OZN in adancurile oceanului?


O expeditie de cercetare a oceanului, condusa de omul de stiinta Peter Lindberg a gasit un obiect bizar, care seamana cu un Obiect Zburator Neidentificat. Echipa cauta in adancuri ruinele unui cargo care transporta un tip foarte rar de sampanie.

Astfel, suedezul Peter Lindberg a dat peste acest obiect, cu ajutorul sonarului, la o adancime de peste 90 de metri, undeva intre Finlanda si Suedia, in Golful Bothnia.
Obiectul are un diametru mare, de aproximativ 20 de metri.
"In aceasta meserie vezi o gramada de lucruri ciudate, insa in cei 18 ani de activitate profesionala a mea nu am vazut niciodata asa ceva. Forma acestui obiect este complet rotunda." - a declarat Peter Lindberg, citat de space.com
Cercetatorul a mai spus ca exista dovezi ca mediul inconjurator prezinta semne sau urme adanci - ceea ce sugereaza faptul ca obiectul s-a mutat, intr-un fel sau altul, pana in locul in care a fost descoperit acum.

Imediat, tabloidele suedeze si website-urile s-au grabit sa catalogheze acest obiect ca fiind un OZN, chiar daca, deocamdata, nu se stie nimic concret despre acesta.
Unii spun ca este posibil sa fie, de fapt, o formatiune de pietre naturala sau chiar un obiect construit de mana omului, scufundat. De asemenea, Lindeberg recunoaste ca afirmatia sa, potrivit careia obiectul este "perfect rotund", s-ar putea sa nu fie adevarata, deoarece rezolutia imaginii captate de sonar nu este suficient de mare, ca sa studieze obiectul.
El nu a vrut sa se refere la aceasta descoperire ca ceva de origini extraterestre, insa a precizat ca ar putea fi "un nou Stonehenge".

Niciun comentariu: