Control mental la scara planetara!?


Secretul in dezvoltarea tehnologiei de control mental reflecta uriasa putere care sta in ea. Ca sa o spunem direct, cine controleaza aceasta tehnologie, controleaza populatia. Toata populatia.

Exista dovezi ca Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicatiile acestei tehnologii de control mental, pentru a ingloba pe toti oamenii, din toate tarile. Aceasta este posibil si chiar se realizeaza in aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe si reteaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaste nimic.


Dr Michael Persinger este profesor de psihologie si stiinte Neuronale la Universitatea Laurentiana din Ontario, Canada. El a mai vorbit despre efectele profund nocive ale radiatiilor electromagnetice asupra creierului uman.


"Stimularea lobului temporal al creierului poate evoca in pacient sentimentul unei prezente stranii, dezorientare si dereglari de perceptie. Poate activa imagini din memoria subiectului, inclusiv cosmaruri si monstri, care in mod normal sunt ascunsi in subconstient."


Dr Persinger a scris un articol in urma cu cativa ani, intitulat "Despre posibilitatea accesului direct la creierul fiecarui om prin inductia electromagnetica a algoritmilor fundamentali". Citam din articol:

"Stiinta neuronala contemporana sugereaza existenta unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse intr-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteza) directa a acestor coduri in lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesita nivele energetice care sunt deja prezente in mediul inconjurator: activitatea geomagnetica naturala a planetei si retelele de comunicatie contemporana (radio, televiziune, telefonie mobila, etc)."


"In ultimile doua decenii s-au realizat multe care in trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnica de a influenta direct cele aprox. sase miliarde de creiere umane, fara intermediere, prin generarea informatiei neuronale in mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pamant - nn)".


"Aparitia si dezvoltarea istorica a acestor posibilitati, incepand cu praful de pusca si continuand cu fisiunea nucleara, au determinat schimbari majore in evolutia sociala care a urmat extraordinar de repede dupa inceperea folosirii lor. Reducerea riscului folosirii gresite a acestor tehnologii necesita discutii deschise in ceea ce priveste implicatiile lor atat pe taram stiintific, cat si in plan public."


Nu poate fi mai clar de atat! Insa nu poate fi vorba de discutii deschise atata timp cat Guvernul SUA nu recunoaste existenta acestei tehnologii.


Articol preluat dupa Resonance (Bioelectromagnetics Special Interest Group), scris de Judy Wall.


Sursa: Active Information Media

Niciun comentariu: