Dezvaluirile uluitoare ale jurnalistului american Benjamin Fulford


Eveniment de importanta mondiala: Dezvaluirile uluitoare ale jurnalistului american Benjamin Fulford despre iminenta prabusire a asa-zisei “Elite Mondiale”

""Miercuri, 14 Septembrie 2011, Benjamin Fullford a acordat un interviu la radio lui David Wilcock, cercetator, autor si realizator de filme in domeniul stiintelor de avangarda.

Benjamin Fulford a lucrat 30 de ani ca jurnalist financiar pentru Revista Forbes si ca editor pentru regiunea Asia Pacifica. Fulford este cat se poate de bine documentat, fiind o persoana publica pe internet inca din 1999 si castigand increderea multor oameni in diverse programe secrete, avand astfel contact cu un numar incredibil de diferite surse.

Recent, aceste surse l-au informat ca de fapt cutremurele care au aparut in zonele Colorado si Washington DC, in datele de 22 si 23 August 2011 au fost in realitate atacuri nucleare impotriva instalatiilor militare subterane.

Aceste baze subterane au fost construite de catre guvernul Americii de la inceputul anilor 1960, avand costul de trilioane de dolari din banii contribuabilului nedocumentati care se duc in aceste “proiecte negre”.
80 de tari diferite au format acum o alianta impotriva „Noii Ordini Mondiale”.

Pe data de 23 August 2011 doua uriase orase subterane au fost distruse de doua bombe atomice in zona partii de sud a orasului Washinghton Dc,Virginia se pare ca epicentrul a fost in Mineral town si in Colorado langa Denver.

La stiri au fost semnalate cutremure avand magnitudinea de 5,3 si 5,9 care au o scala neobisnuita de manifestare specifica unei bombe atomice, pe data de 23 august 2011.

Deasemenea au fost inregistrate sunete neobisnuite in intregul oras. Se pare ca in acel moment cand explozia s-a declansat, in fiecare din aceste doua orase subterane au fost pana la 30.000 de oameni. Deci discutam cu privire la potentialul de 60.000 de decese.

Tipii acestia nu si-au imaginat vreodata ca aceste facilitati subterane ar fi putut fi atacate. Niciodata.

……………………….
Ei vroiau sa reduca populatia lumii cu 90%.
Aveau de gand sa se ascunda in aceste baze subterane dupa ce ar fi declansat un holocaust nuclear.
Planul original era sa porneasca un razboi nuclear intre Iran si Israel.
In orice caz, ceea ce s-a intamplat este ca exista un grup in interiorul Pentagonului si agentiile sale care au realizat ca acest plan era nebunesc.

Stiau ca planul de a ucide 90% din umanitate este o nedreptate. Apoi au aruncat in aer bazele subterane pe care elitele aveau de gand sa le utilizeze pentru a se ascunde atunci cand ar fi realizat holocaustul lor nuclear.
Aceste atacuri au fost, se pare, sprijinite si de catre anumite civilizatii extraterestre benefice.
Acest sprijin al atacurilor a fost total neasteptat, intrucat cabala a fost condusa sa creada ca extraterestrii aveau de urmat legi spirituale care le interziceau sa intervina vreodata- sub orice forma.

Mai multe documente top-secrete au relevat ca daca extraterestrii nu au fost invitati in mod special sa apara de o majoritate a oamenilor, si/ sau de catre conducatorii lor, nu ar putea aparea in mod public si deschis, la nici o scara larga, pana la sfarsitul anului 2012. In orice caz, extraterestrii au oprit in mod constant rachete si facilitati nucleare.
Ajungem la un moment in care totul o sa devina public. O sa fie pe undele radio. O sa fie la stiri. Nu mai pot ascunde pentru mult timp.

…………………………………………
57 de tari au fost invitate de catre Elvetieni sa discute indepartarea acestor oameni din punct de vedere financiar si crearea unui boicot financiar international inpotriva conducatorilor G5-ului. 57 de tari diferite, inclusiv unele din tarile Europei de Est… Olanda, Canada si America de Sud. Mai mult de 80 de tari au semnat aceasta alianta. Ei nu controleaza banii lumii. Odata ce ei pierd controlul teroristilor, oamenii cu armele, totul s-a terminat.
……………………………………………..

“Noi” suntem un grup de oameni implicati in lupta de a rasturna aceasta cabala.
Grupul nostru include membrii ai CIA-ului, Pentagonului, agentii de informatii si diverse alte grupuri, incluzand societati secrete asiatice.
Avem persoane care abandoneaza cabala aceea ca sobolanii care sar de pe un vas care se scufunda. Folosim numele Dragonul Alb. Mai exista un alt grup care se autodenumesc Palariile Albe.
Cu totii avem acelasi scop, care este sa lasam fara putere acest grup de oameni nebuni.
…………………………………………

90% din bugetul SUA merge la armata. Armata SUA este dependenta de finantarea de la Wall Street.
Acesta este motivul pentru care depindeau in cele din urma de Chinezi si de Asiatici , care finantau Wall Street.
Un procent de aproximativ 80-90 la suta din Pentagon le respinge planurile si este de partea acestei aliante.
Se asteapta ca dolarul sa se prabuseasca, multumita acestui efort international coordonat – urmat de declaratia oficiala a falimentului de catre guvernul Statelor Unite. Acesta va fi evenimentul precursor imediat. Sondajele de opinie din Statele Unite arata ca 87 la suta din Americani nu au incredere in Washington. Asta ar trebui sa-ti spuna care este starea mentala de acum in America.
China si natiunile nealiniate au pus presiune asupra oligarhilor care conduceau lucrurile dupa Cel de-al Doilea Razboi Mondial.
………………………………………….

La Curtea internationala de justitie de la Haga au fost dati in judecata de catre chinezi Proprietarii Consiliului Federal al Rezervei din America pentru aurul care a fost vandut catre proprietarii Consiliului Federal al Rezervei.
Proprietarii Consiliului Federal al Rezervei au pierdut acest proces si li s-a spus sa cedeze aurul… incepand cu 12 Septembrie 2001.
In schimb, pe data de 11 Septembrie 2001, asa cum prea bine stiti toti, au dat lumii degetul si au pornit acest imens, fals razboi global impotriva terorii.

A fost parte unei incercari de control planetar create de catre grupurile fasciste de dupa al Doilea Razboi Mondial.
Aceasta noua putere militara s-a dorit a fi folosita pentru a se pregati un razboi impotriva Chinei. Acest plan s-a destramat cand Rusia a renuntat la ei si Putin a reafirmat independenta pentru Rusia.
Aceasta le-a eliminat controlul- industria petrolului- si a facut ca acel mare plan sa nu functioneze. Chinezii de asemenea au incetat sa cumpere din trezoreriile Americii pentru un timp pentru a pune presiune pe acest grup.
Asadar au schimbat strategiile. In schimb, ei au incercat sa se dea bine pe langa China si sa le ofere o dictatura mondiala…in parteneriat cu acest grup.
De aceea ati vazut in public cum Obama a vizitat China in 2009 si a oferit un “G2″.
Acesta este modul in care puteti confirma acest lucru.
……………………………………………….

Chiar inainte de 11 Septembrie (dar o multime de oameni au uitat despre asta) Donald Rumsfeld apare la televiziunea nationala si declara ca au “pierdut” 2.3 trilioane de dolari de la Pentagon in deceniul precedent.
Acei bani au fost de fapt utilizati pentru a finanta Blackwater- o armata privata de mercenari, necontrolata de catre Pentagon.Incercau sa stoarca bani de la tari diferite.
………………………………………………..

Au ucis grupul tanar al partidului conducator in Norvegia- acestea au fost atacurile din Norvegia- deoarece incercau sa acapareze fondul de petrol in valoare de 1.5 trilioane de dolari pe care guvernul Norvegiei il controleaza.
………………………………

Au invadat Libia pentru a prelua fondurile lor de petrol, deoarece Libienii le-au spus, ” Nu mai avem de gand sa va mai dam petrol in schimbul bancnotelor voastre“.
……………………………………..

Au avertizat Japonia ca vor pune arma nucleara pe fundul marii daca nu le ofera bani. ” Daca nu o veti face, va urma Muntele Fuji”.
Aceasta este o informatie publica disponibila. Responsabil de securitate la Fukushima era o companie Israeliana.
Plutoniul este ceea ce a cauzat majoritatea otravirii cu radiatii din dezastru.
Prim-ministrul Israelian Benjamin Netanyahu l-a sunat dupa atacul de la Fukushima pe prim-ministrul Japoniei Naoto Kan.
Netanyahu a spus ca vor cauza alte dezastre nucleare in jurul Japoniei daca nu vor incepe sa predea banii.
…………………………………………………….

Chiar si Titanicul a fost de fapt scufundat in mod deliberat pentru a scapa de 600 finantatori mai vechi care erau opusi preluarii controlului asupra Comitetului Rezervei Federale.
………………………………………………

Intalnirea Bilderberger care a avut loc in luna iunie, in St Moritz, Elvetia in acest an trebuia sa dureze pana Marti. Cu totii au trebuit sa fuga in noaptea de Duminica, pentru ca erau pe cale de a fi arestati de catre Elvetieni.
Ceea ce se intamplat a fost faptul ca un parlamentar Elvetian a incercat sa intre in site si a fost batut.
A mers la guvernul Elvetian si a spus: “Sunt un membru Elvetian al parlamentului, in tara mea proprie, si m-au batut si m-au aruncat afara. Asta e ilegal.”
Ei au spus; “Da. Vom merge sa- arestam.” Ei toti au trebuit sa-si impacheteze valizele si sa fuga in noaptea de duminica – inainte de a fi arestati luni.
Bilderbergerii au fost alungati, cu cozile lor intre picioare.
…………………………………….

La un moment dat, cred ca Pentagonul va trimite probabil oameni la sediurile TV centrale din Statele Unite. Veti vedea fete noi si o poveste total diferita iesind din televizoarele voastre in curand.
………………………………………………………………………………………………………………………..

Comentariu: Daca toate acestea sunt adevarate, este cea mai importanta și, totodata, cutremuratoare stire.
In opinia noastra, multi dintre membrii ”illuminati” se vor trezi, multi dintre membrii masoneriei s-au trezit deja, fie dandu-si seama ca este un grup de natura luciferica, fie dandu-si seama ca , cel putin, omenirea condusa de ei nu este condusa in directia in care li s-a declarat la inceput.
Cu alte cuvinte, au inceput sa isi puna intrebarea ”De fapt, unde mergem noi acum” aplicand principiul esential ca ”pomul se cunoaste dupa roade iar omul se cunoaste dupa fapte”.

Din interviu au fost selectate cele mai relevante aspecte.""



5 comentarii:

Anonim spunea...

1]. "fie dandu-si seama ca este un grup de natura luciferica".
Gresit, este de natura - extraterestra! Nu are nici o legatura cu nici o Religie sau alte mituri orientale ce tin de dualitate.
2]. Daca acel grup 'Dragonul Alb' si care or mai fi... s-au saturat de teatrul creat de alte grupuri oculte, de ce n-au facut-o pina acum?
Intii, de ce nu au inceput cu clasa Politica de la nivel Global, inlaturind aceste gunoaie numiti - politicieni??? ...dindu-le oamenilor sansa ca printr-o forma de Meritocratie sa poata Crea, Progresa intr-o Comuniune.
"Lucrurile" vor sta altfel.

Cactus \|/

† Calatorintimp † spunea...

...sa fim sinceri...articolul cu cele doua explozii atomice ce au creat cutremurele si au facut victime in subteran e o aberatie jurnalistica...la modul general,toata postarea e ca un eseu de C.V.Tudor...un adevar si zece fantezii ca sa nu le spun minciuni...de fapt dv.ca masura de prevedere a-ti informat cititorii blogului ca informatiile publicate nu au si garantia ca sunt si veridice..E clar ca la nivel mondial se folosesc o multitudine de tehnici de persuasiune pentru a tine in frau natiuni intregi si a le inregimenta sub efectul "turmei"....mea culpa ...nu fac parte din ea,sau cel putin asa cred...religia nu a reusit sa ma schimbe...stiinta nici atat...doar ma format ca om cu o educatie carteziana....cum spunea marele savant..."totul e relativ"....cel mai greu de convins sunt oameni ca mine ce nu au frica de moarte si nu se agata de percepte filozofice sau religioase pentru a isi defini existenta...atat stiu:avem inscris in gena autodistrugerea....suntem rai prin insasi natura noastra..aroganti prin nastere si persuasivi...mai sunt pintre noi si sclipiri ale coonstiintei umane...dar ei nu reusesc sa confirme regula ca natura umana va putea aspira o data spre o noua forma a existentei sale....mai pe Romaneste evolutia omului as caracterizao plastic.."care pe care"..."cine imparte,parte isi face"...."fa ce spune si nu ce face popa"...etc....a trai inseamna a manipula,subtil sau primar....pana si preludiul e o forma de manipulare....bafta ,blogul tau chiar face omul sa isi puna intrebari.Stii ce imi pare rau?..imi pare rau ca nu am valente de om al literelor,daca as fi avut v-as cere permisunea sa public si eu in blogul dv...nu o sa va cer aceasta permisiune,calitatea blogului va scadea iar cititorii se pot amuza de limbajul meu vanghelizat si becalizat ....

Anonim spunea...

imi pare rau si o spun cu tot respectul fata de ultimul comentariu si autorul sau - intre consideratiile dinsului si ce-mi reda articolul, chiar evident si pe alocuri pueril, aleg ultima varianta, pe motivatia ca moralul si dispozitia afectiva a oricui nu are nevoie, pentru cote ridicate, de parerile augmentate ale cuiva despre sine insusi. repet (si orice alta interpretare decit cea pe care o arat aici este o totala lipsa de respect pentru oameni!), nu pot avea nimic cu nici o persoana; atitudinea aceleia este in target. daca oricine nu se simte valorizat suficient in coordonatele cunoscute si face prozelitism apocaliptic on line, este bine sa se intrebe cui ii este de folos: oamenilor, in general, cum crede ca doreste, sau lui insusi. pericolul este ca exista indivizi slabi de spirit care vor asimila aceste consideratii si le vor retransmite, contaminind pe altii. nu de asta avem nevoie, ca si constiinta colectiva, acum. frica lucreaza impotriva noastra. chiar daca Fulford arata infantilism si expresia fetei alaturi de intonatie arata cu totul altceva decit spune, recomand oricui sa creada mai curind in tara minunilor decit in parerile oricui are impresia ca a surprins esenta momentelor. nimeni nu e nici macar singur in asta, iar universul are o cu totul alta "logica" decit sintem, unii din noi, in stare sa cuprindem, care se (va) manifesta la momentul potrivit. sint sapte miliarde de pareri despre realitate si si fiecare din ele este la fel de importanta sau lipsita de substrat. calea de mijloc este, insa, aurita si foloseste tuturor. multumesc pentru intelegere.

† Calatorintimp † spunea...

...pentru ca ultimul comentariu face aluzie la ceea ce am comentat anterior cu acordul dv. ca modelator al acestui blog va rog sa imi acordati dreptul la replica : nici o clipa nu am crezut ca postand parerea mea despre articolul lui Fulford voi atrage atentia cuiva din acest spatiu virtual .Mea culpa !,sunt un autodidact,nu puteti avea pretentia domnule(a)"anonim" de la un om ce e doar parte a virgulei din "I Am That , I Am" sa comenteze la un nivel academic ...e doar un simplu comentariu facut despre articolul in cauza...atat nimic mai mult...unde am gresit?" Se pare ca in acel moment cand explozia s-a declansat, in fiecare din aceste doua orase subterane au fost pana la 30.000 de oameni. Deci discutam cu privire la potentialul de 60.000 de decese." acest pasaj al articolului ma facut sa comentez...si cred cu hotarare ca e o fabulatie asa ca Fulford nu poate fi credibil....

Anonim spunea...

Fratilor, in afara logicii voastre imperturbabile,intuitia voastra chiar nu va spune nimic,mai coboriti din creier un pic si simtiti cu sufletul daca un eveniment sau altul este real sau nu,in cazul bazelor subterane distruse sunt atatea dovezi care nu pot fi ignorate chiar asa fara nici un pic de intelegere reala!
http://www.exopolitics.com/

Andromeda Council: Removing Reptilian undersea bases from Middle East & China