Ian Lungold despre Calendarul Mayas (1)


Ian Lungold - The Mayan Calendar Comes North - partea 1

Va recomand spre vizionare o conferinta deosebit de interesanta despre Calendarul Mayas, conferinta sustinuta de Ian Lungold. Revelatiile facute de acest cercetator al misterelor mayase merita cu adevarat sa ajunga la cat mai multi. Perspectiva lui Ian Lungold este una inedita dar in acelasi timp sustinuta cu argumente. Se incheie cu adevarat calendarul Mayas pe 21 decembrie 2012 sau mult mai repede?
Ian Lungold cauta sa demonstreze ca ultima zi a acestuia ar fi 28 octombrie 2011, deci peste o luna si jumatate...
Mai jos puteti viziona prima parte a acestei conferinte. Ii multumim pe aceasta cale lui Mihai Bitan, un entuziast care s-a ocupat de traducerea conferintei. In curand, si tot datorita muncii depuse de Mihai Bitan, veti putea viziona si partea a doua a conferintei. Vizionare placuta!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Exceptional.Chiar cred ca are dreptate,avind in vedere rapiditatea cu care trece timpul si evenimentele care se desfasoara in jurul nostru.Trebuie sa ne oferiti si cea de a doua parte a conferintei pentru a afla ce spune calendarul maya despre evenimentele viitoare interpretate de IAN LUNGOLD.Va multumesc si astept cu nerabdare continuarea.

ioana spunea...

Lung si plictisitor,inafara de niste date istorice cum ar fi ca,calendarul gregorian a fost facut in 1582 de catre Pope Gregory si alte date ,nimic interesant.
Namaste!

Jose Ramon Santana Vazquez spunea...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


COMPARTIENDO ILUSION
GABY S

CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...




ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE ESTALLIDO MAMMA MIA, TOQUE DE CANELA ,STAR WARS, CARROS DE FUEGO, MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

José
Ramón...

Marga Kiro spunea...

Sunt intru totul de acord cu "Anonim". Este un video plin de evenimente exraordinare, care s-au intamplat in trecutul indeparat al omenirii, pana in zilele noastre.
Evenimene importante traite de mine, care au o alta rezonanta, acum, cand le constientizez!Astept cu nerabdare, continuarea! Mulumiri celor care au pus video-ul!!!