OZN confirmat in zona Denver (SUA)


Un barbat din Denver, Statele Unite, a filmat obiectul zburator, despre care el spune ca a aparut in jurul pranzului, de cateva ori intr-o saptamana, in timp ce un fotojurnalist a observat acelasi fenomen.

Steve Cowell, fost pilot comercial si instructor de zbor, a analizat inregistrarile si a declarat pentru Fox31 ca obiectul “nu este un aeroplan, nu este elicopter, nu este o pasare” sau vreo insecta si se misca mai repede decat orice obiect zburator cunoscut.

“Se potriveste definitiei, este un obiect zburator neidentificat”, a spus Steve Cowell.

Autoritatea de Aviatie Federala (FAA)a transmis Fox31 ca “nimeni nu a facut o raportare a activitatii descrise si niciunul din angajatii nostri nu a observat ceva de aceasta natura cu ochiul liber sau pe radare”.

Iar Comandamentul de Aparare Aerospatiala din America de Nord (NORAD) a spus ca “nu am consemnat nicio activitate in aer in zona Denver in perioada indicata”.

3 comentarii:

Anonim spunea...

This video has been removed by the user.

Unknown spunea...

Nu mai exista videoclip-ul?!

Anonim spunea...

astia de la google si alti draci masonici nu lasa sa vada si ochiul oamenilor unele adevaruri...fuck you google and the sionist cabala....with regards of your mother...jairiles del cotumva