Mistere la granitelele cunoasterii: Chemtrails


"Daca ne vom uita astazi pe orice strada importanta a unui oras vom constata ca Farmaciile au rasarit la aproape fiecare suta de metri. Acesta lucru arata ca populatia este bolnava, ca aproape fiecare om merge cu regularitate la farmacie ca sa incerce sa isi trateze o problema de sanatate. Ceea ce va reusi, in cele mai multe cazuri, va fi sa gestioneze un simptom, fara a ajunge la adevarata cauza si, cu fiecare an, va lua tot mai multe medicamente,intr-un cerc vicios care se va termine la cimitir, cu multi ani mai repede decat ar fi trebuit.

Lumea in care traim astazi este una in care profitul marilor companii primeaza in fata intereselor celor multi, in care nevoia de a reduce populatia Terrei, trambitata de multi apologeti ai Noii Ordini Mondiale, da liber intoxicarii populatiei pe toate fronturile – mancare, apa, poluare electromegnetica, chemtrails...

O populatie bolnava nu poate fi creativa si este dependenta de sistemul care ii controleaza resursele de hrana si apa, de sistemul care o obliga sa faca toate tranzactiile prin banci, pentru a-i controla banii.

In toata aceasta schema, un rol important in otravirea si controlul populatiei pare sa il joace celebrele CHEMTRAILS, substanțele aruncate în atmosferă prin intermediul avionelor.

Chiar dacă agenții sistemului vor pretinde că aceste “chemtrails” sunt rodul paranoiei adepților teoriei conspirației, dovezile sunt clare si arata la ce nivel se incearca controlul populatiei.

In emisiunea de mai jos veti afla lucruri foarte importante despre CONTROLUL POPULATIEI PRIN OTRAVIRE, lucruri care ne privesc pe toti!"

Daniel Roxin



2 comentarii:

vintzu spunea...

intersant, oare câți dintre noi se autosesizează
unul din gândurile mele la într-un punct semnificativ al vieții mele a fost: de ce oamenii sunt ținuți la un nivel accentuat de mediocritate și indiferența, ce interes există în spatele acestui capitalism notoriu, dus la extrem, din care nu putem scăpa, din care nu ne putem ridica. Pentru că după ce lucrezi 8 ore sau mai bine de 8 ore pe zi nu prea mai ai chef de dezvoltare personală sau explorare a universului interior, cu precădere atunci când ai și familie. De ce lucrurile au luat forma asta?
și dacă ai un cuvând de spus ar fi mai bine să-l ți pentru tine pentru că odată ce ai fost luat în vizorul autorităților, nu e de joacă, au un talent să te reducă la tăcere și opinia publică e așa de ușăr influnețabilă că vor crede tot, absolut tot ce se va mediatiza. Nu avem capacitatea de a tria informația și de a stabili granițele a ceea ce e cu adevărat semnificativ și ce nu.
Și nu trebui să fi activist al vreunei mișcări spirituale pentru a înțelege incorectitudinea subtilă...

Ionut spunea...

Ma indoiesc de faptul ca cineva ar arunca in mod intentionat cu aceste substante in atmosfera.. spun asta pentru ca totusi poate sunt persoane mai rasarite si cu o putere mai mare de decizie care ar putea opri aceste lucruri. Nu-i chiar atat de greu sa monitorizezi un avion si sa ajungi la sursa acestei idei.