S-a descoperit o sculptură mayaşă care demonstrează existenţa extratereştrilor



Arheologii care lucrează în această perioadă în jungla din nordul Guatemalei (America Centrală) au descoperit nişte incredibile panouri sculptate în piatră, care se presupune că ar reprezenta scene de miturile de creaţie mayaşe, ce mplică monştri, şerpi şi zeităţi. Aceste panouri au fost descoperite în El-Mirador, cel mai mare oraş mayaş din lume, locul în care zilnic apar descoperiri senzaţionale. Oraşul în sine este unul remarcabil, pentru că el conţine un complex de străzi, canale şi structuri impresionante care se regăsesc într-o metropolă modernă.

Arheologul Richard Hansen a datat aceste panouri descoperite în jurul anul 300 d.C. Ufologiştii pot fi uimiţi acum de această ultimă descoperire, întrucât pe ea este reprezentat clar un OZN, înconjurat de fiinţe extraterestre, ce sunt acoperite într-un fel de echipament tehnologic. Precum se ştie, ufologiştii s-au concentrat în ultimele decade în special asupra civilizaţiei maya, întrucât şochează cu miturile sale despre fiinţe imortale venite de sus din stele pentru a oferi oamenilor cunoaşterea.

Poate că această descoperire e încă una care ne demonstrează că extratereştrii au fost cei care au oferit multe din cunoştiinţe vechilor civilizaţii umane.


Sursa: www.lovendal.net

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce prost ma simt ca stiu prea putine lucruri