Bashar (video)


Va prezint o selectie de clipuri si un fragment din "Simultaneity of Existence" cu Bashar (un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka):

"Ceea ce esti tu e constientă ce vibrează, energie vibrantă; tu esti rezonantă, esti o frecventă, esti o fluctuatie de energie – asta e semnătura ta vibratională unică si ceea ce e ea, la un moment sau altul, e ceea ce te definesti tu a fi; aceea va fi experienta pe care îti vei îngădui să o ai, ca o reflexie reproiectată spre tine fiindcă, tine minte, realitatea fizică nu există în afara ta; ea există ÎNĂUNTRUL tău… este numai o iluzie, doar o reflexie. Și iar, asa cum obisnuiesc adesea, voi folosi analogia oglinzii: când îti vezi reflexia în oglindă, stii că nu esti tu acolo, în oglindă. Știi bine că tu ești aici. Știi că aia-i doar o reflexie. Dacă vezi reflexia încruntându-se, nu te duci la oglindă și-ncerci să silesti reflexia să zâmbească; când vrei să vezi reflexia zâmbind, știi că ai un singur lucru de făcut: trebuie să zâmbesti tu mai întâi. Dar, dacă astepti ca reflexia să zâmbească prima, apăi te vei încrunta pentru tot restul vietii tale. Dar asta-i ceea ce fac cei mai multi: „Voi fi fericit după ce realitatea mi se schimbă…” – da, chiar asta faci, chiar si tu! „Voi fi fericit atunci când reflexia mea va fi fericită” – dar reflexia nu poate fi fericită până ce tu esti…
Asadar, când esti tu fericit mai întâi, reflexia nu are de ales decât să-ti oglindească exact asta – dar, adu-ti aminte, ai creat o realitate spatio-temporală, asa că, uneori, e un oarecare decalaj între ideea schimbării pe care o faci lăuntric si capacitatea realitătii exterioare de a ti-o reflecta cu fidelitate; iar uneori, din cauza – în principal din cauza sistemului de credințe la care ai aderat de-a lungul vieții, chiar te vei verifica, să vezi dacă e evident că te-ai schimbat… și iată de ce insistăm de fiecare dată că, atunci când spui, atunci când știi că te-ai schimbat, nu conditionezi schimbarea de diferentele sau lipsa de diferente din realitatea exterioară; testul cunoasterii că te-ai schimbat cu adevărat este acela că răspunzi diferit realitătii exterioare – chiar dacă aceasta nu se schimbă! Ăsta e felul în care stii că te-ai schimbat… pe când, dacă spui, „Da, m-am schimbat, dar nu văd asta în realitatea mea exterioară!”, atunci nu faci altceva decât să te
tot chiorăști după schimbare în realitatea exterioară mai întâi, iar asta înseamnă că nu teai schimbat, aaa că de ce ti-ar reflecta realitatea exterioară vreo schimbare?
Vezi? Întelegi, da? Bine atunci. Asadar, ideea e că, după cum spuneam, atunci când „te prinzi”, așa cum spui tu, atunci când pricepi simultaneitatea, vastitatea, adevărata putere si multidimensionalitate a existentei tale… atunci îti poti îngădui să relaxezi felul în care insisti mereu, conditionezi mereu si mereu într-un fel negativ una sau alta în ceea ce te priveste – și poti alege pur si simplu să fii cine preferi să fii, fără absolut niciun motiv! Nu ai nevoie de un motiv pentru a fi fericit.

Dacă vrei să fii fericit, fii fericit. Nu îti trebuie un motiv conditional exterior pentru a putea fi fericit. Iată de ce spunem, „împrejurările nu contează; numai starea ta de spirit contează”. Chestia e că tocmai starea ta de spirit e cea care determină tipul de efect pe care ti-l imprimă împrejurările, fiindcă împrejurările nu au un sens încorporat în sine însele; ele nu se petrec cu un scop anume; o împrejurare e neutră, e doar recuzită fără o însemnătate precisă – însemnătatea cu care tu o investești determină efectul pe care îl va avea asupra ta. Deci importanta pe care i-o dai va determina dacă îti vei experimenta viata într-un mod abundent ori limitat.

Odată ce întelegi că esti o fiintă în plină expansiune si începi să te porti ca atare, chiar dacă esti focalizat ca individ, vei vedea diferenta reflectată în realitatea ta prin simpla cunoastere a ceea ce ești. Doar cunoscând că esti cutare lucru, acesta va începe să fie reflectat în realitatea ta ca într-o oglindă. Fiindcă acea realitate nu există, la drept-vorbind, acolo – este aici cu totului. Chiar aici, chiar acum, alături de tot ce există în Creatie."










Terapia Gerson - Dreptul de a trăi (doc)


"În Dying To Have Known, regizorul Steve Kroschel, un veteran al filmelor Disney, BBC şi IMAX, se angajează într-o odisee de 52 de zile, traversând neobosit continente şi oceane, din New York, în San Diego şi Alaska, din Japonia în Spania şi apoi Mexic, incitat fiind de o declaraţie a Charlottei Gerson, fiica octogenară a dr. Max Gerson, privind eficacitatea terapiei tatălui ei - minimalizată sau interzisă de peste 80 de ani - în tratarea cancerului şi a oricărei forme de boală cronică degenerativă, afirmaţie pe care realizatorul şi-a propus să o verifice prin mărturii şi pe baze ştiinţifice.

Filmul, care a avut premiera în Manhattan, la New York International Film Festival, este onest şi convingător, fiindcă înregistrează declaraţiile experţilor, exact aşa cum au fost făcute, fără cosmetizare, declaraţiile pro sau contra, documentate sau nu, relevând tot mai clar prezenţa unei misiuni, constând în promovarea mândră a terapiei nutriţionale a cancerului, aflată încă sub semnul controversei.

Se spune că cel mai bun film, este cel care nu ţi-ai dori să se mai termine şi, pentru un documentar, este o reală surpriză îndeplinirea acestui criteriu, deşi degajă deopotrivă tristeţe şi optimism, tristeţe pentru milioanele de victime ale unor tratamente medicamentoase barbare, destinate să umple buzunarele asasinilor chimici şi ale complicilor cu diplome medicale şi optimism, fiindcă, până la urmă, există o rază de speranţă, chiar dacă o legislaţie criminală, Codex Alimentarius, încearcă să ne rupă tocmai de legătura noastră cu natura, singura capabilă să ne refacă sănătatea, ruinată de agresiunile nenumărate ale mediului terestru, infestat de lăcustele corporatiste, confirmând că, respingerea prin lege a unei terapii naturiste, nu este o simplă întâmplare, ci o strategie de genocid, ce durează de secole.

Unul dintre scepticii bine plătiţi, medic de vedete, dr. Dean Edell, afirma:

"Aşa convingi ştiinţa, aşa avansezi, aşa am ajuns unde suntem azi".

Nimic mai adevărat, doar că, acel "savant de cârpă", privea această afirmaţie ca pe un motiv de laudă.

Unde am ajuns ?

Ce anume considera, acel individ, că ar putea fi contabilizat drept progres ?

Ne putem lăuda, oare, cu dezastrul medical actual, când cancerul a devenit o epidemie ce loveşte în 50% din cazuri, când, nu cu multă vreme în urmă, pacienţii cu cancer erau adevărate curiozităţi, din cauza manifestării foarte rare a fenomenului, în 2% din cazuri cum se afirmă undeva în documentar ?

Doctorii preferă spună că, un cancer, se poate vindeca singur sau pot sugera, subtil, incompetenţa unor oncologi, care au pus diagnostice eronate de cancer, decât să recunoască incapacitatea lor de a vindeca această boală, prin comparaţie cu terapiile naturiste, reaua lor credinţă fiind de necontestat, în condiţiile în care există, acum, sute de mărturii ale unor pacienţi, care au supravieţuit vreme de zeci de ani, unor boli aşa-zise terminale: cancer, scleroză în plăci ş.a.m.d., dacă am contabiliza doar cei 1.500 de pacienţi vindecaţi la momentul dispariţiei lui Gerson.

Un alt "corifeu" al prostiei şi îngâmfării bine plătite, dr. Wallace Sampson, vorbea cu tupeu de marele profit făcut de medicina alternativă, exagerând de peste cinci ori costurile reale - în opinia realizatorului documentarului - având fiul bine plantat în Societatea Americană a Cancerului, ce este finanţată aproape exclusiv de industria farmaceutică - sugerând, involuntar desigur şi unul dintre motivele care stau la baza cataractei selective a comunităţii medicale, când afirma că s-ar lăsa convins de validitatea rezultatelor unei astfel de terapii, dacă i s-ar putea demonstra unde au greşit, ei savanţii, vreme de 50 de ani, deşi susţin că ştiu totul despre cancer.

Vreţi să ştiţi cu cât a exagerat, de fapt, individul ?

Fiindcă am ajuns la acest punct, îmi permit chiar să-l contrazic pe regizor şi vă invit să vizitaţi, voi înşivă, acest site, unde, la centrul din Ungaria, de lângă Budapesta, tratamentul costă 5.500 dolari pentru două săptămâni, incluzând o taxă de 25% impusă de guvernul ungar, deci valoarea reală e de 4.125 dolari, pentru două săptămâni, de peste şapte ori mai mică decât "estimarea" traficantului de droguri cu titlu de medic emerit, care se temea că lumea este prea "jumulită", de cei ce ne aduc aminte să trăim sănătos.

Voi continua să folosesc atât în text cât şi în subtitrare, termenul de drog, în loc de cel de medicament, din motivele pe care le-am expus în articolele privind drogurile psihiatrice, asupra cărora nu mai revin şi tot ca într-unul din acele articole, îmi permit să atrag atenţia şi asupra excepţiilor notabile ale profesiei medicale, precum dr. Marsha Angel din New England ar cărei articol, "Is academic medicine for sale ?", sugerează un răspuns ferm, afirmativ, mafia medico-farmaceutică fiind plaga ultimului secol.

Merită amintit, desigur şi excelentul chirurg dr. Caldwell Esselstyn din Cleveland, încă un medic ce a avut curajul să treacă peste prejudecăţi şi "adevăruri", încastrate pe vecie în tomurile medicale, relevând importanţa dietei vegetariene în eradicarea bolilor cardio-vasculare, prin refacerea naturală a mecanismelor de apărare ale organismului.

Nici un medic nu a fost judecat, vreodată, pentru pacienţii morţi sub tratament sau operaţie, din incompetenţă sau neglijenţă sau ambele, dar cei ce se abat de la medicina alopată, sunt imediat supuşi presiunii judiciare, dirijate de nulităţi ca acel dr. Steven Barrett, o "autoritate" în frauda medicală.

Etichetare pe care nu aş contesta-o, totuşi, fiindcă cine poate fi mai calificat să recunoască un coleg, dacă nu hoţul însuşi ?

Nu au intervievat nici un pacient, nu au analizat nici un caz - ci au intervievat "câţiva pacienţi trataţi de alţi doctori", conform declaraţiei tâmpe a "competentului" Barrett - nu au vizitat niciodată vreo clinică Gerson şi au tras suveran şi complet cretin, fireşte, concluzia finală... nu există terapie Gerson.

Îmi permit chiar să le dau aparent dreptate, fiindcă sunt câţiva termeni care au ajuns să mă deranjeze - agricultură convenţională, medicină tradiţională şi chiar terapie vegetariană - fiindcă omenirea este tare atinsă de uitare, când foloseşte mecanic asemenea noţiuni.

Convenţională este agricultura practicată vreme de zeci de mii de ani de strămoşii noştri, care omiseseră să deschidă fabrici de azotaţi sau să cumpere erbicide sau plante modificate genetic de DuPont sau Monsanto; tradiţională este medicina practicată de la Esculap şi până la spiţerii Evului Mediu, care au început să se joace iresponsabil cu retortele lor, ajungând să ne intoxice cu reziduurile lor chimice, botezate "medicamente", chimizarea fiind singura căreia i s-ar putea ataşa termenul de "alternativă"; vegetarian este un termen ce poate fi asociat mai degrabă cu "meniu" decât cu "terapie", meritul fantastic al lui Max Gerson fiind acela al verticalităţii, al curajului şi al hotărârii, pe care le-a plătit cu preţul vieţii, de a ne aduce aminte nouă, uitucilor, cum ar trebui, de fapt, să mâncăm, evitând cu grijă, în totalitate, gunoaiele de la supermarket, strălucitor ambalate şi la fel de toxice ca şi ambalajul.

Cât de penibil şi trist sună expresia, "legume organice", fiindcă am ajuns să acceptăm pleonasme vegetale, într-o vreme în care, ceea ce băgăm în gură, e la fel de natural şi hrănitor, ca bomba atomică.

Pe măsura derulării filmului, detractorii şi scepticii vor repeta obsedant, argumentul lor forte, netestarea placebo a terapiei Gerson, pe care nici nu se grăbesc s-o facă, de altfel, fiindcă declaraţiile lor doar maimuţăresc limbajul ştiinţific, în căutarea unei credibilităţi ieftine.

Ceea ce pare a fi argumentul lor forte este, de fapt, punctul lor cel mai slab, dacă ţinem cont că, majoritatea procedurilor medicale, nu au fost vreodată testate, în acest mod, dacă ar fi să ne referim, strict în cazul de faţă, la radioterapie, deşi cred că nu era mare lucru de inventat o falsă sală de iradiere, care să rivalizeze cu luminile sclipitoare ale unei nave interstelare imaginată de Gene Roddenberry.

Dacă nu am făcut o astfel de testare, când vorbim de o singură variabilă, în cazul Gerson, nu cumva este ridicol să soliciţi o testare placebo ?

Cum am putea testa oare variabilele multiple inerente unui tratament nutriţional, precum terapia Gerson ?

Cu sucuri vegetale placebo ?!

Şi de ce am mai avea nevoie de testări când, lipsită de toxicitate fiind, orice om s-ar supune unei asemenea diete, fără să fie nevoie de aprobări ministeriale, ceea ce au şi făcut, de altfel, dovadă stând sertarele pline de dosare cu pacienţi, vindecaţi de medicii ce au avut curajul să încalce regulile penibile ale profesiei.

Negarea acestor evidenţe se poate traduce numai prin aroganţă, sfidare sau chiar nesimţire, fiindcă toţi aceşti vraci cu diplome, se ştiu a fi protejaţi de legi făcute de unii asemenea lor - gunoaiele parlamentare mondiale, aservite banului.

Când va testa vreodată comunitatea medicală, catastrofa lor de vaccin antipoliomielitic, pe două seturi a câte 100.000 de copii, folosind doar ser fiziologic pe un set şi aşteptând, mai apoi, câţiva ani, ca să constate care paralizează primii ?

Niciodată !

Vor verifica doar rapoartele medicilor alopaţi şi exact acelaşi lucru ar trebui să facă, dacă ar fi cinstiţi şi în cazul terapiei Gerson.

Desigur că, diagnosticul de cancer, este spaima societăţii "civilizate", dar când o terapie naturală, netoxică, se bucură de sprijinul unor somităţi de bună credinţă ca profesorul Universităţii Cornell, nutriţionistul Colin T. Campbell, considerat unanim ca o autoritate supremă în domeniu sau profesorul medic - şi supravieţuitor Gerson, totodată - dr. Yoshihiko Hoshino, cred că este momentul de a fi analizată cu foarte mare atenţie.

Mă tem că această dorinţă a mea este utopică, în condiţiile în care, în SUA, într-un studiu al Societăţii Americane a Cancerului, intitulat sugestiv "Impactul economic al cancerului - 2009", totul este contabilizat mercantil, fiind urmăriţi şi cuantificaţi parametri de genul "Costuri indirecte ale morbidităţii - datorate reducerii productivităţii muncii, prin boală" sau "Costuri indirecte ale mortalităţii - datorate pierderii productivităţii muncii, prin deces prematur", la un ritm apreciat la 1.500 de decese zilnice, în acel an.

Incitat fiind de motive personale, am căutat eu însumi pe net, cândva, referinţe legate de un tratament nemedicamentos dar eficace, al cancerului şi, cam toate cercetările mele de atunci, m-au condus inevitabil către cărţile terapiei Gerson, foarte populare, dacă ţin cont de viteza foarte mare cu care s-au descărcat din torente.

De aceea nu mă miră deloc faptul că, o ţară ca Japonia, a ajuns să fie atât de implicată în această direcţie şi, tocmai la Fukushima, se afla clinica japoneză ce era pe cale de a dovedi, comunităţii medicale internaţionale, că terapia Gerson este viabilă, acum mai mult ca oricând şi, fiindcă nu cred în coincidenţe, mă întreb, hazardat poate, dacă dezastrul de la Fukushima nu-şi are pe undeva sorgintea şi în această onestitate medicală, la nivel de naţiune, care ne-ar fi ajutat să scăpăm mai repede de tirania Big Pharma, fiindcă oamenii de afaceri japonezi investesc în clinici Gerson, unde vând sănătate şi nu hamburgeri McDonalds."

"Audierile Pepper-Neely, 1-3 iulie, 1946, Congresul SUA, au fost atât de cenzurate, încât au dispărut complet din înregistrări. Mi-a luat ceva vreme să descopăr un microfilm la o bibliotecă satelit. Trebuie să fi avut o susţinere politică masivă, pentru a şterge lucruri din arhiva Congresului, plus toate copiile din bibliotecile depozitare din ţară. Abia după aceea, am descoperit în arhiva noastră o înregistrare făcută prin grija Fundaţiei Gerson, mult mai nouă însă."

"Cenzurat, fiindcă a vindecat cancerul"
LinkS.J. Haught
Comentariu de Marian Matei
Sursa: Dezvaluiri


Gene extraterestre în ADN-ul uman!?




O echipa de oameni de stiinta din mai multe tari, care lucreaza la Proiectul Genomului Uman, afirma ca a descoperit gene extraterestre in ADN-ul uman.

O echipă de cercetători care a participat la proiectul de decodare a genomului uman (Human Genome Project) a observat că 97% din secvenţele non-codante ale ADN-ului uman sunt de origine extraterestră, arată un studiu publicat în revista The Canadian.

Genomul uman conţine 3 miliarde de baze, dar numai 40% din acestea sunt organizate ca gene, restul fiind sub forma de ADN-silenţios (junk DNA), care nu codifică aparent nimic. Studii recente au arătat faptul că acest "ADN tăcut" este conservat de milioane de ani, fiind comune tuturor organismelor vii de pe Pământ, de la mucegaiuri, la peşti, inclusiv la mamifere şi oameni. Acestea sunt versiuni „defecte” ale genelor normale funcţionale care se regăsesc si în genomul uman, fiind evaluate la 30.000. Deoarece aceste secvenţe ocupă o mare parte din genomul uman, se poate spune că majoritatea materialului genetic uman este de origine extraterestră, după cum afirmă profesorul Sam Chang, conducătorul grupului.

Profesorul Chang a înaintat ipoteza că "o formă de viaţă extraterestră superioară a fost implicată în crearea vieţii şi plantarea ei pe diferite planete". El indică faptul că "ceea ce se observă la ADN-ul uman este un program care constă din două versiuni: un cod mare şi un cod bazal. Primul lucru este că programul complet nu a fost scris pe Pământ, aspect verificat prin decodarea genomului uman. Al doilea aspect este că genele prin ele însele nu sunt suficiente pentru a explica evoluţia; trebuie să mai fie ceva în acest joc". Astfel, Sam Chang a ajuns la concluzia că …"evoluţia nu este ceea ce credem că este".

Oamenii de stiinta sustin ca ipoteza este foarte aproape de a se adeveri. Ei spun ca genele se gasesc in ADN-ul oricarei forme de viata de pe Pamant, insa in cazul oamenilor "doza" este mai mare decat la celelalte specii.

Exista multe intrebari la care cercetatorii nu au gasit inca raspunsuri. Una dintre ele se refera teoria evolutiei care nu explica de ce specia umana a parcurs un drum asa de scurt fata de celelalte specii care s-au dezvoltat mult mai lent pe scara evolutiei.

Teoria evolutiei nu explica nici de ce creierul speciei umane s-a triplat intr-o perioada scurta de timp si cum s-a dezvoltat aproape peste noapte „civilizatia“. Si veriga lipsa din evolutia speciei umane ridica serioase intrebari, scrie scienceray.com.

Grupul de cercetatori crede ca ADN-ul extraterestru a fost „plantat“ de mai multe ori in interiorul celulelor noastre, in mai multe perioade ale evolutiei umane, ceea ar fi permis speciei umane o dezvoltare mult mai rapida fata de celelalte vietuitoare.

Echipa de cercetatori este formata din oameni de stiinta din mai multe tari: Marea Britanie, Franta, Japonia, Germania si China, iar Proiectul Genomului Uman a fost inceput in anul 1989 in SUA.


2012 - Vremea schimbării (doc)


"O nouă perspectivă este revelată de 2012: Time For Change, regizat de nominalizatul la Emmy 2009, Joao Amorim şi produs de Daniel Pinchbeck, pentru o perioadă controversată, ce aparţine viitorului foarte apropiat, fiind unul dintre cele mai optimiste documentare, bazat pe analize obiective ale situaţiei actuale, dar şi pe soluţii şi nu ipoteze sau teorii, ce ne-ar putea purta spre un viitor, mult mai luminos şi drept, al întregii umanităţi.

Dat fiind subiectul "apocaliptic", atât de drag maşinii de vise mincinoase a Hollywood-ului, ce se înscrie în linia propagandistică a impunerii şi întreţinerii stării generalizate de frică, filmul "artistic" ce tratează acelaşi subiect, al anului 2012, a fost pentru mine o mare dezamăgire, în ciuda distribuţiei prestigioase şi a fondurilor mai mult decât generoase ce i-au fost alocate, reuşind totuşi să formuleze o întrebare ce stă poate pe buzele tuturor celor îngrijoraţi de o asemenea alternativă: "Ce vor face guvernele, pentru noi, într-o asemenea eventualitate ?", căreia i-a dat şi un răspuns previzibil: "Absolut nimic !"

Documentarul 2012: Time for Change, se înscrie perfect în această viziune optimistă, urmărind periplul lui Daniel Pinchbeck, autorul best-seller-ului 2012: Întoarcerea lui Quetzalcoatl, în căutarea unei noi paradigme care integrează viziunile arhaice ale culturilor şamanice tribale, cu metodele ştiinţifice, intervievând o pleiadă de gânditori şi personalităţi ale epocii moderne: Gilberto Gil, Barbara Marx Hubbard, Dennis şi Terence McKenna, Dean Radin, Bernard Lietaer, Michael Coe, Sting, Ellen Page, David Lynch, Tiokasin Ghosthorse ş.a.

Ca agenţi conştienţi ai evoluţiei, non-darwiniste desigur, suntem perfect capabili să reproiectăm societatea post-industrială, pe principii strict ecologice, pentru a construi o lume mai bună pentru noi toţi şi nu doar pentru elite.

Mai degrabă decât distrugere şi barbarism, cred că, anul 2012, trâmbiţează naşterea unei culturi planetare regeneratoare, în care colaborarea va lua locul de(s)testatei competitivităţi, în care explorarea psihicului uman şi a laturii spirituale a acestuia, va deveni noua ştiinţă de frontieră.

Filmul revine asupra unui geniu mai puţin cunoscut, "un Leornardo da Vinci al sec. XX", Buckminster Fuller, autorul a peste 30 de cărţi, având contribuţii multidisciplinare, care au demonstrat, cu mult înainte vremii sale din păcate, cum putem construi foarte mult, cu mult mai puţin.

Dintre realizările sale, extraordinare, aş enumera:

1. Construirea în 1949, a primei clădiri gen dom geodezic, care-şi poate susţine propria-i greutate fără nici o limită practică. Avea 4, 3 metri în diametru, fiind construită din tuburi de duraluminiu şi având un înveliş de vinyl-plastic, în formă de icosaedru. Recunoaşterea internaţională a survenit după construirea altor domuri, uriaşe, în toată perioada anilor '50.

2. Conceptul automobilului Dymaxion, din 1933, revoluţionar pentru vremea sa: 11 pasageri, consum de 7,8 l/100 km, viteză maximă 190 km/h, foarte manevrabil şi, în acelaşi timp, extrem de stabil şi de aerodinamic.

3. A elaborat teoria unei geometrii analitice universale bazate de tetraedru, dovedind practic că cea mai stabilă formă de grindă cu zăbrele, este cea care conţine aceste figuri geometrice.

4. A primit premii pentru 28 de patente de invenţii, cu o astfel de ocazie declarând argumentat: "Nu există nici un fel de criză energetică, ci numai o criză provocată de ignoranţă."

Evitând inteligent elaborarea de pledoarii în limbajul de lemn New Age, documentarul reuşeşte prin exemple puţine, dar concrete, să demitizeze, efectiv, miturile mincinoase ce stau la baza elaborării scenariilor apocaliptice: efectul de seră, poluarea ireversibilă, criza energetică şi alimentară globală etc.

Documentarul a forţat, totodată, cristalizarea unor poziţii altminteri ambigue, revelând interesele ce stau în spatele unor platforme informaţionale prestigioase: Google şi Wikipedia au dovedit, astfel, că nu agreează site-ul 2012: Time For Change.

Pe de altă parte, unii puritani şi chiar oficiali ai DEA, l-au acuzat fals ca fiind infestat cu "badware", o metodă destul de cretină, de altfel, de a încerca să ruinezi reputaţia unui site anti sistem, relevând încă o dată paranoia occidentală privind psihedelicele şi fereastra de acces către stări alternative ale conştiinţei, pe care acestea o oferă (apariţia unei obişnuinţe ce diminuează, în timp, efectul psihedelicelor, putând fi însă un indiciu privind obligativitatea uzului limitat al acestora, în perspectiva unui acces permis doar temporar, în tărâmurile vizionare ale conştiinţei supreme).

Realitatea este că, Daniel Pinchbeck, asupra căruia documentarul Manifesting The Mind mi-a atras atenţia, făcându-mă să caut acest film, realizează un tur de forţă formidabil, reuşind să integreze într-o viziune unitară, subiecte năucitor de eclectice: şamanism, spiritualitate orientală, invenţii ecologice de geniu, energie alternativă, parapsihologie, anti monetarism ş.a.m.d., toate discutate cu o candoare lejeră, dar beneficiind de o analiză ştiinţifică atentă, din partea unor adevăraţi specialişti.

Soluţiile există, sunt simple şi la îndemâna tuturor, dar unica piedică ce stă în calea tuturor iniţiativelor benefice Terrei, este societatea patriarhală, competitivă, în care trăim, bazată pe sisteme financiare şi monede centralizate, al căror unic ţel este capitalizarea oricărui bun al lumii, fie că e material sau spiritual şi extragerea resurselor către vârful ierarhiei.

Spiritul supune modelele matematice, experimentele lui Dean Radin şi ale lui Roger Nelson, cu generatoare de numere aleatoare, fiind, alături de fizica cuantică, dovada energiilor formidabile generate de psihicul uman colectiv, focalizat pe un obiectiv unic.

Procesele iniţiatice, demarate de turbulenţii vizionari ai anilor '60, îşi arată roadele, indicând noi căi de dezvoltare a psihicului modern, ca primi paşi pe drumul abandonării tendinţelor egocentrice, bazate pe un materialism dictat de interesele profitului financiar, după cele trei revoluţii succesive, agrară, industrială şi informaţională, logica şi bunul simţ, impunând revoluţia supremă, cea spirituală.

Înlocuind fără ezitare ritualurile sinucigaşe ale "culturii consumeriste" actuale, cu altele bazate pe respectul reciproc, creativitatea umană, inovarea ştiinţifică şi o nouă viziune asupra spiritualităţii, vom elibera forţe uriaşe ce vor genera o schimbare fundamentală de paradigmă, aici şi acum, văzându-mă nevoit să dau dreptate autorului Antimemoriilor, André Malraux, al cărui citat original nu are nimic distructiv în el, ci sună astfel:

"Mi s-a spus: secolul XXI va fi religios. N-am confirmat, bineînțeles, pentru că nu știu nimic în privința asta. Ceea ce am răspuns este mult mai sigur: nu exclud posibilitatea unui eveniment spiritual la scară planetară."

Comentariu de Marian Matei
Sursa: Dezvaluiri







Interviu cu Alfred Webre


Interviu cu Alfred Lambremont Webre - directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS)

- Am 67 de ani. M-am nascut intr-o baza navala din Florida, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc in Vancouver. Sunt Doctor in Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim intr-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decat a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.

Dati-mi dovezi.

- Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat in programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre.

Aceasta inseamna ca deja a avut loc contactul cu extraterestrii?

- Da, dupa spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucreaza cu ei in secret inca din anii 50.

???

- Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost inscris la varsta de 7 ani intr-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori inaintea raselor extraterestre.

Vreun contact?

- A avut loc o intalnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. in ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte.

- Credem ca in anul 9500 i.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat in sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decat noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamant.
...

- in decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, in care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. il puteti vedea pe siteul Exopolitics.

- Exista 3 astronauti care ne asigura ca au vazut viata extraterestra.
Da, Buzz Aldrin care a calatorit cu Apollo XI spune ca la sosirea pe Luna, in 1969, erau doua nave extraterestre mari in jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificata de mai-marii oficiali ai NASA.

Am ramas fara cuvinte.


- Doctorul Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure” (Dezvaluire), a adunat mai mult de 500 de marturii de la armata, guvern si inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezentei extraterestre, iar aceste dovezi au fost facute publice in mai 2009, la Clubul National de Presa din Washington.

- Mexic , Chile , Brazilia si Peru si-au facut publice arhivele despre OZN-uri.
Recent si Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie, care a scos la lumina 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secreta a Ministerului Apararii.

De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?

- Din ratiuni politice. Vom insera o intrebare, invocand legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.

Iar martienii de ce nu se prezinta ei insisi in societate?

- Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla intr-o carantina impusa de catre conducerea universului.

Si aceasta carantina se incheie acum...

- Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar intre 2010 si 2020 putem incepe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.

Si primul contact va fi cu martienii?

- Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.

Cum functioneaza universul?

- Exista multe dimensiuni si universuri paralele cu al nostru. Unele civilizatii extraterestre vin din alta dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot aparea si disparea.

Cum sunt aceste civilizatii mai evoluate?

- Se pare ca traim intr-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra.

...Dar suna teribil.

- Dupa unele teorii, evoluam in forma acelerata pentru a abandona economia de razboi permanent si pentru a o transforma intr-o economie sustenabila. Constiinta umana se dezvolta pentru a intra in varsta universala si pentru a se relationa in mod deschis cu aceste alte civilizatii.

...Ne-ati putea da o mana de ajutor.

- Exista o norma primordiala: nu se intervine in evolutia unei civilizatii de pe alta planeta. Dar in foarte putin timp omul va invata sa foloseasca teleportarea cuantica si sa scoata energie din spatiu. Suntem intr-o era de tranzitie, in care trebuie sa decidem daca mergem catre distrugere ori catre evolutie.

Ocupatia dumneavoastra consta in a studia marele guvern al universului?

- Exopolitica este o stiinta sociala care studiaza relatiile dintre civilizatia noastra umana si alte civilizatii inteligente din univers. Unul din primii nostri pasi pentru diplomatia universala va fi prin intermediul civilizatiei martiene.

inteleg.

- Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, seful de cabinet al presedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU sa reprezinte Pamantul in fata civilizatiei de pe Marte.

Alfred Lambremont Webre

E posibil ca acest interviu sa va lase la fel de perplecsi ca si pe mine, dar luati aminte la marturiile celor care au participat la Summit-ul European de Exopolitica din 2009 – astronauti de la NASA si Agentia Spatiala Rusa, care afirma ca a existat contact cu civilizatiile extraterestre – si la cele ale organizatorului sau, Webre, autorul Exopoliticii (Vesica Piscis), Procuror General al Agentiei pentru Protectia Mediului din New York si consultant al Fundatiei Ford; ex-profesor de economie la Yale si Universitatea Texas; delegat in conventia democrata din Texas, in 1996 (Clinton-Gore).
Ei vorbesc de o realitate martiana, daca e cert: exista oare mai mult decat atat, la scara galactica?

Un profesor de egiptologie confirma faptul ca piramidele sunt opera extraterestrilor!

Intr-o scurta declaratie socanta, aparuta pe site-ul Allnewsweb.com, dr.Ala Shaheen, seful departamentului de arheologie al Universitatii din Cairo, a relatat faptul ca ar putea fi adevarata informatia precum ca extraterestrii au construit celebrele piramide egiptene.

Fiind intrebat mai departe de dl Marek Novak, un delegat din Polonia, daca aceste piramide ar putea contine tehnologii extraterestre sau chiar un OZN in structura sa, Dr. Shaheen a fost foarte vag in raspuns si a declarat doar atat: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, in interiorul piramidei se afla ceva ce nu apartine lumii noastre”.

Delegatii la conferinta privind arhitectura Egiptului antic au fost socati de aceasta afirmatie, dar Dr. Shaheen a refuzat sa faca alte declaratii privind legatura extraterestra cu OZN-urile. Despre Dr. Shaheen puteti afla mai multe informatii pe site-ul sau personal: http://www.alaashaheen.com