Ultimele noutăți în Războiul Psihotronic (emis)


"Testatate cu succes în Războiul din Golf, acum 25 de ani, armele psihotronice au evoluat constant fiind în mod incontestabil un pericol major la adresa libertății de gândire și acțiune.

Ca urmare a faptului că acțiunile psihotronice experimentate în acest război au pus în evidență vulnerabilitatea unei armate obișnuite în fața acestora (cea irakiană în acest caz), marile puteri au pus la punct, pentru armatele lor, uniforme și căști speciale capabile să ofere un scut protector în fața unor atacuri similare. Cu alte cuvinte, războiul a trecut deja la un alt nivel, de neînțeles pentru omul obișnuit.

În ceea ce privește tehnicile de control și manipulare a populației planetei vorbim, de asemenea, de un alt nivel al agresiunii. Astăzi, una dintre tehnicile folosite este cea de IMPREGNARE INFORMAȚIONALĂ. Mai exact, vorbim despre impregnarea alimentelor sau a apei cu “informații” menite să genereze în ființa care le ingerează o anumită atitudine sau o tendință specifică, dorită de cei care operează. Mai mult decât atât, impregnarea informațională poate fi făcută chiar și direct asupra unei mase de oameni.

Astfel, fără a putea fi detectată vreo substanță chimică în corpul unui om sau în alimentele pe care le mânăncă, se obțin efecte similare situației în care acea substanță ar fi prezentă concret."

Daniel Roxin

Mai multe însă despre noutățile Războiului Psihotronic puteți descoperi în acest episod al emisiunii Mistere la Granițețe Cunoașterii.



Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi vizionată în fiecare duminicăla Nasul Tv, de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 22:00.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Ma numesc Andrei Gabriela si vin cu o mare rugaminte la d-voastra sa postati un simplu text pe pagina d-voastra de Facebook despre drama fetitei mele Maria.
Campania de strangere de fonduri prin SMS o avem disponibila pana pe 15 aprilie.
Detalii despre Maria le găsiți aici: https://salveazaoinima.ro/campaigns/maria-fraga/
Mesajul poate fi: Trimite un SMS la 8832 cu textul MARIA si cu link-ul prezentat mai sus.
Vă mulțumesc din inimă și aștept cu interes un răspuns din partea dumneavoastră. Nr de telefon 0753452770 share va rog