Intrand pe frecventa - Tuning in (doc)


Tuning In: Spirit Channelers in America
INTRÂND PE FRECVENŢĂ - Canale spirituale din America


'Tuning In : Spirit Channelers In America' este un documentar spiritual cu adevarat unic, rezultatul a 10 ani de investigatii ai producatorului de filme David Thomas in ceea ce priveste fenomenul de channeling spiritual. Channeling-ul este o practică care îşi are începuturiile încă din antichitate şi este un fenomen în care un individ, de obicei într-o stare de transă, face o conexiune psihică cu o entitate spirituală. Channeler-ul este apoi capabil să acţioneze ca o punte dimensională prin care alţi oameni pot veni în contact cu acea entitate.

Pentru prima dată în lume sunt găsiţi la un loc, în acelaşi film, şase dintre cei mai importanţi mediumi din Statele Unite Ale Americii oferindu-ne astfel o mai buna intelegere asupra fenomenului. Aceşti 6 channel-eri sunt: Lee Carroll : canal pentru Kryon, John Cali : canal pentru Chief Joseph, Shawn Randall : canal pentru Torah, Darryl Anka : canal pentru Bashar, Geoffrey Hoppe : canal pentru Tobias si Wendy Kennedy : canal pentru Colectivul Pleiadian.

Entităţiile care se manifestă prin aceşti oameni, fiecare avand o personalitate distinctă şi puternică, au fost intervievate a la long de producatorul filmului si rezultatul este remarcabil: traversand timpul si spaţiul pare ca şi cum entităţiile ar vorbi dintr-o unică sursă, ca şi cum ar fi o singură entitate, oferindu-ne un mesaj clar şi profund de împuternicire a umanităţii. "



Sursa: Iesirea din Matrix

Un comentariu:

Anonim spunea...

ma bucur din suflet ptr.aceste filmulete care le dai...multumesc!