"Nosso Lar" (Casa noastra) - "Si Viata continua", doua filme care merita vazute

"Nosso Lar" (Casa noastra) este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este unul dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului.

Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori!



 Dupa acest film, brazilienii ecranizează o altă carte scrisă de mediumul Chico Xavier şi dictată de spiritul Andre Luiz. "ŞI VIAŢA CONTINUĂ" analizează încrengătura de legături karmice, afecte puternice şi fapte imorale în care sunt prinşi membrii a două familii.

Personajele principale sunt Evelina şi Ernesto, răpuşi aproape simultan de aceeaşi boală necruţătoare. Se regăsesc în lumea spiritelor, unde se familiarizează cu noile realităţi subtile, îşi reconsideră viaţa petrecută în trup uman şi înţeleg complexitatea relaţiilor karmice dintre rudele şi prietenii rămaşi în lumea celor vii. Cele două spirite încearcă să-i ajute pe cei dragi cu sfaturi binevoitoare şi învaţă să-şi învingă pornirile sentimentale nepotrivite, preluate din viaţa lor terestră abia încheiată.

În final înţelepciunea divină decide închiderea conturilor karmice într-un mod surprinzător: uciderea şi ura sunt compensate prin naştere şi iubire de prunci.
Un amendament la doctrina spiritistă: odată ce spiritul îşi recapătă amintirea vieţilor anterioare, el nu se va mai identifica exclusiv cu personajul ultimei vieţi abia încheiate, ci îşi va redobândi personalitatea universală. Deci spiritul nu este chiar aceeaşi persoană cu omul!



Sursa: dincolo-de-materie.blogspot.ro

OZN-uri filmate de NASA...


Va prezint o scurta compilatie de OZN-uri filmate de NASA si care aduc mari semne de intrebare cat si dovezi destul de puternice ca exista viata inteligenta si mai departe de planeta noastra.
In ultimul timp spre surprinderea mea si a multora, mass media si chiar oficialitatile au inceput sa deschida mult mai des subiectul legat de viata extraterestra si posibilitatile existentei a altor planete locuite mult mai aproape decat banuiam...

Daca luam in calcul marimea universului si numarul impresionant de stele existente in acest imens univers si daca intelegem ca o stea reprezinta un soare care la randul lui are propriul sistem din care fac parte mai multe planete de diferite marimi si conditii atmosferice, as putea zice ca ar fi ilogic sau ireal sa nu existe viata si pe alte planete. Dupa ultimele calcule ale astronomilor sunt cateva sute de miliarde de stele care vrem nu vrem ne face sa tragem concluzia ca NU SUNTEM SINGURI in acest univers.


Deasemenea sunt dovezi destul de multe ca unele guverne ar fi facut deja contactul cu unele din aceste civilizatii si care au adus la o crestere accelerata a tehnologiei pe pamant si mai exact asta incepand cu anii 1950. Urmarind rata evolutiei tehnologice vom oberva ca in doar 50-60 de ani sau facut progrese cat in mii de ani sau chiar zeci de mii de ani, deci un alt mare semn de intrebare care ar trebui sa dea de gandit si celui mai sceptic...  Deci in curand ne putem astepta la unele suprize de proportii legat de asta... vom trai si vom vedea...



Noul Vital Protect


Dezvoltarea tehnologiilor moderne a dus la apariţia unor boli cu care generaţiile precedente nu s-au confruntat niciodată. Odată cu apariţia curentului electric şi a dezvoltării aparaturii legate de acesta, spaţiul din jurul nostru s-a umplut de o multitudine de radiaţii nevăzute care, pe termen lung, generează efecte dezastruoase.
Preocupări legate de influenţa nocivă a acestor radiaţii asupra fiinţelor vii au existat de când s-a folosit pentru prima oară curentul electric. Însă, datorită faptului că efectele acestor radiaţii nu sunt vizibile imediat (efectul lor este lent, dar sigur), de cele mai multe ori, din cauza intereselor financiare, au fost promovate sisteme care acum au devenit ceva obişnuit, dar care au efecte nocive asupra stării noastre de bine, de sănătate şi chiar asupra liberului arbitru. Cel mai rău este faptul că, folosind aceste sisteme, am renunţat să mai căutăm soluţii care ar putea fi integrate armonios în mediul natural şi care nu ar produce efecte nocive.

Suntem atât de obişnuiţi, de exemplu, cu reţeaua de curent electric, avem fire prin toţi pereţii caselor, încât pare greu de crezut că acestea ar putea avea şi efecte negative asupra sănătăţii noastre şi asupra stării noastre psihice. Experienţele realizate în Laboratorul Marinei din Pensacola au demonstrat clar că la radiaţii magnetice de 1 Gauss (un câmp foarte slab) şi frecvenţe cuprinse între 45-60 Hz, memoria fiinţei umane scade semnificativ.
În Elveţia, s-a făcut un experiment sugestiv legat de influenţa nocivă a radiaţiilor electromagnetice asupra organismului uman. Au fost luaţi pacienţi care sufereau de diverse maladii, în special dezechilibrări ale anumitor ritmuri, şi au fost ţinuţi timp de câteva săptămâni într-o zonă montană la o cabană lipsită complet de curent electric. Lipsa radiaţiilor electrice a făcut ca, în timp de doar două săptămâni, toţi pacienţii să-şi revină complet. Aceste rezultate s-au menţinut chiar şi doi ani după experiment.
Alţi cercetători, precum J.J. Noval, au concluzionat că radiaţiile electromagnetice de foarte înaltă frecvenţă blochează producerea neurotransmiţătorilor, şi generează o epuizare la nivelul cortexului şi a sistemului imunitar.



Avantajele noului VITAL PROTECT

1. Oferă PROTECȚIE ACTIVĂ întrucât emite pe frecvența Schumann de 7,83 Hz care stimulează organismul să ignore semnalele perturbatoare din mediul înconjurător.
2. PROTECȚIE PASIVĂ. Noul VITAL PROTECT este realizat pe baza unor structuri radionice spiralate care servesc drept antene de emisie a semnalului.
3. Frecvența de lucru este foarte precisă, fapt care asigură o protecție autentică împotriva radiațiilor electromagnetice. Acest aspect este posibil deoarece dispozitivul este prevăzut cu un oscilator cu cuarț.
4. Este omnidirecțional, adică sistemul de antene interne generează o sferă de protecție cu raza de 2,5 ‒ 3 metri.
5. Durata de viață a bateriei este mai mare de 9 luni de zile.
6. Fiabilitate deosebită. Aparatul a fost proiectat pentru a putea fi folosit o viață întreagă doar schimbând bateria atunci când aceasta se termină.
7. Noul VITAL PROTECT are acum o formă mult mai ergonomică și mai atractivă.
8. Semnalul emis este cu 30% mai puternic.

Ce simţim când purtăm cu noi Vital Protect?
Acest aparat acţionează continuu şi ne protejează împotriva radiaţiilor telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemiţătoarelor, etc. De asemenea,neutralizează influenţele zonelor geopatogene (radiaţii Hartmann) şi protejează câmpul vital al subiectului în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente), case cu rezonanţe maladive, etc. Efectele resimţite care decurg de aici şi despre care utilizatorii Vital Protect ne povestesc sunt:
· energizare;
· grăbirea proceselor de vindecare;
· mai mare rezistenţă la oboseală şi stres;
· mărirea capacităţii de efort;

Efectele VITAL PROTECT

elimină problemele legate de decalajul de fus orar;
amplifică vitalitatea;
creşte potenţa;
fortifică sistemul autoimunitar;
creşte rezistenţa la oboseală şi stres;
măreşte capacitatea de efort;
amplifică spiritul de observaţie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios şi printr-un proces sinergic, subiectul rezonând cu energiile succesului);
generează o frecvenţă benefică la nivelul creierului;
protejează împotriva influenţelor subtile nocive (gânduri negative proiectate spre subiect, magie neagră);
protejează împotriva radiaţiilor telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemiţătoarelor (din cauza unei legături continue cu câmpul teluric, celulele umane nu mai sunt receptive la radiaţiile nocive);
protejează împotriva stresurilor patogene (radiaţii Hartmann, radiaţii nocive datorate unor anomalii terestre, etc.);
măreşte rezistenţa la poluarea fonică;
protejează câmpul vital al subiectului în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente), case cu rezonanţe maladive;

Marturii despre utilizarea Vital protect:





Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial de unde puteti si achizitiona aceste dispozitive: AIM GROUP

De ce se şpreiază prin lume (chemtrails)? doc


”Cu toţii ne-am obişnuit cu acelele dâre albe lăsate de avioanele cu reacţie. Din păcate puţin ştiu însă că acestea sunt de două feluri: contrails şi chemtrails.
Contrails sunt acele dâre de condensare normale care se formează datorită apei din gazele de evacuare ale motoarelor cu reacţie. Ele apar doar la înălţimi peste 9000 de metri unde temperatura exterioară este foarte joasă. Pentru a se forma contrails-urile este necesar ca temperatura gaselor evacuate de motoarele avionului să scadă, de aceea ele apar la o anumită distanţă de corpul avionului şi se dispersează foarte repede.

Chemtrails sunt acele dâre lăsate de avioane care seamănă cu dârele de condensare (contrails) dar spre deosebire de acestea sunt foarte persistente (pot dura câteva ore dacă nu bate vântul), de aceea le putem vedea brăzdând cerul dintr-o parte în alta şi de obicei acoperă cerul de-a lungul şi de-a latul ca un grilaj, de parcă cineva a dorit să acopere fiecare bucăţică de cer.
Sunt tot mai multe relatări ale unor persoane care, după apariţia acestor chemtrails, s-au simţit rău, s-au înbolnăvit şi au ajuns chiar la spital.
Cartea „ Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvaluit al darelor mortii (Chemtrails-uri) ” prezintă mai multe astfel de relatări dar şi metode pentru a contracara efectele chemtrails-urilor.
Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi.


Aceasta nu se petrece doar din cauza celor care urzesc din umbră planuri criminale monstruoase şi implementează acţiuni în mod evident satanice care vizează un genocid planetar şi fac multe alte răutăţi, ce sunt cel mai adesea nebănuite de masele de oameni naive, credule, ignorante şi atât de uşor manipulabile prin mass-media.
Toate aceste grozăvii, toate aceste aspecte foarte grave şi indadmisibile se petrec deja de ceva vreme şi există un mare pericol să continue să se petreacă (într-o proporţie din ce în ce mai mare) mai ales din cauza tuturor acelora care au descoperit între timp monstruoasa conspiraţie satanică ce se desfăşoară sub ochii noştrii, dar „se mulţumesc“ să privească la toate acestea cu o mare indiferenţă, lăsându-i pe aceşti criminali vicleni şi cameleonici să săvârşească nestingheriţi toate relele, crimele şi grozăviile pe care le-au plănuit.”



Sursa: http://www.romaniaafla.webs.com / http://fymaaa.blogspot.ro

Aparitie misterioasa in China...


Un barbat a filmat o aparitie misterioasa, pe un drum uitat de lume, situat pe un munte din regiunea Taitung.

Un grup de cercetatori din Taiwan incearca sa demonstreze existenta extraterestrilor si fac valva in China cu o inregistrare incredibila. Un politist le-a trimis o filmare in care o creatura transparenta, care merge in picioare, a fost surprinsa pe un drum de munte.

Barbatul care a filmat spune ca nu a mai vazut asa ceva in viata lui. De cand au aparut aceste imagini, chinezii nu mai pot dormi de frica si se intreaba cu totii: “Ce este cu aceasta creatura?”

Puma Punku, un super-enigmatic complex megalitic.



Puma Punku. Tiwanaku (Tiahuanaco), Bolivia. America de Sud. Un super-enigmatic complex megalitic.

Puma Punku, “Pumapunku” sau chiar “Puma Puncu” este un complex de ruine megalitice care face parte din site-ul arheologic de la Tiwanaku (Tihuanaco), Bolivia. În primul rând trebuie mentionat faptul că acest complex este situat la 4000 metri deasupra nivelului marii şi datează dupa unii, de acum 12.000-17.000 ani.

Ruinele de la Puma Punku sunt una din cele patru structuri ale stravechiului Tiahuanaco. Celelalte trei structuri sunt: Piramida Akapana, Platforma Kalasasaya, şi Templul subteran.

Puma Punku a fost o construcţie impunătoare, care se întindea pe o suprafaţă impresionantă, 167.36 metri lungime si 116.7 metri lăţime. Blocurile de piatră cântăresc intre 200 şi 800 de tone, iar compoziţia lor este granit şi diorit.

Puma Punku este un mare complex megalitic care cuprinde mai multe structuri din blocuri masive de piatra taiate cu o precizie incredibila, in diverse forme geometrice. Oamenii care au trait aici, nu cunosteau nici limbajul scris si nici roata, si totusi au construit cumva una dintre cele mai complexe structuri din lume.


Este foarte puţin probabil ca pietrele în Puma Punku sa fi fost tăiate cu ajutorul vechii tehnici, poate doar cu o tehnica de care nu stim in momentul de fata. Pietrele din Puma Punku sunt alcătuite din granit si diorit şi singura piatra care este mai dura ca acestea două, este diamantul. La vremea respectiva singurele unelte pe care le aveau indigenii erau din cupru. Blocurile prezinta canale adanci de 6 mm taiate cu precizia laserului.

Nu numai ca aceste pietre au fost greu de taiat, dar ele sunt, de asemenea, extrem de grele. Una dintre aceste pietre cântăreşte aproximativ 800 de tone iar cea mai apropiată carieră este la 10 mile. Cum au putut acesti oameni sa mute aceste blocuri care cântăresc zeci de tone şi cum au fost capabili sa formeze o structura cu ele?


Pietrele au fost tăiate într-un anumit fel si cu o precizie extraordinara. Taieturile de pe aceste pietre sunt perfect drepte. Găurile sunt perfecte, şi toate de aceeasi adâncime. Toate blocurile sunt taiate, astfel încât acestea se intrepatrund şi se potrivesc impreuna ca un puzzle, inaltand o structura de patru nivele. Nu există urme de mortar.

Acestea sunt, fără îndoială, cele mai vechi si mai enigmatice ruine de pe fata pământului.
E greu să ne imaginăm cum de nu au ajuns să fie considerate una dintre cele mai mari minuni ale ale lumii, precum Marea Piramidă din Egipt. Pentru că oricât de spectaculoasă ar fi, Marea Piramidă păleste în comparatie cu ruinele de la Puma Punku, Tiahuanaco (pe teritoriul actul al Boliviei, America de Sud). Ansamblul de ruinele de la Puma Punku reprezintă doar una dintre cele patru structuri ale orasului antic Tiahuanaco.

Chiar si în raport cu tehnologia modernă si informatiile de ultimă generatie, aceste structuri sfidează logica si îi derutează pe cei care caută să rezolve misterele pe care le reprezintă. Se spune că ruinele de la Puma Punku sunt cele mai fascinante si mai ermetice dintre toate. Cine a construit structurile? Cum? De ce au fost construite? Filmul documentar încearcă să prezinte misterul ansamblului de clădiri de la Puma Punku, probabil cel mai ciudat loc de pe planeta noastră.



Sursa: http://romaniamegalitica.blogspot.ro

Explozia unui OZN!?

Un american a filmat cu telefonul prin lentilele unui telescop un obiect misterios care a explodat pe cer.

Americanul Elijah Prychodzko a trimis filmuletul televiziunii CBS, care a difuzat inedita întâmplare.

Initial, în imagini se poate vedea un OZN în jurul căruia orbitează un alt obiect zburător neidentificat de dimensiuni mai mici. Ulterior, OZN-ul de dimensiuni mai mari explodează, iar rămăsitele acestuia sunt împrăstiate pe cer.

Autorul clipului mărturiseste că nu are nicio idee despre ce a fost vorba si provoacă specialistii în astronomie să vină cu o explicatie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-american-a-filmat-intamplator-explozia-unui-ozn_1083200.html#ixzz2GtWbgCc8