Project Camelot - Interviu cu Valery Uvarov



În 2007, Project Camelot a călătorit la Sankt-Peterburg, Russia ca să facă un interviu cu Valery Uvarov, Şeful Departmentului de Cercetări OZN, Paleoştiinţe şi Paleotehnologie al Academiei de Securitate Naţională a Rusiei. Acest om a cercetat textele străvechi referitoare la istoria neştiută a Pământului, la piramide, la meteoritul Tungus şi la multe alte subiecte, inclusiv ce ne aşteaptă în 2012 şi după.

El a re-interpretat tot ce a găsit despre piramide şi a demonstrat că Platon a greşit profund la traducerea hieroglifelor (a interpretat undele energetice ca fiind... valurile apei) şi, în consecinţă, tot eşafodajul teoriilor moderne a fost greşit. Până acum...





Sursa: http://projectavalon.net/lang/ro/valery_uvarov_interview_transcript_ro.html

Valery Uvarov a scris mai multe cărţi şi articole şi le-a publicat, mai întâi în limba rusă, apoi în engleză.
"The Pyramids" şi "The Wands of Horus" (Baghetele lui Horus) pot fi descărcate de aici (în format pdf), în limbile rusă şi engleză:
http://www.iicufi.org/download_engine/index.php?subcat=1&ENGINEsessID=7f9...

Chiar dacă nu aveţi timpul necesar să le citiţi în întregime, chiar dacă nu înţelegeţi o iotă ruseşte şi mai deloc englezeşte, doar examinând fotografiile şi desenele veţi avea un câştig imens. Aşa ceva nu prea vedeţi la CNN.


Puteţi să-i vizitaţi situl web şi să vedeţi sutele de fotografii pe care le-a făcut în cei 2 ani de construcţie a piramidei sale:
http://pyramids.iicufi.org/index.php?id=55&L=1

Treceţi prin toate fazele; la faza nr. 9 veţi vedea filmuleţeul despre care vorbeşte în partea a 2-a a interviului, făcut cu telefonul mobil, în noaptea în care fiinţa luminoasă a ieşit din cristalul încastrat în peretele camerei sale.




Tot pe acea pagină, dar mai jos, veţi găsi şi o poză interesantă, care ilustrează unul din efectele piramidei sale, creşterea aurei persoanelor care au petrecut o oră în interiorul piramidei. Uimitor!

Câteva din rezultatele cercetărilor de laborator le găsiţi la pagina:
http://pyramids.iicufi.org/index.php?id=95&L=1

3 comentarii:

Anonim spunea...

auzi la el ...cica acei maestri spirituali pe care ii enumera krishnamurti, osho si alti de care zice, vezi doamne au murit de cancer dincauza ca nu stiau sa-si foloseasca clarviziunea si diverse capacitati spirituale ... doamne ce bazaconie ... :))))))
omul habar n-are de spiritualitate si vrea s-o demonstreze cu dovezi stiintifice
studiaza texte stravechi doar din puctul de vedere a stiintei ...ceea ce inseamna ca adevarul este departe de el...
in fine astia de la project camelot au devenit extrem de plictisitori ... nu spun si nu mai fac absolut nimic interesant ...bat apa-n piua / intrebarile care le pun celor intervievati parca ori nu vor, ori chiar habar nu au sa le puna parca intentionat vor sa ocoleasca intrebarea adevarata ... in fine asta e...
nelunnn

Stelar spunea...

@Anonim...
Crezi ca rusii cheltuiesc milioane de dolari pt. piramide chiar degeaba? E usor sa vorbesti fara sa studiezi problema in profunzime.

Stelar spunea...

Am studiat problema in profunzime si tehnologia implicata e una despre care Uvarov de fapt nu vorbeste nici pe site nici in cartile sale, ca sa isi pastreze toate atuurile de constructor, dar daca stii ce sa cauti poti recunoaste ca sunt implicate unde stationare temporale in sursele sale energetice, unde ale caror noduri si intre-noduri creeaza densitati temporale diferite. Aplicate unor materiale precum cuartul, aceste densitati temporale diferite determina aparitia unor forte entropice la nivel material, care se materializeaza in diverse procese fizico-chimice la nivelul corpului uman si a diferitelor substante. In plus, efectul piezoelectric din corpul piramidei determina o concentrare a energiei temporale in spatiul respectiv, tot din cauza entropiei marite. I-am ghicit secretul lui Uvarov ! :)