Meteoritul din Rusia lovit din aer...



Rusii sunt convinsi ca extraterestrii au intervenit in ultima secunda si au spart asteroidul care a lovit in Chelyabinsk.

1100 de persoane au fost ranite si mai multe cladiri au fost distruse intr-un dezastru care a semanat cu sfarsitul lumii. Mai multe cladiri au fost afectate, iar telecomunicatiile au cazut din cauza numarului mare de apeluri pe care oamenii le-au facut in minutele de dupa prabusirea asteroidului.

Din imaginile de mai jos se vede clar interventia asupra acestui meteorit... sa fie un OZN sau o arma secreta?



5 comentarii:

Mihaella Gheorghiu spunea...

Supermaaaaaan...glumesc.

Mihaella Gheorghiu spunea...

Mesajul....va salvam acuma,dar renuntati la a crea parcuri industriale in munti!

Mihaella Gheorghiu spunea...

Intrebare,de ce nu se vede inainte racheta,ci numai foarte aproape de meteorit (din cauza unghiului filmarii?),cum de racheta nu se fragmenteaza si cum de nu s-au gasit ramasite ale rachetei.

opilica spunea...

Cred ca ceea ce a lovit meteoritul este o "scula" pamanteana de la ceva plasat in cosmos de rusi,americani chinezi, etc separat sau asociati intr-un program menit sa apere omenire de extinctie. .Eu zic ca era menita nu sa explodeze ci sa devieze meteoritul ca pe o bila de biliard si deaia nu s-a spart.Va dati seama ce forta si performanta a avut daca a depistat in cateva fractiuni de secunda meteoritul, i-a calculat traiectoria si a lansat "proiectilul" care a ajuns din urma meteoritul care vene cu o viteza uluitoare.Efectul nu poate fi stiut decat de cei care l-au lansat.Ar fi frumos sa spuna si nou celor profani.Promitem ca nu o sa furam "scula"

darksoul spunea...

Este greu de spus ce a lovit meteoritul,dar eu unul as merge pe varianta unor rachete rusesti trimise pt a il fragmenta si devia. Oricum,indiferent daca au fost rachete sau altceva,daca meteoritul lovea in intregime,putea sa sa produca o adevarata catastrofa,mai ales ca la vreo 100 km de locul impactului se aflau o centrala nucleara si un depozit de arme nucleara,din cate am inteles. Acest moment cred ca a dovedit clar ca ceea ce se tot prezinta de zeci de ani in filme,despre impacturi cu asteroizi sau comete care ar putea distruge planeta,nu este chiar fictiune si ca la un moment dat,tot se va intampla. Intrebarea este doar cand? nu daca ?