David Wilcock - Investigatiile Campului Sursa


In 23 August 2011, David Wilcock a publicat cartea cu numele din titlu. Din pacate nu este tradusa in Romania insa un fan al blogului a tradus conferinta de prezentare a cartii. Iti multumim Christian M pentru efortul depus la traducerea acestui film.
Iata cateva idei esentiale ale cartii si ale conferintei:

"O examinare provocatoare a profetiilor antice si cum par ele sa se puna in rand cu ultimele descoperiri din fizica cuantica, si intrebarea, daca ambele domenii indica o noua era a constiintei."

"Wilcock conclude ca vechii egipteni, mayasii, hindusii, si altii, au lasat indicatii, care ar putea revela secretul anului 2012, si ca data insasi nu indica un eveniment apocaliptic, ci inceputul unei ere noi, inaugurand o inalta stare de constiinta"

"Wilcock demonstreaza ca aceasta tranzitie va fi ghidata de un camp viu de energie, si ca acest camp, pe care el il numeste "campul sursa", este baza fundamentala a spatiului, timpului, energiei, materiei si biologiei, si ar putea fi cristalizarea unei constiinte unite si simbiotice, in care toti vom putea patrunde."

"Autorul furnizeaza o gama larga de dovezi, care confirma aceasta afirmatie, citand o duzina de studii stiintifice si martori de baza, si se scufunda in legaturile mistice intre ADN, energie si lumina..."

"Multe din informatiile date de Wilcock sunt de ultima ora: de ex. ideea ca principiul holografic se potriveste cu notiunea, ca timpul, de fapt, exista in 3 dimensiuni..."

"In esenta, teoriile lui Wilcock se sprijina pe ideea, ca omenirea poate sa intampine aceasta era de transcendere, prin exprimarea reciproca a iubirii si bunatatii - un efort merituos, indiferent de crezurile fiecaruia fata de 2012".



Pentru a putea vedea subtitrarea trebuie sa aveti activat butonul CC pe rosu de la playerul youtube.

Sursa: fymaaa.blogspot.com/

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cartea e in lucru .Drepturile de autor au fost cumparate de o editura din Romania.Va vedea lumina tiparului in maxim trei luni.