Frau liber sufletului (doc)

Un film de scurt metraj, cu GHIS (autoarea cartii Mafia medicala) care ne aduce aminte de adevarata noastra natura pe care am uitat-o...

Documente declasificate recent de guvernul britanic...



Documentele declasificate recent de guvernul britanic prezinta mii de pagini despre observatii OZN.

Minsterul Apararii din Marea Britanie a publicat un raport secret privind fenomenul OZN. Decizia vine dupa 5 ani in care autoritatile au inceput sa declasifice toate dosarele care trateaza acest subiect.

Potrivit The Sun, proiectul OZN al Ministerului Apararii a inceput sa fie declasificat in decembrie 2009.

In urma inmultirii numarului de OZN-uri observate, autoritatile britanice au inceput sa se confrunte cu tot mai multe solicitari care invoca dreptul la libera informare.

Potrivit acestui raport declasificat, scrie The Sun, Ministerul Apararii musamaliza orice document care atesta obervatii legate de OZN-uri si extraterestri.

In acest sens, daca cineva trimitea autoritatilor dovezi ale existentei acestui fenomen, fotografiile sau inregistrarile ajungeau direct la cosul de gunoi.

Vineri, ultima parte a acestor adevarate "Dosare X" a fost facuta publica. Este vorba de 25 de dosare, care contin peste 4.400 de pagini relatand incidente bizare din perioada 2007-2009.

Desigur, multe din OZN-uri s-au dovedit a fi baloane meteorologice sau avioane. Sunt insa si experiente inexplicabile.


Unul din cele mai interesante cazuri este cel care a avut loc in 2007, langa Cardiff. “Martorul spune ca a vazut nave spatiale, apoi una din ele i-a rapit cainele, masina si cortul in care campasera”, scrie The Sun, citand un fragment din raport. In 2008, o femeie a declarat ca in gradina ei a vazut “doua sfere portocalii”.

Acelasi raport demonstreaza ca oameni de stiinta angajati de guvernul britanic faceau cercetari in domeniul tehnologiilor “anti-gravitatie”, pentru a vedea daca aceste aparate pot exista cu adevarat.

Fostele "Dosare X" vor fi transferate acum in Arhivele Nationale si contin in total peste 50.000 de pagini. Dosarele contin de asemenea rapoarte privind anchete militare despre OZN-uri si cazuri in care aceste obiecte au aparut pe radare.

CANCER - Tratamentele interzise (doc)


„O soluţie reală a problemei cancerului ar însemna lichidarea programelor de cercetare, perimarea instantanee a ‚competenţelor’, sfârşitul viselor perpetuării gloriei personale; triumful asupra cancerului ar însemna blocarea contribuţiilor provenite din filantropia auto-susţinută şi tăierea fondurilor alocate de congres, ar ameninţa de moarte instituţiile clinice actuale, făcând să fie inutile şi demodate operaţiile chirurgicale scumpe, tratamentele radiologice şi chimioterapiile, de care depind atât de multe cariere şi în care s-au investit atât de mulţi bani şi echipamente. Teama provocată de o asemenea perspectivă, fie şi instinctivă, nu poate conduce decât la opoziţie şi ostilitate faţă de abordările alternative, proporţionale cu perspectivele terapeutice valide ale acestora. Ca atare, noile terapii trebuie să fie tăgăduite, negate, descurajate şi interzise cu orice preţ, indiferent de rezultatele testelor reale sau, de preferat, fără nici un fel de testare. Aşa cum vom vedea, acest tipar a fost aplicat repetat şi aproape constant.”
Robert Houston & Gary Null
„The Great Cancer Fraud”

"Regizorul Italian, Massimo Mazzucco, a lansat, în 2010, acest documentar, Cancer - The Forbidden Cures – care se bucură, actualmente, de privilegiul de a fi interzis în imperiul libertăţii absolute, SUA fireşte (varianta Youtube) – aducând în discuţie subiectul, extrem de incomod, al incompetenţei aparente a medicinei alopate de a găsi un leac celei mai grave boli cunoscute de om, cancerul, mult mai eficientă în a ascunde, însă, în deplină complicitate cu Big Pharma, realitatea că, de peste o sută de ani, zeci de medici, savanţi şi cercetători au descoperit diverse soluţii, foarte eficiente, în lupta cu maladia, numai pentru a fi interzise brutal prin măsuri politice şi propagandistice, în scopul prezervării paradigmei medicale chimizate, actuale, care se simte ameninţată la maxim de orice remediu natural, ce nu poate fi, implicit, patentat şi exploatat eficient, în goana după profit."
Marian Matei



Sursa: http://antiiluzii.blogspot.com/

Va prezint si un alt video cu cateva mesaje care merita vazut...

Imagini incredibile cu OZN-uri la un vulcan din Mexic.



Postul de televiziune mexican Televisa a transmis o înregistrare video, în care un OZN intră în hornul unui vulcan.

În filmuleţul prezentat se observă cum un obiect incandescent se apropie de vulcanul Popokatepetl, îşi încetineşte viteza de zbor, după care pătrunde în gaura craterului. Înregistrarea a fost făcută cu ajutorul unei camere de filmat pe timp de noapte, pe data de 30 mai.

Nu este pentru prima dată când astfel de obiecte sunt zărite în zona acestui vulcan. De exemplu, în noiembrie anul trecut, deasupra vulcanului s-a observat un obiect luminos neidentificat, sub formă cilindrică, care de asemea pare să fi fost "înghiţit" de crater.