Anunt important de la Fundatia Keshe



"Poate cea mai uluitoare veste din ultima perioadă o reprezintă anunţul făcut de Fundaţia Keshe http://www.keshefoundation.org/en/ pentru luna septembrie a acestui an. Această fundaţie va prezenta întregii lumi şi tuturor guvernelor, fără discriminare, patentele descoperirilor sale în ceea ce priveşte tehnologia spaţială, bazată pe sistemele antigravitaţionale şi magnetice (Magrav), pe care ea le-a dezvoltat şi perfecţionat, având la bază energia liberă de punct zero. Invitaţia oficială a Fundaţiei Keshe, care a fost adresată liderilor statelor lumii, prin intermediul ambasadelor lor din Belgia poate fi citită aici: http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology.

Într-un efort de a se alinia cumva la această tendinţă foarte puternică - ce se manifestă din ce în ce mai mult în lume în ultima perioadă – în legătură cu implementarea unei clase complet noi de tehnologie şi de înţelegere ştiinţifică a realităţii, guvernul SUA şi-a exprimat şi el intenţia de a lansa pe piaţa elemente extraordinare, ale unei tehnologii bazate pe efectul Tesla şi pe descoperirile genialului savant Nicola Tesla, în special pentru a realiza transferul de energie fără intermedierea cablurilor (http://occupycorporatism.com/us-government-gives-un-classified-tesla-technology-to-assist-sustainable-development-scheme/).
Totuşi, ceea ce au de gând să-i dezvăluie lumii, reprezentanţii Fundaţiei Keshe, depăşeşte în valoare şi importanţă orice a întreprins până acum ştiinţa actuală – sau ceea ce ea a ascuns de cunoaşterea generală a lumii.

Fundaţia Keshe are sediul în localitatea Ninov din Belgia şi, în ultimii 40 de ani, a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa, pe întreaga noastră planetă, într-un timp foarte scurt – dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei. Istoria dezvăluirii acestor tehnologii este însă ceva mai veche. Fundaţia Keshe i-a propus lumii prima dată, pe 21 aprilie 2012, revelarea planurilor şi dispozitivelor tehnologice pe care ea le-a proiectat şi dezvoltat, făcând demersurile necesare pentru invitarea tuturor statelor, la conferinţa dedicată acelui eveniment internaţional. Nu toate statele au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei, iar dintre cele care şi-au confirmat participarea, unele s-au răzgândit brusc, cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor, de către alte state. Fundaţia nu va divulga numele ţărilor participante, care au acceptat atunci să primească şi să introducă în folosinţă noua tehnologie – şi nici pe acelea ale ţărilor care s-au retras de la conferinţă. Se ştie însă că reprezentanţii NASA s-au retras intempestiv, cu 24 de ore înaintea demonstraţiei, iar la două zile după aceea (pe 23 aprilie 2012) Preşedintele SUA, Barack Obama, a semnat un decret prin care America nu recunoaşte tehnologiile neconvenţionale sau pe cele ce provin din afara Americii.


În urmă cu aproximativ o săptămână, Fundaţia Keshe a invitat din nou statele lumii, la o conferinţă pe aceeaşi temă, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2012, iar două săptămâni mai târziu (pe data de 21 septembrie 2012) ea le va trimite tuturor ţărilor care vor dori, documentaţia necesară pentru a construi dispozitivele bazate pe noua tehnologie. Cu această a doua propunere, Fundaţia Keshe invitădirect şi fără echivoc liderii naţiunilor de pe Pământ să desemneze persoanele calificate pentru a lua parte la întâlnirea ce va fi organizată în Belgia, pe 6 septembrie 2012. Astfel, ea va iniţia prima fază de implementare a tehnologiei spaţiale, bazată pe sistemele gravitaţionale şi magnetice (Magrav). Mai apoi, ea le va trimite simultan, tuturor oamenilor de ştiinţă interesaţi, documentaţia şi cunoştinţele necesare pentru producţia în serie a acelor aparate.
Practic vorbind, Fundaţia Keshe doreşte să pună la dispoziţia întregii omeniri, tehnologia bazată pe energie liberă şi pe propulsie magnetică, fără să solicite niciun profit şi nicio sumă de bani pentru aceasta. Ţelul fundaţiei este de a pune astfel capăt sărăciei şi foametei în lume. Noua tehnologie va face posibil transportul de mărfuri şi de fiinţe umane, în orice punct de pe planeta noastră, într-un interval de 5-10 minute; de asemenea, ea va oferi cu uşurinţă posibilitatea călătoriilor galactice şi, implicit, a contactului cu alte civilizaţii extraterestre, graţie dezvoltării tehnologiei de zbor spaţial. O altă utilizare imediată a tehnologiei va fi în ceea ce priveşte asigurarea unei cantităţi îndestulătoare de apă potabilă, foarte pură şi sănătoasă, astfel încât aproape nicio zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor prelungite şi a lipsei de apă.
Implicaţiile acestei intervenţii salutare a Fundaţiei Keshe, în status quo-ul materialist şi limitat al ştiinţei contemporane – şi, implicit, al intenţiilor malefice ale „elitei” masonice, pentru a menţine lumea la un nivel incipient de dezvoltare tehnologică şi energetică – va produce multe „valuri” în diverse medii de afaceri. Acum, fiecare va putea vedea ce vor, de fapt, liderii ţărilor şi care sunt intenţiile lor adevărate. Probabil că, la început, comunitatea ştiinţifică şi ţările aservite cabalei criminale masonice vor ignora cu desăvârşire chiar şi această a doua propunere lansată de Fundaţia Keshe, urmărind ca ea să nu fie deloc mediatizată. Totuşi, este greu de presupus că toate ţările vor reacţiona în acelaşi mod; unele dintre ele vor întâmpina cu bucurie propunerile fundaţiei şi vor prelua tehnologia respectivă, punând-o în aplicare, imediat. Popoarele ţărilor care au refuzat această tehnologie vor vedea realizările excepţionale pe care alte state le-au obţinut, precum şi avansul nivelului lor de trai, al prosperităţii şi economiei naţionale. Atunci, liderii lor vor trebui să explice de ce au refuzat tehnologia respectivă şi care este motivul pentru care oamenii sunt ţinuţi în continuare în suferinţă, nevoi şi multiple probleme financiare – când alţii sunt fericiţi şi progresează foarte repede.
Pentru o transparenţă totală, Fundaţia Keshe va publica numele fiecărei ţări care va primi tehnologia respectivă şi adresa de e-mail care a fost folosită – astfel încât oricine doreşte, va putea urmări răspunsurile şi corespondenţa guvernamentală cu Fundaţia Keshe, în această problemă. În felul acesta va putea fi făcută o evaluare a situaţiei internaţionale şi se va putea observa care state doresc cu adevărat progresul omenirii şi care nu doresc ca el să fie realizat. Totuşi, ne aşteptăm ca problema să fie ceva mai complicată decât atât, dată fiind incredibila abilitate satanică a cabalei masonice de corupere şi manipulare a opiniei publice – care, împreună cu controlul asupra mass-media, ar putea conduce pur şi simplu la ignorarea Fundaţiei Keshe şi a excepţionalei sale oferte către omenire.
Criza energetică a omenirii va fi rezolvată repede şi toate problemele de ordin financiar, care au rezultat din această „criză” -– ce a fost în mod deliberat menţinută de „elita” masonica pentru propriul ei profit – vor dispare aproape imediat. Progrese uriaşe vor fi realizate, de asemenea, în domeniul medical, prin aceeaşi tehnologie pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe. În ultimii şase ani, fundaţia s-a asigurat ca fiecare om de ştiinţă important de pe planeta noastră, să primească patentele pentru sistemele noi inventate; în felul acesta, s-a prevenit posibilitatea blocării tehnologiei de către un grup de interese sau de către o persoană individuală – astfel încât, în acest moment, cele mai multe state au deja patentele de invenţie în ceea ce priveşte generarea energiei, sistemele medicale, ecologice şi cele de călătorie spaţială. Vechile metode bazate pe exploatarea resurselor planetei (combustibili convenţionali), care au fost menţinute pentru a preveni dezvoltarea şi progresul accelerat al omenirii, vor deveni în scurt timp inutile; toate ţările au acum aceeaşi posibilitate pentru a conlucra în vederea implementării rapide a acestei tehnologii noi, pure şi armonioase, care implică sistemele Magrav. Aplicaţiile militare ale tehnologiei care va fi pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe sunt atât de distrugătoare, încât lumea va realiza imediat că războiul nu mai are niciun sens şi el va trebui să fie eliminat complet din existenţa noastră.

Ţelul principal al Fundaţiei Keshe este acela ca nouă tehnologie să fie gratuită pentru orice guvern de pe planetă, în beneficiul fiecărui cetăţean al ei, deoarece fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ. Prin urmare, patentele de invenţie pentru aceste sisteme sunt, într-un fel, bunuri ale fiecărui locuitor al planetei noastre şi ele nu pot fi reclamate de nicio persoană, organizaţie sau naţiune, ca fiind proprietatea ei. Aceasta poate să însemne, în scurt timp, prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare ţară în parte va beneficia integral de veniturile obţinute prin folosirea judicioasă a noii tehnologii, în funcţie de direcţia benefică în care aceasta va fi folosită."

Sursa: Editura For You

15 comentarii:

Anonim spunea...

din ce-am vazut eu Romania nu figureaza pe lista celor invitati spre marea mea surprindere, stiti cumva care este cauza ?
va multumesc.

Anonim spunea...

Chiar acum dupa citirea articolului am trimis un email la Cotroceni, si desi stiu ca nu va fi citit de el ci de secretarul de stat insarcinat cu relatiile cu publicul, l-am intrebat pe dom Basescu daca va reveni la Cotroceni, va accepta sa faca totul ptr fericirea si bunastarea poporului sau, dandu-i totodata lin-ul spre acest articol.Sper ca mesajul sa-i parvina inainte de referendum(depinde de cei ce-l vor primi), si daca cele aflate din articol il vor responsabiliza mai mult.Daca nu, inseamna ca si el este omul Cabalei Oculte

Anonim spunea...

"iar la două zile după aceea (pe 23 aprilie 2012) Preşedintele SUA, Barack Obama, a semnat un decret prin care America nu recunoaşte tehnologiile neconvenţionale sau pe cele ce provin din afara Americii." - posteaza link/linkuri la surse

Daca vor sa ajute si sa faca publica tehnologia asta de ce nu posteaza pe internet free pentru absolut toata lumea. Daca vrei sa aiba lumea acces la asta atunci trebuie sa elimini orice intermediar (statele/companiile/etc.) si sa faci 100% libera informatia, pentru absolut toata lumea.

Daca prezinta tehnologia doar liderilor acestia vor avea un motiv foarte simplu sa o refuze - or sa spuna "e prea riscanta" sau "nu avem destule date si teste pentru a fi siguri ca nu e periculoasa". Asta poate fi chiar adevarat, adica e nevoie de teste si o analiza critica asupra tehnlogiei. Totusi daca doar persoanele de la un nivel inalt au acces la planurile astea atunci e foarte usor sa inchida gura multor specialisti in domeniu si maselor.

"Aplicaţiile militare ale tehnologiei care va fi pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe sunt atât de distrugătoare, încât lumea va realiza imediat că războiul nu mai are niciun sens şi el va trebui să fie eliminat complet din existenţa noastră."

Asta e gargara. Oamenii se bat de mii de ani si or sa se mai bata. Nu le trebuie motive intemeiate, doar ura pe care o au default majoritatea sau pot fi foarte usor indoctrinati sa urasca. Exista si acum tehnologie extraordinar de distrugatoare - energia nucleara - si asta nu impiedica masacrele cu arme conventionale, infometare si alte tactici.

nic spunea...

Salut,
am mai citit din cand in cand blogul asta .... si sunt putin dezamagit de acest articol in urmatorul mod.
De unde anume e luat fragmentul asta ? Din cate vad eu, bucata e luata dintr-o serie de articole publicata de http://www.yogaesoteric.net si a fost scrisa de prof. Yoga Dan Bozaru , nu de editura For You..Mai sunt multe site-uri care au preluat articolele (de exemplu AIM: http://www.http://active.info.ms/) si ei spun sursa originala la articol cat si autorul.

Ar fi frumos sa modificati !

Si e fundatia Keshe nu Kesha (care e o cantareata), dar vad ca s-a corectat intre timp.

Mersi !

Anonim spunea...

bravo !!!
in sfarsit o veste pentru care merita sa luptam !!!

ile spunea...

nimic nu se va intimpla, asa cum Dalai Lama isi nsporise paza pentru ca se temea pentru viata lui,s-ar putea ca oamenii implicati sa nu mai apuce septembrie.In plus SUA are treaba sa sprijine ajutor miliar ISraelului,sa lupte cu FDA sarpele de la sinul lumii intregi creat in tara tuturor posibilitaTILOR.

Adrian ZAHARIA spunea...

Hai sa nu fim pesimisti.
Poate chiar este adevarat.
La asa ceva merita sa speri.
Iluminatii n-o sa stea cu mana-n san si vor face tot posibilul sa nu se intample aceasta conferinta. Au inchis ei gura multora mai importanti.
Multumesc colegului ce a scris e-mail-ul de informare pt Basescu.
Eu cred ca Basescu este prea ocupat cu vinderea tarii (ex: Rosia Montana, Platoul continental din Marea Neagra, exploatarea gazelor de sist, Hidroelectrica, etc.
DAR MERITA SA-I DAM FIECARE DIN TARA ASTA UN e-mail SI NU NUMAI, PANA VA FACE CEVA.

Adrian Zaharia din Brasov

Anonim spunea...

Am trimis si eu o gramada de e-mail-uri la presa si la partidele politice. Sunt curioasa daca vor da ceva la tv macar. Cei de la fundatia Keshe au site-ul lor unde fac prezentarea "energiei libere". Si eu cred ca poate e o solutie sa-i tot bombardam cu e-mail-uri poate, poate se va intampla ceva bun...desi increderea in clasa politica mi-a scazut la 0.

Anonim spunea...

Fac o digresiune, dar pe aceeasi tema. De la noi din tara.
Ati auzit de domnul Radu Marin si de inventia sa extraordinara?
Va rog sa cititi- Romanul care face apa sa arda.
Cand am aflat de realizarile sale, stiind cum este construita aceasta societate pe pamant si cum este condusa, m-am indoit ca va reusi sa implementeze marea sa reusita. Si asa a fost. Daca nu isi propunea sa castige si o transmitea pe toate caile in jos, probabil invingea. Sau poate asa cred eu. Oricum ii cer scuze pentru ce am spus.Poate nu am dreptate, dar mare pacat.
Stiti unde este acum si dece?
Cautati si aflati. Sunt multe valori scarbite care pleaca, asa cum sunt multe care raman, dar care raman nevazute.
Numai de bine.

Anonim spunea...

Eu cred ca tarile mari au deja aceasta tehnologie,daca stam sa il explicam pe Dynamo sau ce a spus un oficial englez ca la Olimpiada au sa vina si extraterestrii si pe cerul stadionului a aparut o farfurie zburatoare...-in Romania bolsevicii folosesc hipnoza tehnologica dar in scopuri de teroare si controlul populatiei-Franta a prezentat Romania ca zaruri,romanii trebuie sa se inchine la tabloul lui Vova pentru destine si o viata mai buna.....

Anonim spunea...

Inca n-am vazut / auzit nici o tzara care sa preia/aplice oficial aceste noutati tehnologice.
Daca era reala treaba se auzea ceva pana acum. Eu sunt dezamagit de toata imbrobodeala asta.
Inca suntem cu vaka...din pacate.

Anonim spunea...

"Amagit atât de-adese
Nu spera si nu ai teama." Eminescu-Glossa
Opinia unui om de rand, eu.

Anonim spunea...

Am depus cere la primaria s2 Bucuresti nr.28291 ,2013/05/08 sa folosesc dispozitiv energie libera si colaborare. Pe 8 iunie 2013 primesc raspunsul.Ajutati-ma sa informez la infopublice@pS2.ro despre Fundatia Keshe si tehnologia ei. Al domniilor voastre, om liber Antonescu Cezar Mihail e-mailul meu este antonescu7@yahoo.com.

Romanita Bogdan spunea...

IOATA SE APROPIE DE FINAL SI AL DOILEA AN DE LA DATA CAND URMA SA FIE DATA TARILOR PT BENEFICIUL UMANITATII TEHNOLOGIA MAGRAV SI INCA NU S-A MISCAT NIMIC. UNDE SUNT PROICTELE ACELEA?CINE LE DETINE? EU AS VREA SA IMI INCALZESC CASA CU TEHNOLOGIA SAVANTULUI KESHE, DAR DE UNDE IAU INFO TEHNICE?

Romanita Bogdan spunea...

nu stiu de ce va obositi sa ii luati in calcul pe politruci. In loc de asta mai bine v-ati gandi sa creati reactoare de plasma pt casele oamenilor. Ei vor fi primii ce va vor sustine. Mie, ce nu vb engleza inca nu imi e clara sachema reactorului pt o casa si cum se face wierless tranmisia energiei la becurile noastre, sau daca nu la ele, la ce atunci? Ati face bine sa discutati despre aplicatiile practice facute de voi deja. Asta ar fi cu adevarat interesant si productiv. Cine vrea sa fie util, asta ar face. M-am uitat si pe forumul fundatiei keshe in l. romana si e pustiu total. Nu a aparut nici o persoana ce sa zica::Da, eu am facut, utilizez, pot sfatui, calcula si contra cost, trimiteti dv date despre spatiul unde vreti sa amplasati reactorul, eu va fac calculele pt a avea necesarul de kw/ora pt incalzirea casei si pt iluminat, gatit, apa calda si va indrum sa va achizitionati materialele lista cu materialele necesare si apoi platiti manopera asamblarii lor.ASTA AR FI UTIL, NU DOAR BLA, BLA, BLA...