Trezirea Constiintei din perspectiva Neurostiintei


Trezirea Conştiinţei din perspectiva Neuroştiinţei

Trezirea Constiintei din perspectiva Neurostiintei este o prezentare din care veti afla aspecte pline de mister legate de creierul uman, despre emisferele cerebrale si despre modul in care noi percepem realitatea.



Sursa: www.perfect-mind.com

3 comentarii:

S.Calin spunea...

Ma mir ca cei care utilizeaza astfel de tehnologii brainwave inca nu s-au prins ca ceea ce se prezinta pe site-ul perfectmind.com este doar o compilatie de informatii luate de ici de colo si traduse plus imagini care nu le apartin si, neapartinandu-le ... cam cade chestia aia cu "tehnologie", cercetare etc. Se folosesc, de exemplu, imagini preluate de la companii serioase care au, intr-adevar, decenii de cercetare in domeniu. Si NU exista nici o informatie reala despre aceasta "tehnologie" "Perfect Mind". Cum poti sa crezi pe cineva care foloseste imagini de la Institutul Monroe ca sa vanda ceva ce nu apartine Institutului? Sau foloseste imagini de la altii pretinzand ca sunt efectele produsului pe care il vinde.

Hmm... jenant!

Gabriela spunea...

Conferinta este excelenta. Este o sinteza inteligent facuta si m-a facut sa inteleg altfel lucrurile. Am intalnit echipa la un targ la Romexpo si sunt niste oameni foarte faini. Am cumparat de acolo si doua CD-uri Perfect Mind si sunt foarte incantata de efectele pe care le simt.
Am vazut comentariul lui Calin si mi se pare rautacios. Sigur, poate ca au resurse mai putine decat cei de la Institul Monroe din SUA si se descurca cum pot (doar suntem in Romania), dar ceea ce fac, fac bine si ne ajuta si pe noi ceilalti care avem nevoie de asa ceva. Personal ii felicit si le doresc succes in munca lor.

Anonim spunea...

Si eu am cumparat un Cd de la Perfect mind si sunt multumita de rezultatele obtinute in urma ascultarii lui.