OZN-uri gravate pe monede din secolul al XVII-lea



Două simboluri care seamănă cu o farfurie zburătoare și care pot fi văzute pe monede franceze din secolul al XVII-lea stârnesc uimirea ufologilor din întreaga lume. Mulți internauți le consideră ca fiind dovada clară a faptului că fenomenul OZN este unul real iar strămoșii noștri au fost și ei martorii acestor misterioase obiecte.



Scott C. Waring, editor al revistei UFO Sightings Daily, speculează că moneda este mai mult decât o simplă dovadă a prezenței fenomenului. Faptul că francezii le-au gravat, înseamnă că aceste obiecte era foarte cunoscute de o masă mare de populație.



„Este dovada absolută a faptului că în anii 1600 francezii au fost martorii fenomenul OZN”, scrie Waring.

Scepticii cred totuși că desenul ar putea fi o floarea, o ciupercă sau un scut. Însă moneda prezentată mai sus nu este singulară. Ceva asemănător descoperim gravat și pe o altă monedă din 1648. Aici apare în partea de sus un obiect circular și mai multe săgeți îndreptate spre acesta.



Ipoteza că aceste simboluri sunt reprezentări ale unor OZN-uri este întărită și de apariția în mai multe picturi din Evul Mediu a unor obiecte similare…

sursa: www.cunoastelumea.ro / dailymail.co.uk

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da, dar cred ca erau tot de pe pamant, poate din Agartha.