Inuaki Reptilianul din mine. Cartea a doua de Aryana Havah.


De curand a aparut al doilea volum al lui Aryana Havah - Inuaki Reptilianul din mine. Cartea a doua (De la Zamolxe spre noua era).

"Impreuna cu David, copilul Luminator, venit de pe planeta Inua, pasim intr-o noua incursiune in trecutul, prezentul si viitorul Terrei. Pe parcursul lecturii suntem purtati cu maiestrie intr-un
trecut necunoscut al Pamantului (in perioada Atlantidei, Egiptului si Daciei) cat si in viitorul luminos al umanitatii.
Cartea isi propune sa lamureasca unele aspecte pezentate in volumul anterior si vine totodata cu informatii de ultima ora referitoare la transformarile prin care trece societatea actuala.
Dupa citirea lucrarii, dincolo de masajul volitional al cuvintelor vom avea surpriza sa constatam ca sufletul nostru a fost atins de ceva mult mai profund si mai amplu, care
ne face sa ne dorim ca incepand de astazi sa devenim Oamenii..."

Un mic citat din carte:

"David: Planeta şi tot ceea ce există pe ea se îndreaptă către Lumina. Această ascensiune se realizează pe etape. Cu fiecare etapă structura materiei se schimbă, ea devine din ce în ce mai eterică. Cu fiecare etapă vibraţia inferioară capătă din ce în ce mai puţină putere, până într-un final când va ajunge să dispară definitiv. Aceste cicluri evolutive ne sunt date special spre a ne uşura ascensiunea.
Aryana: Dar de ce nu ne ridicăm dintr-o dată?
D: Pentru că nu am putea duce. Structurile noastre fizice şi energetice nu sunt pregătite, nu pot susţine această schimbare. Dacă s-ar întâmpla acest lucru rasa umană ar fi ştearsă din manifestare. Noi evoluăm odată cu Terra şi Terra evoluează prin noi şi cu ajutorul nostru. Este o relaţie clară, bine stabilită. Totuşi dacă noi am înţelege unde trebuie să ajungem şi care este misiunea noastră, etapele ar fi mult mai scurte iar ascensiunile fără pierderi. Din păcate trăirile noastre au o polaritate atât de negativă încât au impact la nivelul întregii creaţii. S-a produs
deja un dezechilibru ce ameninţă însuşi tiparul energetic şi conceptual al întregului Univers. Ăsta este motivul pentru care nu se mai poate continua aşa.
A: Să înţeleg că suntem în punctul în care Terra va începe curăţirea?
D: Da. Ea va începe să se cureţe spre a urca o nouă treaptă.
A: Adevărul este că trăim vremuri tulburi, pline de agresivitate. Cum crezi că ar trebui să reacţionăm? Ce să facem?
D: Ar trebui să fim calmi şi liniştiţi, să vedem întregul proces ca şi cum ar fi un film, adică fără să participăm direct. Noi trebuie să ne implicăm doar în faptele cu polaritate pozitivă.
A: Şi dacă toţi în jurul nostru par a fi înnebunit?
D: Să încercăm să le explicăm. Asta dacă vor să audă. Dacă nu, trebuie să le respectăm liberul arbitru şi să îi lăsăm să meargă în drumul lor. Va veni un timp în care vom vedea cum răul ne izbeşte la tot pasul, atunci va trebui să intrăm în casele noastre şi să facem meditaţii de polarizare benefică şi de protecţie. Să nu uităm însă că trebuie să ne rugăm pentru toate fiinţele şi pentru întreaga planetă. Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât perioada va trece mai repede şi mai uşor. Nimic din exterior nu trebuie să ne influenţeze, ci din contra, noi să fim cei care să îi influenţăm pe ceilalţi. Fiecare din noi trebuie să fie un exemplu pozitiv, iar faptele noastre să reflecte credinţa noastră.
A: Va veni o vreme în care va fi haos?
D: Acum este haos, vremea ce va veni nu poate fi caracterizată prin cuvinte, cu toate acestea noi vom trăi doar în energia pe care am generat-o. Atât şi nimic mai mult. Ceea ce va veni este ceea ce am creat.
A: Şi după aceea?
D: După aceea ochii ni se vor deschide, vom înţelege şi vom
merge mai departe. Lumina şi iubirea ne aşteaptă. Strădania noastră
va fi răsplătită."

Ambele volume in format digital le puteti gasi aici:
INUAKI-Reptilianul-Din-Mine
INUAKI-Reptilianul-din-mine-Cartea-a-II-a-de-La-Zamolxe-Spre-Noua-Era

Sau le puteti comanda online: www.procarti.ro

5 comentarii:

Lary spunea...

super cartea, merita citita

Anonim spunea...

multumesc ptr ca ai postat lincul cu volumul doi ''INUAKI-REPTILIANUL DIN MINE''.
faci o munca deosebita si ai toata pretuirea si afectiunea mea ptr tot ceea ce faci.
sigur ne vom intalni in urmatoarea dimensiune.
cu respect,
Sergiu!

GabyS spunea...

Multumesc Sergiu pt aprecieri si comment!
Sunt multe informatii care vor aparea in lume in viitorul apropiat si care vor soca o mare parte din oameni... vom vedea
Numai bine tuturor si multumiri pt ca urmariti blogurile mele.

Unknown spunea...

Multumesc

Cocolina spunea...

Felicitari pt imensa munca depusa!E o mare nevoie de aceasta hrana spirituala in aceste momente de cumpana ale planetei.Aceste dezvaluiri,revelatii si trairi ma zidesc cu o enorma energie si freamat interior.
va doresc tuturor viata vesnica,dincolo de hotarele acestei lumi,dincolo de spatiu si timp!