Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare (documentar RO)


PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare

"Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă.

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale... Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te priveşte în mod direct!

Filmul documentar “Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare” reuşeşte să îţi explice într-o manieră ştiinţifică mecanismele psihice de atac şi îţi dezvăluie informaţii foarte importante despre tehnologiile folosite în acest nou tip de război, pentru ca tu să înţelegi mai bine pericolele invizibile care te înconjoară.

Aşa după cum vei putea constata, lumea în care trăieşti nu este aşa cum ţi-o imaginezi iar acest film urmăreşte să te ducă în spatele cortinei, acolo unde se scriu adevăratele scenarii; scenarii care adeseori par desprinse din literatura SF.

Şi pentru că dorim să ştii şi cum să te protejezi, în viitorul apropiat vom lansa un nou documentar - “Războiul parapsihologic – protecţia psihică”, în care îţi vom explica şi modalităţile de apărare. "

Daniel Roxin



Filmul poate fi descărcat aici:
http://dl.transfer.ro/Razboiul_Parapsihologic-Dezvaluiri-2011-transfer_RO-29jun-86b627.mpg

4 comentarii:

Anonim spunea...

mda ...vad ca aici am si optiunea anonim si asta imi este acum mai la indemana pt ca nu stiu de ce nu-mi mai pot accesa contul google care il aveam inainte ... / Free... de pe blogul Iesirea din Matrix , vad ca a scos optiunea Anonim de la comentarii si nu mai pot posta acolo ca Anonim, comentul meu ca raspuns la ceea ce voi ati spus in comentariile voastre la acest articol pe fymaaa... si cred ca nu te superi daca am sa pun comentul meu-raspuns aici la tine Gaby
Acum as vrea sa rasp atat lui Free cat lui Gaby pt ca vad ca sunt inteles gresit...
Mai intai vreau sa recititi comenturile mele pt ca eu nu fac deloc referire la ceea ce spuneti voi ca raspuns in comenturile voastre.
Eu am vrut sa pun accentul pe faptul ca un om inconstient este extrem de usor de manipulat, elitele nici macar nu se screm prea tare sa faca tot ceea ce credem noi ca fac pt ca ei doar dau un mic impuls si restu se invarte de la sine fara nicio problema ...uneori cred ca se mira si ei, poate ca chiar raman perplexi cand vad cum oamenii invart singuri si cu succes aceasta roata a manipularii colective... de ex. chestia cu E.coli si castravetele ... :)))) ce vrei dovada mai buna ca asta... de fapt elitele nu pot manipula... dar in schimb se folosesc de tot ceea ce noi le dam pt ca nu sunt deloc niste prosti... noi le dam puterea noastra, le cedam energia noastra prin frica care o avem, deoarece avem multe atasamente atat materiale cat si spirituale si cauza tuturor acestor atasamente, este INCONSTIENTA omului, omul a uitat ceea ce este cu adevarat si singurul mod prin care poti sa-ti reamintesti este prin a fi CONSTIENT... omul este ca un pod ce face legatura intre d-zeul inconstient de sine asta inainte de pod si d-zeul constient de sine adica ceea ce este dincolo de pod ... poti inlocui termenul "pod" cu "mintea"...prima data esti sub minte pe urma esti in minte dar apoi va trebuii sa treci dincolo de ea... dar capcana mintii este subtila si f.multi aleg sa ramana aici... fie ca inca mai au de lucrat la ea fie ca au ajuns in varful mintii si cred ca asta este totul ... si aici se incadreaza si aceste elite conducatoare dar si alti oameni care si-au ascutit mintile si cei care au trezite diverse capacitati.
Toti maestri autentici ai omenirii au venit aici pt a ne transmite mesajul lor care ne spune, ne avertizeaza de aceasta capcana a mintii, de care ei au putut devenii constienti doar cand au reusit sa treaca dincolo de minte...
Dar noi ce facem ...? In loc sa ciulim ochii si urechile la mesajele maestrilor, noi ne balacim in propria noastra minte ... facem si desfacem ... afirmam si infirmam ... ne vaicarim ca noi suntem muncitorii cei corecti si altii parazitii smecheri... facem documentare in care aratam cu degetul doar spre celalalt fara a banui ca ceea ce face celalalt este mai intai datorita a ceea ce am facut eu insumi ... De fapt primul pas in a deveni CONSTIENT este cel in care incepi sa devii RESPONSABIL si asta inseamna a arata mai intai cu degetul spre tine insuti...
documentarul intradevar aduce informatii utile mai mult sau mai putin ...depinde de fiecare, de intelegerea fiecaruia, dar de cele mai multe ori aceste info pot dauna daca omul crede ca el este victima pt ca orice ar face, calaul va fi cu el inevitabil... pt ca asa stau lucrurile, asa trebuie sa stea ... nu poti desparte ziua de noapte ... lumea polaritatilor va functiona indiferent de ceea ce credem noi...
exemplul acela cu maimutele are efect doar la nivel de minte colectiva dar asta este ceva inconstient deci fara valoare... maimuta a schimbat modul de a proceda ... si pe urma in mod inconstient au urmat-o celelalte maimute ...deci efect de turma... pai efectul asta se vede la oameni din plin si este peste tot... pt ca mintea omului e mai evoluata decat mintea unui animal ...nu?
in fine ma opresc aici , nu stiu cat de mult m-am facut inteles dar asta nu mai este problema mea pt ca eu doar am impartasit cu voi propria-mi parere si atata tot si nimic mai mult ...
cu drag... nelu nnn /
toate cele bune /

GabyS spunea...

Multumesc pt comentariu Nelun!
Interesant ce ai spus si in mare parte sunt de acord cu tine. In comentariile precedente ai incercat sa vezi doar o anumita parte a lucrurilor... :)
Crede-ma ca stiam si eu tot ce mi-ai spus si abia astept sa vezi partea a doua a filmului care va lamuri mai multe aspecte mult mai importante decat in aceasta prima parte.
Numai bine!

Anonim spunea...

Degeaba....fara rost...nici o sansa...in zadar...doar pt informatie si atat! NIMENI nu mai poate face nimic! lantul e prins...si e fff puternic iar noi fff slabiti! nu mai avem decat sa jucam ca niste marionete piesa pana la capat! nu crezi? ok..zi-mi ce poti face tu? nimic! esti in sistemul bancar prins...esti in viata tinut de bani! esti in sistem! orice ai face...sistemul iti este in oase! este peste tot...este realitatea ta! esti prins in matrix omule...fara iesire! adio...omenire..cat de curand toti vom fi exterminati! e un adevar...trist! nu o minciuna...imbucuratoare!

GabyS spunea...

Nu este degeaba si nu este in zadar... Pana acum am fost foarte slabiti, poate, dar cu siguranta se pot face multe ca sa ne trezim si sa ne putem apara. Nici nu banuiesti cata putere se afla in fiecare din noi... Veti afla mai multe curand in partea a doua a documentarului care este dedicat pentru protectii fata de aceste aspecte negative.

Multumesc tuturor pt vizionarea filmului si pt comentarii!