VITAL PROTECT


VITAL PROTECT
Protejează-ţi câmpul vital de radiaţiile nocive!

Dezvoltarea tehnologiilor moderne a dus la apariţia unor boli cu care generaţiile precedente nu s-au confruntat niciodată. Odată cu apariţia curentului electric şi a dezvoltării aparaturii legate de acesta, spaţiul din jurul nostru s-a umplut de o multitudine de radiaţii nevăzute care, pe termen lung, generează efecte dezastruoase.
Preocupări legate de influenţa nocivă a acestor radiaţii asupra fiinţelor vii au existat de când s-a folosit pentru prima oară curentul electric. Însă, datorită faptului că efectele acestor radiaţii nu sunt vizibile imediat (efectul lor este lent, dar sigur), de cele mai multe ori, din cauza intereselor financiare, au fost promovate sisteme care acum au devenit ceva obişnuit, dar care au efecte nocive asupra stării noastre de bine, de sănătate şi chiar asupra liberului arbitru. Cel mai rău este faptul că, folosind aceste sisteme, am renunţat să mai căutăm soluţii care ar putea fi integrate armonios în mediul natural şi care nu ar produce efecte nocive.

Cum răspunde sistemul nostru imunitar?
Suntem atât de obişnuiţi, de exemplu, cu reţeaua de curent electric, avem fire prin toţi pereţii caselor, încât pare greu de crezut că acestea ar putea avea şi efecte negative asupra sănătăţii noastre şi asupra stării noastre psihice. Experienţele realizate în Laboratorul Marinei din Pensacola au demonstrat clar că la radiaţii magnetice de 1 Gauss (un câmp foarte slab) şi frecvenţe cuprinse între 45-60 Hz, memoria fiinţei umane scade semnificativ.
În Elveţia, s-a făcut un experiment sugestiv legat de influenţa nocivă a radiaţiilor electromagnetice asupra organismului uman. Au fost luaţi pacienţi care sufereau de diverse maladii, în special dezechilibrări ale anumitor ritmuri, şi au fost ţinuţi timp de câteva săptămâni într-o zonă montană la o cabană lipsită complet de curent electric. Lipsa radiaţiilor electrice a făcut ca, în timp de doar două săptămâni, toţi pacienţii să-şi revină complet. Aceste rezultate s-au menţinut chiar şi doi ani după experiment.
Alţi cercetători, precum J.J. Noval, au concluzionat că radiaţiile electromagnetice de foarte înaltă frecvenţă blochează producerea neurotransmiţătorilor, şi generează o epuizare la nivelul cortexului şi a sistemului imunitar.
Medicul american Beeker a realizat studii aprofundate şi a concluzionat că multitudinea câmpurilor electromagnetice artificiale care se întâlnesc într-un oraş dezvoltat (emiţătoare radio şi TV, linii de înaltă tensiune, radiaţii ale aparatelor casnice, cuptoare cu microunde, aparate TV, calculatoare etc.), generează un fel de zgomot electronic care afectează memoria, degradează sistemul imunitar şi provoacă maladii cum ar fi cancerul sau diverse tulburări mintale şi comportamentale (depresia). Conform studiilor lui Beeker, victimele sinuciderilor trăiesc în majoritatea cazurilor într-un mediu electromagnetic cu 22% mai intens decât alte persoane. De asemenea, expunerea la câmpuri electromagnetice puternice anihilează producerea norepinefrinei (neurotransmiţător) fapt ce favorizează apariţia depresiei. Numărul de accidente este cu 40% mai mare în zonele supuse unor câmpuri electromagnetice intense.

VITAL PROTECT creşte imunitatea creierului la radiaţii
VITAL PROTECT este construit pe baza a două principii care cresc imunitatea organismelor vii la radiaţiile nocive din mediul înconjurător.
Primul principiu se referă la existenţa unei frecvenţe de rezonanţă care ne branşează la energiile vitalizante şi binefăcătoare ale Pământului. Faptul că trăim pe o planetă care are o anumită dimensiune a cavităţii Pământ-ionosferă face să existe o frecvenţă de rezonanţă prin care preluăm energiile vitale telurice. Această frecvenţă este denumită rezonanţa Schumann după numele inginerului care a intuit-o pentru prima dată (Otto Weber Schumann). Oamenii de ştiinţă afirmă că frecvenţa de rezonanţă Schumann este ritmul oscilator al câmpului magnetic al Pământului. Experimentele pe care noi le-am efectuat au evidenţiat că dacă în apropierea unei fiinţe umane există un generator pe frecvenţa Schumann (cum este şi VITAL PROTECT) creierul devine imun la radiaţiile nocive din mediul înconjurător. Această frecvenţă de rezonanţă este atât de importantă pentru organismele vii încât lipsa ei duce în scurt timp la boală. Astfel, când primii astronauţi au revenit pe Pământ au avut probleme de sănătate serioase iar cercetătorii de la NASA au hotărât instalarea de generatoare Schumann în toate navele spaţiale, pentru a crea un mediu electromagnetic sănătos şi natural.
Al doilea principiu este o structură radiantă care generează o stare de armonie şi echilibru la nivelul întregii fiinţe. Această structură generează un vortex energetic care echilibrează energiile de-a lungul coloanei şi asigură o purificare continuă a câmpului subtil a fiinţei. Simpla prezenţă lângă un subiect al acestei structuri radiante produce o echilibrare a energiilor vitale şi astfel, organismul devine imun la influenţe radiante nocive. Structura radiantă este alcătuită prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile şi a unei reţele de cristale, şi este utilizată ca antenă pentru a amplifica şi transmite la nivelul întregului câmp al fiinţei efectul rezonanţei Schumann.

Cui îi este absolut necesar VITAL PROTECT?
· în mod special copiilor pentru că ei sunt cei mai expuşi pericolelor de îmbolnăvire;
· celor care locuiesc în oraş;
· femeilor însărcinate(există, din nefericire, prea multe cazuri în care nou-născuţii au fost diagnosticaţi cu tumori cerebrale sau alte maladii pe care medicii nu şi le pot explica şi, mai trist, nu le pot vindeca);
· persoanelor vârstnice şi celor cu imunitate scăzutăcare sunt ţinta virusurilor, bacteriilor, infecţiilor şi bolilor în general;
· persoanelor care lucrează la calculator sau vorbesc mult la telefonul mobil.

Efectele VITAL PROTECT
· elimină problemele legate de decalajul de fus orar;
· amplifică vitalitatea;
· creşte potenţa;
· fortifică sistemul autoimunitar;
· creşte rezistenţa la oboseală şi stres;
· măreşte capacitatea de efort;
· amplifică spiritul de observaţie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios şi printr-un proces sinergic, subiectul rezonând cu energiile succesului);
· generează o frecvenţă benefică la nivelul creierului;
· protejează împotriva influenţelor subtile nocive (gânduri negative proiectate spre subiect, magie neagră etc.);
· protejează împotriva radiaţiilor telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemiţătoarelor (din cauza unei legături continue cu câmpul teluric, celulele umane nu mai sunt receptive la radiaţiile nocive);
· protejează împotriva stresurilor patogene (radiaţii Hartmann, radiaţii nocive datorate unor anomalii terestre, etc.);
· măreşte rezistenţa la poluarea fonică;
· protejează câmpul vital al subiectului în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente), case cu rezonanţe maladive;

Acest aparat deosebit se poate achizitiona de aici: http://www.aimgroup.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut! Am si eu un astfel de aparat. La inceput am fost neincrezator, asa ca l-am testat pe oameni care habar nu aveau de placebo si nici nu stiau de existenta acestui aparat. Astfel am eliminat din start placebo, respectiv autosugestia. Sa revin...copii foarte raciti de 2 saptamani ma saturasem sa-i indop cu medicamente, asa ca am luat aparatul, sa incerc si varianta asta...si ce sa vezi...a II-a zi copii si-au revenit spectaculos, in 2 zile nu mai aveau nimic. Vazand ca are efect, am pus avest aparat langa o persoana in varsta, care era foarte racita, tuse severa si toate cele specifice racelii...ce sa vezi...INSTANTANEU nu mai tusea, nu mai stranuta, nu-i mai curgea nasul, dupa numai 15 minute era fresh...si habar nu avea de existenta aparatului pus pe sifonier. In plus a devenit vesela fara un motiv anume, "zburda" de fericire si nu stia de ce. Mie si sotiei ne-au trecut durerile de spate (de la cei peste 10 ani de stat in fata calculatorului si sotia de la 2 nasteri + calculatorul) in numai 2 zile in care am tinut aparatul maxim 1 ora langa noi, in rest a stat numai in camera copiilor. In plus, alte efecte benefice: nu ma mai enervez usor si cand o fac trece in numai 1-2 secunde, pur si simplu nu mai pot sa ma enervez, sunt mai calm, atentie distributiva sporita si ...atrage succesul...au inceput sa curga banii. "Ceva" s-a reglat, ca a inceput sa mearga totul bine. Vi-l recomand tuturor! La noi a functionat si dupa exemplele date mai sus, v-ati dat seama ca nu este placebo. Acum cred ca mai depinde si de om, daca este o fire pesimista prin excelenta si nu se gandeste decat ca maine moare, "ordinu-i ordin" ar zice subconstienul...nu-i asa? Daca va imbolnaviti si stati numai 2 zile in spital, veti da banii astia numai spaga la doctori si asistente si tot nu va faceti bine si nu va trateaza cum trebuie, pentru ca nu le-ar ajunge, indiferent cat le dai. Sanatate si va spun ca merita investitia!