Piramida Holografica din Ceahlau 2013

7 comentarii:

Anonim spunea...

fara cuvinte extraordinar......
multumesc

Marga Kiro spunea...

Interesant! parca era un halou ca un curcubeu si sunetul...Atit de ciudat!
Multumesc pentru distribuire!

Marga Kiro spunea...

Foarte interesant!

Unknown spunea...

Virful piramidei inconjurat de o zona luminoasa, f. vizibil la min.3.16, aminteste de mitului egiptean privid geneza lumii.
'În mitologia egipteană, la începuturile lumii exista doar o mare întunecată care plutea peste tot. Ea era cufundată în tăcere, era lipsită de orice sunet sau de vreun clipocit, și se spune că era corpul zeului primordial Nu, zeul oceanului. Într-o zi însă, din adâncimile acvatice s-a ridicat un munte la suprafață, iar pe vârful lui s-a născut zeul soare, Atum (Ra).
Acest zeu avea înfățișarea unui om, a unui bărbat și deținea o energie universală prin care putea să creeze toți zeii viitori și toate forțele pământului"
extras din http://www.efemeride.ro/mitologia-egipteana-cum-a-fost-creata-lumea

Anonim spunea...

extraordinar........

Mediatoru spunea...

Incredibil !

claus web spunea...

Este incredibil, e extraordinar. Anul trecut cand am aflat de aceste evniment care se intampla cu precizie in aceeasi zi a aceluiasi an, m-a fulgerat prin minte faptul ca avem o tara misterioasa, olina de minuni in natura, mosteniri spirituale mirifice si stramosi divini de-a dreptul, iar noi, ca popor nu ne implicam in cautare, in revenire la mostenirea noastra, la romanism. Am si planificat pentru acea perioada o excursie in acea zona. Abia astept sa ajung si sa vad cu ochii mei minunea, nu ?!