CANCER - Tratamentele interzise (doc)


„O soluţie reală a problemei cancerului ar însemna lichidarea programelor de cercetare, perimarea instantanee a ‚competenţelor’, sfârşitul viselor perpetuării gloriei personale; triumful asupra cancerului ar însemna blocarea contribuţiilor provenite din filantropia auto-susţinută şi tăierea fondurilor alocate de congres, ar ameninţa de moarte instituţiile clinice actuale, făcând să fie inutile şi demodate operaţiile chirurgicale scumpe, tratamentele radiologice şi chimioterapiile, de care depind atât de multe cariere şi în care s-au investit atât de mulţi bani şi echipamente. Teama provocată de o asemenea perspectivă, fie şi instinctivă, nu poate conduce decât la opoziţie şi ostilitate faţă de abordările alternative, proporţionale cu perspectivele terapeutice valide ale acestora. Ca atare, noile terapii trebuie să fie tăgăduite, negate, descurajate şi interzise cu orice preţ, indiferent de rezultatele testelor reale sau, de preferat, fără nici un fel de testare. Aşa cum vom vedea, acest tipar a fost aplicat repetat şi aproape constant.”
Robert Houston & Gary Null
„The Great Cancer Fraud”

"Regizorul Italian, Massimo Mazzucco, a lansat, în 2010, acest documentar, Cancer - The Forbidden Cures – care se bucură, actualmente, de privilegiul de a fi interzis în imperiul libertăţii absolute, SUA fireşte (varianta Youtube) – aducând în discuţie subiectul, extrem de incomod, al incompetenţei aparente a medicinei alopate de a găsi un leac celei mai grave boli cunoscute de om, cancerul, mult mai eficientă în a ascunde, însă, în deplină complicitate cu Big Pharma, realitatea că, de peste o sută de ani, zeci de medici, savanţi şi cercetători au descoperit diverse soluţii, foarte eficiente, în lupta cu maladia, numai pentru a fi interzise brutal prin măsuri politice şi propagandistice, în scopul prezervării paradigmei medicale chimizate, actuale, care se simte ameninţată la maxim de orice remediu natural, ce nu poate fi, implicit, patentat şi exploatat eficient, în goana după profit."
Marian Matei



Sursa: http://antiiluzii.blogspot.com/

Va prezint si un alt video cu cateva mesaje care merita vazut...

3 comentarii:

Terra Mater spunea...

Pe http:// restulstirilor.blogspot.com veti gasi filmul tradus/subtitrat de mine in februarie 2009.
Traducerea s-a facut dupa prima varianta a filmului pusa in net de catre autor, in 14 filmulete cu durata de circa 10 minute fiecare.

Terra Mater spunea...

Filmul Cancer - terapiile interzise poate fi vazut pe http:// restulstirilor.blogspot.com. De fapt sunt 14 video de circa 9-10 minute pe care eu le-am tradus/subtitrat in februarie 2010, dupa varianta in care autorul le-a pus in net prima data.

Sergiu spunea...

Multumesc mult, Dle Matei, pentru aceasta traducere.
Este un film deosebit, care trebuia sa aiba o traducere in romana.
Stiu ca nu a fost o sarcina usoara, stiu ca a fost un efort deosebit pentru a face aceasta traducere, benevol, dar merita, daca ne gandim la speranta si sansa pe care ati dat-o miilor de romani in suferinta, care vor vedea acest film.
In numele acestora va multumesc eu acum, urandu-va multa sanatate si putere de munca pentru a mai face si alte traduceri pentru filme deosebite, ca acesta.
Si inca un cuvant de multumire pentru calitatea traducerii, precisa, ingrijita, cu diacritice, lucru tot mai rar intalnit in ultima vreme.
Sanatate maxima si Dumnezeu sa va ajute si sa va raspleteasca pentru binele ce il faceti semenilor!