De ce se şpreiază prin lume (chemtrails)? doc


”Cu toţii ne-am obişnuit cu acelele dâre albe lăsate de avioanele cu reacţie. Din păcate puţin ştiu însă că acestea sunt de două feluri: contrails şi chemtrails.
Contrails sunt acele dâre de condensare normale care se formează datorită apei din gazele de evacuare ale motoarelor cu reacţie. Ele apar doar la înălţimi peste 9000 de metri unde temperatura exterioară este foarte joasă. Pentru a se forma contrails-urile este necesar ca temperatura gaselor evacuate de motoarele avionului să scadă, de aceea ele apar la o anumită distanţă de corpul avionului şi se dispersează foarte repede.

Chemtrails sunt acele dâre lăsate de avioane care seamănă cu dârele de condensare (contrails) dar spre deosebire de acestea sunt foarte persistente (pot dura câteva ore dacă nu bate vântul), de aceea le putem vedea brăzdând cerul dintr-o parte în alta şi de obicei acoperă cerul de-a lungul şi de-a latul ca un grilaj, de parcă cineva a dorit să acopere fiecare bucăţică de cer.
Sunt tot mai multe relatări ale unor persoane care, după apariţia acestor chemtrails, s-au simţit rău, s-au înbolnăvit şi au ajuns chiar la spital.
Cartea „ Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvaluit al darelor mortii (Chemtrails-uri) ” prezintă mai multe astfel de relatări dar şi metode pentru a contracara efectele chemtrails-urilor.
Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi.


Aceasta nu se petrece doar din cauza celor care urzesc din umbră planuri criminale monstruoase şi implementează acţiuni în mod evident satanice care vizează un genocid planetar şi fac multe alte răutăţi, ce sunt cel mai adesea nebănuite de masele de oameni naive, credule, ignorante şi atât de uşor manipulabile prin mass-media.
Toate aceste grozăvii, toate aceste aspecte foarte grave şi indadmisibile se petrec deja de ceva vreme şi există un mare pericol să continue să se petreacă (într-o proporţie din ce în ce mai mare) mai ales din cauza tuturor acelora care au descoperit între timp monstruoasa conspiraţie satanică ce se desfăşoară sub ochii noştrii, dar „se mulţumesc“ să privească la toate acestea cu o mare indiferenţă, lăsându-i pe aceşti criminali vicleni şi cameleonici să săvârşească nestingheriţi toate relele, crimele şi grozăviile pe care le-au plănuit.”



Sursa: http://www.romaniaafla.webs.com / http://fymaaa.blogspot.ro

6 comentarii:

Cosmin Trufas spunea...

Asa este, din pacate noi oamenii de rand suntem tinuti cu multe informatii false respectiv multe informatii importante nu ajung la noi.

albinuta veninoasa spunea...

Rezultatele se fac simtite si se observa si la albine. In fiecare an mortalitatea este mai mare. In fiecare an, albinele sunt "date peste cap", de catre diferentele mari de temperaturi.
Suntem la inceputul sfarsitului. Albinele o simt cel mai repede.

Anonim spunea...

documentarul acesta ma duce cu gandul unui logo ce rula pe pro tv acu' nu stiu cati ani si care suna cam asa..'''stii si la ce-ti ajuta ca stii''...mi-a ramas in minte pentru ca mesajul era clar ...sa te faca sa te simti neputincios...viata e dureroasa, dar nu disperati...se termina :))))

Claus spunea...

Iar la un moment dat, acele dare se ingroasa si dispar, de fapt se imprastie in aer, in atmosfera si, se pare ca ajung la noi. toate gazele emise de aceste avioane impreuna cu cele emise de fabrici, automobile..daca ne gandim mai mult am evoluat atat doar pentru a ajunge la concluzia ca am evoluat atat de mult incat ne facem rau cu buna-stiinta, insa continuam in acelasi ritm.

Anonim spunea...

Eu observ acest fenomen de 3 ani de cand am aflat de el... am facut sute de poze si filmari... o sa fac un blog despre acest subiect... cu multa documentatie...

Anonim spunea...

Haideti sa ne organizam, sa facem cunoscut acest fenomen science fiction. O sa abordam oamenii din media care nu stiu ca sunt folositi pentru promovarea si sensibilizarea populatiei romane la chemtrails - VEZI VIDEOCLIPUL DE LA HI-Q - LUNI !!! incredibil folosesc chemtrails direct in clip - si nu ma refer la avioanele de acrobatie

DE CE CLIPUL DEAD MAN WALKING - SMILEY , STEFAN BANICA - CE E DRAGOSTEA, DJ PROJECT - BUN RAMAS - AU CEATA IN FUNDAL SI O IMAGINE STEARSA - PENTRU A NE FACE SA NE OBISNUIM CU ASTA!! CU CEATA CHEMTRAILS!!

este de ajuns sa folosim mediul on-line pentru promovarea ideilor catre personaje din media . putem incepe cu K-GULA care e pe facebook si apoi cu ceilalti artisti care nu-si dau seama ca sunt manipulati.

Dana Savuica a facut o referire la CHEMTRAILS destul de voalata intr-un interviu la ea acasa, sunt increzator ca oamenii educati cu ratiune si intuitie vor cerceta si de aici trebuie sa pornim!!!

EU AM INCEPUT ACTIUNEA DE AICI :

http://www.mihaisturzu.ro/blog/contact/



exemplu din america :

http://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs