David Wilcock - Enigma 2012

O conferinta in care David Wilcock vorbeste despre ADN, ştiinţa conştiinţei, găuri de vierme, călătorii prin porţi stelare, geometria sacră, timpul tridimensional, calendarul maiaş şi multe altele.
Multumesc pe aceasta cale lui Niculae George pt efortul depus la titrarea acestui material.











9 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate multa lume nu vrea sa accepte schimbarea, traim prea mult in trecut sau in viitor. treziti-va oameni! bine ca exista blog-uri ca acestea care ne mai deschide ochii ca prea am dormit...
bafta Gaby!

GabyS spunea...

Mersi mult!

Vreau sa mai precizez si eu ceva foarte important legat de schimbare si 2012... Poate nu o sa fie ceva anume in 2012, dar oare nu e timpul sa vrem noi toti sa facem ceva ca o schimbare in bine sa vina si o lume mai buna in acelasi timp? Noi alegem ce va fi , noi ne cream viitorul si felul in care traim, de noi depinde tot ce tine de viata aici pe pamantul asta minunat si de care ne batem joc... Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru si noi avem posibilitatea sa traim mai bine... Mai conteaza ce va fi in 2012? Trebuie sa dam deja vina pe unu pe altu? Credeti ca nu e timpul sa se schimbe ceva? Ca fiecare din noi isi are rolul lui in tot?
Nu ma consider un atotstiutor, dar in mod sigur vreau o lume mai buna si sa avem parte de adevarul care ne-a fost furat de mult mult timp...

GabyS spunea...

PS: aici este prima parte din material, vor urma si urmatoarele 9 parti curand...

Anonim spunea...

Tipul este fals! Daca el seamana cu Edgar C... ii manipuleaza cu grija pe cei din sala, impunindu-le ceea ce doreste acest pseudo-mistic, New Age-ist sau ma rog ce se crede el c-o fi! Daca aveti timp si rabdare, uitati-va atent la fotografiile cu Edgar C. (le gasiti pe Net) si la acest personaj, analizati-le, comparati-le! Fiti mai atenti, pina in 2012 or sa mai apara destui "iluminati" care doresc sa ne calauzeasca unde doresc ei... Bafta si tineti-o tot asa! _\|/_

GabyS spunea...

Nu stiu daca chiar seamana cu Edgar Cayce, am vazut ceva poze comparative si sunt ceva asemanari.

E adevarat si faptul ca au aparut si o sa mai apara falsi "iluminati/luminati/maestri" din pacate, dar legat de David nu cred ca este unul chiar asa de fals. Stie foarte multe si tocmai asta il face altfel si ciudat. Asta nu inseamna ca trebuie sa credem 100% tot ce zice el, dar merita luat in considerare cat mai multe pareri si astfel sa putem filtra si intelege noi insine ce este adevarat si bun.
Tot adevarul se afla deja in noi, trebuie doar sal accesam si sal vedem...
Numai bine!

Anonim spunea...

Aceasta schimbare de care se tot vorbeste, cred ca va fi de ordin individual, colectiv in nici un caz deoarece f. multe persoane inca nu au iesit din faza grosiera a materialismului. Pur si simplu nu se pot desprinde de acest mod de gindire, de a concepe si vedea lucrurile altfel. >buburuza ofuscata<

GabyS spunea...

Parerea mea este ca aceasta schimbare este atat in mod individual cat si colectiv... Fiecare dintre cei care sau trezit pot la randul lor sa ajute cat mai multi, sa ne dorim ca toti sau cat mai multi sa inteleaga si sa isi doreasca o schimbare mare in bine... Trebuie sa ne pese de tot ce este in jur si sa facem tot ce putem sa fim uniti, ca aceasta schimbare sa fie mai puternica si mai usoara.
Numai bine!

StMoraru spunea...

(+)
David Wilcock a prezentat multa informatie cu adevarat importanta si interesanta. Mi-a placut in mare parte. Merci.

(-)
Dar daca eram prezent in sala, atunci, sigur as fi stranutat "that's bulshit" de multe ori.

(o)
Poate ca nu-s eu "ready" sau suficient de american... :D

Anonim spunea...

Mi-a parvenit adresa acestul blog doar aseara si ma bucur sincer sa vad ca exista interes si in Romania cu privire la aceste aspecte de ...maturizare spirituala. Stiu demult despre David Wilcock dar sunt foarte multi oameni care depun marturii referitoare la aceste aspecte. Eu urmaresc, cand am timp, Proiectul Camelot. Acolo sunt prezenti diversi"whistleblowers". Diversitatea de opinii e foarte mare. Nu m-as hazarda sa 'stranut' - prea des atata vreme cat eu sunt doar un observator anonim si ingrozitor de novice.
Privesc la cei care sunt inaintea mea si incerc sa inteleg...sa decantez la nivelul meu redus de cunoastere si sa-mi ascult vocile interioare.
Privesc apoi la cei care sunt in urma mea si care NU DORESC sa se informeze si se inversuneaza sa considere ca tote aceste informatii sunt aleatorii si le este mai bine sa doarma linistiti pe ideea asta.
Si in cele din urma privesc la guvernele lumii care ne tin in ignoranta ca asa le este mai bine si mizeaza cu curaj pe ideea ca asa vom ramane: niste ignoranti de profesie.
Ieri am fost in HMV cu fetita mea si in timp ce o asteptam 'cumine' mea sa-si aleaga muzica preferata (un alt narcotic cu care ne adormim pruncii fara sa ne intrebam daca e bine sau rau) m-am uitat prin filmele documentare care 1. costa cat nu fac si 2. mint fara rusine, in mod oficial, pe rafturile unui magazin intr-un stat 'democratic'. (Ce e democratia? Apropos). Pana la urma vad cum mass media de pe toate meridianele si latitudinile vine din ce in ce mai 'in forta' cu filme, documentare, articole despre toate aceste lucruri (lista ar fi prea lunga sa le numesc pe toate) care tin de maturizarea noastra spirituala si evolutia naturala a cosmosului, despre constiinta individuala si colectiva care modifica mersul Universului.
Nu e vorba numai de David Wilcock - nu il demonizati si nu il deificati (e un tip chiar 'cool' care cateodata ma fascineaza, cateodata ma plictiseste - ci de sute de mii de oameni care au inceput sa se trezeasca si vorbesc...vorbesc frumos si din suflet.
In incheiere as cita-o pe Anna Hayes sau A’shayana Dean autoarea volumelor Voyagers: The Sleeping Abductees Volume 1, 2nd edition & Voyagers II: Secrets of Amenti : in the context of what destroyed Atlantis: “clueless naivity with a touch of arrogance to it”....si mai departe Kerry care o intervieva continua: “It looks like humility, but it’s not....and you can’t even get mad at them as they don’t know what they are doing”
M.C.