obtinerea invizibilitatii, invulnerabilitatii sau a deplasarii instantanee.

Aceasta bratara a fost examinata in laboratoarele din Osaka(Japonia) si a fost prezentata la televiziunea din Mexic. Omenirea are dreptul sa cunoasca faptul ca exista multe astfel de obiecte, care sunt ascunse(in subsolurile Vaticanului) sau confiscate de cei ce vor sa tina omenirea prizoniera a dogmelor actuale.

Nu va cere nimeni sa credeti, ci doar sa va informati. Majoritatea colaboratorilor dr. Jonathan Reed au fost ucisi(inscenarea cu studentul care si-a ucis profesorii si apoi s-a sinucis- in realitate a fost ucis de cei ce au asasinat si pe cei ce au analizat ADN-ul entitatii interdimensionale).

Din pacate nu am putut include si video-urile cu cubtitrare in engleza cu emisiunea unde Reed a prezentat artifactul, dar puteti vedea la acest link: Jonathan Reed on Otro Rollo






UPDATE:

Inregistrarea emisiunii în care dr. Reed se teleportează sub privirile a 250 de spectatori prezenţi în studio, în direct:


Această înregistrare video nu a fost publicată de dr. Reed sau de echipa sa. Înregistrarea este reală şi a fost realizată după talk-show-ul canadian în care pentru prima dată în public a fost demonstrată funcţionarea brăţării Link.

Emisiunea respectivă a avut 25 de minute durată, dar această înregistrare (neautorizată de către proprietarii postului TV) are numai 8 minute. Din analiza specialiştilor se pare că această înregistrare a fost făcută cu o cameră video în faţa televizorului care arată transmisiunea directă a experimentului. De aceea calitatea înregistrării este slabă şi apar desincronizări ale imaginii.

Dr. Reed explică înainte de experiment că brăţara se fixează pe braţ, şi este folosită ca factor de comunicaţie (ca interfaţă bio-electrică) între purtător şi proprietarul sistemului de teleportare (extratereştri). Pentru ca să aibă loc teleportarea trebuie ca proprietarul sistemului să acepte această cerere de teleportare transmisă automat de către brăţară atunci când este fixată pe braţul purtătorului.
De aceea nu totdeaună funcţionează teleportarea, ci numai atunci când cererea este acceptată. Brăţara trebuie privită nu ca un simplu instrument de lucru, ci ca ceva aproape sacru, ce impune respect, subliniază dr. Reed.

Dr. Reed continuă spunând că a învăţat că trebuie să aibă grijă de această brăţară având o mare responsabilitate, şi că a fost contactat de mulţi alţi oameni care au găsit astfel de brăţări (unii chiar în urma cu peste 60 de ani) dar care nu au avut curajul să iasa în public, cedând presiunilor şi ameninţărilor celor care doresc ca aceste fapte să rămână necunoscute publicului.

Cu adevărat tehnologia folosită în brăţară este atât de avansată încât noi nici nu ne putem închipui.

Brăţara conţine pe interior 3 ace încastrate în safire sau pietre preţioase care străpung pielea odată ce brăţara este fixată pe braţ. Desigur că există o durere asociată procesului, dar aceasta diminuează deoarece brăţara se răceşte puternic în scurt timp, aproape îngheaţă.

Procesul de teleportare începe cu o percepţie interioară, un fel de pulsaţie care apare în mijlocul pieptului şi care gradat creşte în amplitudine devenind din ce în ce mai puternică şi se dilată spre extremităţile corpului pînă când întreg corpul vibrează puternic în ritmul pulsaţiei.

Înregistrarea arată cum în acest moment al explicaţiei dr. Reed, brăţara se luminează emanând o puternică lumină, ca un glob de lumină, care repede se dilată şi se poate vedea (la rularea cu încetinitorul) cum corpul dr. Reed devine translucid şi apoi se topeşte ca o ceaţă cu totul, dispărând, lumina mărindu-se şi urcând până dispare...

Multumiri speciale celor de la Active Information Media si siteului active.info.ms pentru informatii cat si pentru traducerea acestui clip.

Urmariti inregistrarea tradusa aici:

29 de comentarii:

Anonim spunea...

fake...calitatea imaginilor si filmarilor este foarte proasta...mai ales scena in care se presupune ca acesta se teleporteaza...

GabyS spunea...

Asta e parerea ta... nu se poate stii 100% care este adevarul, dar in orice caz este un subiect care merita atentie...

Numai bine!

Anonim spunea...

chiar daca nu este adevarat, un fake sa zicem, te simti mai bine stiind ca piramidele au fost construite de egipteni?
avem nevoie de astfel de oameni curajosi care au curajul sa infrunte CIA, FSB, etc etc
poate este mai bine ca suntem tinuti in prostie ... poate nu meritam mai mult ...
vrei sa-ti trimita un extraterestru la pachet ca sa poti crede?

GabyS spunea...

:))

Fanitza spunea...

Super! Bine ca in sfarsit se afla! Cine nu vrea sa creada e liber s-o faca.

pantera spunea...

Dar de ce nu se arata extraterestrii asti daca tot sunt prin preajma Pamantului? De ce se tot feresc atata? Daca au o asemenea tehnologie inseamna ca nimeni de pe Pamant nu poate sa le faca rau. Ce credeti acuma, ca se apuca lumea de fugit in stanga si dreapta din cauza panicii? Sau ce credeti ca o sa se intample? Deja sunt satul de "explicatii" de genu: nu pot sa se arate pentru ar creea panica, pentru ca lumea nu ar intelege, pentru ca nu stiu ce si alte prostii de genul asta. Va zic eu: daca lumea a trecut peste 2 razboaie mondiale , poate sa treaca si peste intalnirea cu o fiinta de pe alta planeta. Niciodata nu se incearca sa se dea o explicatie logica si rationala, numai prostii spuse aiurea.

GabyS spunea...

Multumesc tuturor pentru comentarii!

Pantera... nu as vrea sa intru acum in tot felul de explicatii, dar un lucru este foarte clar... o civilizatie mult mai avansata, atat tehnologic cat si spiritual, nu se poate baga direct in contact cu noi in special datorita faptului ca acest univers functioneaza si el cu anumite legi universale si nu pot si nici nu au voie sa influenteze evolutia vietii pe aceasta planeta, decat in anumite cazuri exceptionale, ceea ce au si facut-o de mai multe ori pana acum, dar intr-un mod foarte putin perceptibil de marea parte dintre oameni. Deasemenea din pacate inca nici nu suntem pregatiti si aici nu ma refer la ce ai spus tu de razboaie, catastrofe, etc, ci la constiinta si spiritualitatea noastra, la stadiul in care noi trebuie sa vedem dincolo de aparente, sa intelegem ca trebuie sa traim in armonie si pace si sa iubim aceasta minunata creatie...etc
Pe langa astea mai este si faptul ca si aceste civilizatii sunt de multe multe feluri, mai bune sau mai putin bune si in mod cert cele care sunt bune vor sta mult mai ascunsi decat ceilalti...
Ma opresc aici, dar mai sunt multe de spus...
Numai bine!

pantera spunea...

GabyS eu cred ca exista alte civilizatii in acest univers. Dar de unde sti tu ca cei care ne viziteaza sunt rai sau buni? Si ce crezi ca s-ar intampla daca intr-o buna zi in mijlocul Bucurestiului ar ateriza o nava si o fiinta din nava ar cobora si ar zice catre oamenii din jurul navei o forma de : Salut. Si dupa aceea sa plece. Crezi ca ar influenta omenirea? Crezi ca oamenii ar fi mai buni sau mai rai? Eu cred ca asta e o explicatie foarte slaba , pentru ca nu exista alte explicatii. Si atunci oamenii se invaluie in pelerina asta care e: nu suntem pregatiti pentru ei sau s-ar influenta dezvoltarea Pamantului. Hai fi serios. Fi serios.

GabyS spunea...

Vei afla raspunsul intr-o buna zi, cu siguranta... Este dreptul tau de a alege si a crede ce vrei si eu cel putin il respect.
Fiecare stie in felul lui si fiecare are propriile viziuni si intelegeri...
Daca vrei sa stii care ET e bun sau rau atunci cand o sa vezi unul... intreaba-ti inima si ai sa ramai suprins ca iti va spune ce ai nevoie, dar oare o auzi, o simti... acea inima? si cei in ea?
Numai bine!

Cristian spunea...

@ GabyS

Pai sa vina odata, sa avem contact odata cu ei, ca nu traim o vesnicie. Eu vreau sa mai apuc un astfel de eveniment. Altfel ma simt neimpacat. :)

GabyS spunea...

Hehe! Vei avea ocazia Cristian, daca nu in viata asta... in alta...
Sunt multe alte lucruri mult mai importante pentru noi decat sa apara extraterestrii :)

intrededouaoriafiodata spunea...

sa apara alte aparitii? ce e mai important? nu ma simteam bine de cand ti-am zis ca ai ca subiect prea mult UFO.
mie mi-ar place o bratara de aia care potenteaza calitatile atletice :)
caut de cand sunt mic, prin rauri, prin pamant :) mie mi-au scos in cale o bucata de clestar, defapt eu ii spun carne de zeu pentru ca are o structura celulara si e foarte stravezie, mult mai apetisanta decat o bucata de rahat.. si am facut sincronicitate pana la arhetipul omului de lut (..are oreste o poza)
deoarece pe toata carticica basmului Palatul de clestar era desenat acest arhetip (de catre sotia mea cand era mica) care seamana izbitor cu morosanu. fata aia turtita si urechile clapauge. mama lor de reptileni au modificat sfinxul.
tu de care parte a baricadei esti? ca iti mai fac o dedicatie.

Anonim spunea...

buna Gaby...ce vroiam sa te intreb...legat de extraterestri" ori entitati ori frati de-ai noastri fiecare cum vrea sa le spuna..daca exista altii mai rai" aceste fiinte au capul numai sa faca rau presupun si nu cred ca au ei asemenea tehnologii avansate pe care cred ca numai luminatii le au cei cu constiinta inalta cred ca au asemenea tehnologii si cei mai jucausi" sa le spunem asa nu cred ca au habar de asta...tu ce parere ai?parerea mea e ca numai cei care au un spirit curat si f apropiat de D-zeu care ii respecta regulile au parte de asa ceva si mult mai mult decat cunoastem noi!F.B

GabyS spunea...

Este greu de spus exact cum sunt ei... dar eu cel putin cred ca o civilizatie care a ajuns la un nivel inalt si care poate calatori intergalactic si cu viteza luminii ar trebui sa fie la un nivel de constiinta destul de ridicat ceea ce atrage de la sine anumite aspecte ale lor. Sa nu uitam de intraterestrii care pot fi de un nivel mai jos si aici stii la care ma refer... Ideea este ca suntem vizitati de mai multe civilizatii foarte avansate de la inceputuri si daca majoritatea ne vroiau raul de mult timp nu mai eram aici...
Multumesc pt comentarii!
Nuami bine!

stefan_tina spunea...

buna gaby cred ca in zilele ce vor veni scepticismul va scadea foarte mult o data cu schimbarile care cred ca vor avea loc; si cu cit suntem mai multi, cei care suntem pregatiti sa avem contact cu civilizatiile care se arata pe cerul intregii planete ,atunci cred ca ei vor juca un rol foarte important si de ajutor in evolutia noastra ,cred ca ne vor impartasii o noua tehnologie si vom trai in supraconstiinta ,eu cred din inima ca aceste vremuri sunt aproape ,salutare

angela tocilă spunea...

lol! arata de parca ar fi fixat o lanterna puternica in obiectivul camerei, ca sa creeze iluzia disparitiei, la fel si la revenirea din "teleportare". ziceai de calitatea proasta a inregistrarii, eu vorbesc de calitatea proasta a falsului. oamenii pot fi prostiti, dar nu toti la fel, pentru unii, e nevoie de mai mult efort :))

GabyS spunea...

Nu te contrazic Angela, poate fi un fals aceasta filmare, dar sa stii ca acest caz a lui Reed este destul de impresionant si interesant, merita studiat mai mult inainte de ne da cu parerea...
Multumesc pt comentarii! :)

Unknown spunea...

Presupunand ca este real :

@pantera
Dar de ce nu se arata extraterestrii asti daca tot sunt prin preajma Pamantului?
Pentru ca exista unii ca domnu' doctor din articol care folosesc paru' ca sa se exprime.

@GabiS
Este interesant cazul, mai ales cata vreme detii una bucata ET palit in freza care inca mai traieste si tu stai sa il filmezi fara sa anunti vreo autoritate (politie, salvare - chiar daca ar fi fost inutil) cum ar fi facut orice om cu putin suflet.

Si a propos de faptul ca ar fi fost haituit de NSA, FBI, CIA si alte alea... hmmmm... ori acele servicii sunt alcatuite din diletanti, ori au considerat ca nu e cazul :D

Toata povestea e cam trasa de par.

leo spunea...

Aplauzele din fundal...genereaza ideea ca ar fi fost un public care asista!Imaginile sunt foarte proaste...nu este real!Pentru un cunoscator ,este un fals!Se pot face multi bani cu astfel de bazaconii!Pastorul american care a anuntat Apocalipsa pe 21 Mai 2011 , a castigat cu aceasta stire socanta 100 milioane de dolari!Deci , trageti concluzia!Insa nu neg existenta extraterestrilor!!!

Anonim spunea...

fals.fals,fals.nu neg existenta et,din contra,sint un ul din cei care cred ca in curind contactul va avea loc.aceasta filmare e un fals ordinar.lucrez in televiziune,niciodata,la nici un post tv nu ti se va prezenta un cadru timp de 8 minute in continuu.chiar daca televiziunea e din mexic sau e una sateasca,de la noi.exista cdre de legatura prin care regizorul trece,planuri de legatura,nu il ti-i pe unul pe prim plan atita timp..

Anonim spunea...

intrati pe ufowatchdog.com si cititi despre acest asa zis caz.. omul este un fake total.. la fel si cazul sau.. este dovedit, demonstrat.. omul cu d-astea s-a ocupat in toata viata lui, identitati false.. si asta s-a vrut a fi capodopera sa..

Anonim spunea...

am trait s-o vad si pe asta mai mari prostii,minciuni nu mi-a fost dat sa vad,niste nebunii cum se pot crede asemenea tampeni

Anonim spunea...

Adevar, autentic si opusul:fals, impostura;
ambele sunt REALITATI ale dimensiunii numita Terra
eu cred in tema ca extraterestrii viziteaza si ... aceasta planeta atat de ipocrita in forma si fond,si mai cred ca nu sunt putini ceo care se distreaza cu ceea ce nu pot nici imagina nici respecta:alte coordonate ale Universalului
...daca as fi extraterestru NU MI-AS pierde timpul cu o CARICATURA de planeta

doru.dascalu spunea...

Să facem un exerciţiu de imaginaţie.În cosmos există fiinţe energetice conştiente.Manipulează materia cu câmpuri de forţă.Dar au nevoie totuşi de crearea de noi fiinţe sau de a se reîncărca energetic de "recipiente" fizice. De exemplu de oameni sau alte fiinţe.Aşa că se pot explica şi religia, şi fizica, şi cine a pus centura de radiaţii Van Allen ca să nu o roim de aici, că nu ăsta ne este rolul, are logică această ciclicitate de civilizaţii pe Pământ, că oamenii devenind prea materialişti, se duc spre distrugere sau sunt distruşi. Şi ca ateu convins, privesc cu milă cum umanitatea îşi construieşte "dispariţia" cu o mare fervoare. Aşa se explică şi "puterile" neexplicabile care se găsesc în om, de fapt aceste puteri aparţinând fiinţei energetice găzduite de trupul fizic. Că de aia doar 6-7% din creier este al nostru, restul este al fiinţei energetice. Şi totul se poate explica logic, acceptând faptul că suntem doar purtători de fiinţă energetică şi nu unicate vii de materie. Bănuiesc că aceste fiinţe energetice mai sălăşuiesc şi în alte fiinţe materiale, unele ajunse la un alt stadiu de civilizaţie, dar care s-au rupt de material. Acestea nevizitează şi pe noi, să vadă fiinţe vii involuate, sau să încerce ca ferma să nu se "autodistrugă" mai repede decât e nevoie. Cum vă place acest SF?! Dar dacă nu e?!

antareslake spunea...

este o facatura de 2 lei. a fost facuta cu ajutorul unei casete video vhs in mod grosolan .de 38 de ani sint interesat de acest fenomen si din propia mea experienta pot sa afirm cu tarie ca ceea ce am vazut este un fals de joasa calitate.utilizatorul unei asemena bratari o poarta tot timpul la mina si nu ocazionl.un e.t. avansat tehnologic putea sa alunge cainele fara sa fie nevoie sa-l omoare etc etc .daca filmarea a fost facuta de tv mexicana cum de nu a fost lansata in retea .discreditarea fenomenului ozn are loc din cauza unor astfel de oameni.va multumesc .

doctorulpilula spunea...

Imi pare rau ca nivelul general de cultura nu permite unui numar suficient de mare de persoane sa realizeze preoce implicarea intr-un fenomen de manipulare, realizat fie printr-o afectiune psihiatrica care mie ca specialist imi pare atat de evidenta, fie printr-o arta regizorala si actoriceasca plina de dedicatie.. Am avut si noi parte de un "profesor" Hancu pe la oteve.

Si din pacate nu am vazut pe nimeni sa ia atitudine, nu atat fata de prezenta afectiunii psihiatrice, cat fata de injustetea folosirii omului respectiv pentru a obtine rating, cu pretul exploatarii naivitatii si inculturii publicului.

Bogdan spunea...

Din descrierea pe care o face obiectului gasit putem presupune ca tehnologia se bazeaza pe rezonanta sau frecventa iar daca noi suntem abia la inceputul intelegeri, extraterestri ajunsi la milioane de ani lumina de casa cu siguranta au gasit intrebuintari noi ce asteapta sa fie descoperite. Este doar o presupunere dar sunt curios daca este gram de adevar in spate...

Anonim spunea...

Salut! Am si eu o teorie , foarte simpla ..... Daca ar exista cu adevarat o civilizatie extraterestra , avansata si posibilitati peste intelegerea noastra , cat de fraier sa fiii( ca sa nu zic prost ), sa crezi ca stau cuminti acolo la ei si mai vin din cand asa sa vedem noi catsunte ei de smecheri s au mai bine zis cat suntem noi de prosti sa credem balivernele pe care ni le baga pe gat anumite INTERESE . Un exemplu simplu din natura, leul se ascunde de iepure???? cad poate sa il sfasie in orice clipa ??? Cat de credul sa fii sa crezi bazaconiile astea, da sunt deacord ca e o lectura foarte distractiva si antrenanta,cum se face ...? ca in general numai in America apar toti ? in fine , vb respectivului "actor" credeti ce vreti insa sa nu uitati niciodata ca Dumnezeu exista si diavolul exista, si asta o poti verifica pe pielea ta , traind si nevoindute! Dar e mai usor sa citesti chesti de genul asta si sa iti dai cu parerea ! Asta este foarte adevarat!

PS. Da sunt un anagramat, insa ce spun e realitate , nu sunt habotnic sau mai stiu eu ce sectar tampit, repet traiti in credinta cu adevarat si o sa vedeti cu ochii vostrii realitatea!

Unknown spunea...

Eu sunt ân apropierea unei baze extraterestre nu mam apropiat de ea dar âi urmăres noaptea şi văd cum pleacă cu navele lor care măsoare de la 1 m până la 40 mp am urmărit zona pe unde au coborât.
Separe că navele lor conţine energie nucleară pentru că rămâne un contur rotund care conţine energie multă vreme.primăvara creşte iarba pe acel contur şi se vede un cerc verde.