Ian Lungold despre Calendarul Mayas (2)


Ian Lungold - The Mayan Calendar Comes North - partea a II-a

Va recomand spre vizionare o conferinta deosebit de interesanta despre Calendarul Mayas, conferinta sustinuta de Ian Lungold. Revelatiile facute de acest cercetator al misterelor mayase merita cu adevarat sa ajunga la cat mai multi. Perspectiva lui Ian Lungold este una inedita dar in acelasi timp sustinuta cu argumente.

Mai jos puteti viziona partea a doua a acestei conferinte.
Ii multumim pe aceasta cale lui Mihai Bitan, un entuziast care s-a ocupat de traducerea conferintei.
Vizionare placuta!



Prima parte a conferintei o puteti viziona aici:
http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2011/09/ian-lungold-despre-calendarul-mayas-1.html

5 comentarii:

silviusamueldanut@gmail.com spunea...

Multumesc Gaby, a ajuns in sfarsit. Deasemenea multumiri si aprecieri traducatorului. :)

Anonim spunea...

Bate campii
Am ajuns in 2011 si nu s-a intamplat nimic din ce a zis.

Dragos spunea...

Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

Anonim spunea...

Acest om din documentar are perfecta dreptate...daca ai si tu perfecta atentie la lumea din jur ! Deci ce spunea ? Ca nu vor mai fi bani ci admiratie dupa anul 2007 ! Pentru cine ? pentru noi ? logic ca nu ! Pentru ei ! Degeaba platesti nush2 cati dolari sau euro s vezi nush2 ce concert al nush2 carui star mare din lume...el nu vrea bani....vrea admiratia ta...ei nu mai simt nevoia si placerea banilor cum o simte omul de rand....poate n`au simtit`o niciodata ! asta a fost un ex ca se intampla ce a zis...dar nu in public in vazul lumii....;) ci pt cei care inca sunt Centrati ;) "in Rai" !adica ei....noi acum suntem deconectati ...asta a fost doar un ex..in fine..

Anonim spunea...

Si inca ceva vreau sa adaug...si care vreau sa fi atent oricine ai fi cu o minte foarte deschisa...pentru a nu-ti perturba credinta....deci :
Mayasii stateau intr`o stare de inconstienta mere pentru a face practic ce ar trebui sa faca dupa fluxul creatiei care il masurau...intr-o stare in care totul vine de la sine si iti place...totul e pe neasteptate dar parca deja aranjat...totul parca e cum trebuie...nu mai exista timp sau griji....e un sentiment descris prin cuvintele "Aaaa...ce usor era..!"....
Acu intrebati-va de ce e interzisa Marijuana !

Acum inchideti-va mintea la loc...totul e bine...poti sa te intorci la TV :)