Descoperire uimitoare in Rwanda!?


Cimitirul extraterestrilor pe Pamant. Resturi de fapturi uriase, descoperite in Rwanda.

O echipa de arheologi a descoperit un cimitir misterios in mijlocul junglei, langa orasul Kigali, din Rwanda. Ramasitele apartin unor creaturi uriase, care nu se aseamana deloc cu oamenii.

Potrivit oamenilor de stiinta care au studiat cazul, creaturile descoperite au fost ingropate in cimitirul din Rwanda in urma cu 500 de ani. La inceput, arheologii credeau ca au dat peste ruinele unui asezamant uman, insa dupa ca au studiat mai mult cazul, au ajuns la concluzia ca in zona nu s-a aflat niciodata vreo forma sau asezare omeneasca.

Cele 40 de morminte au ingropate in ele aproape 200 de ramasite, pastrate perfect. Creaturile erau inalte - aproape 3 metri inaltime - iar capetele erau foarte mari in comparatie cu corpul; nu aveau gura, nas sau ochi.

Antropologii considera ca aceste creaturi au apartinut unui echipaj extraterestru care a aterizat pe pamant, insa care, posibil, a fost distrus de un virus terestru, in fata caruia nu aveau protectie. Cu toate acestea nu au fost gasite urme ale navetei spatiale in zona...

Sursa: Pravda

3 comentarii:

iuliangsm spunea...

Si se pune intrebarea: cine i-a ingropat? Rodica

Anonim spunea...

Sper sa realizati ca acest articol este o farsa.Nu se poate sa dati copy-paste fara o verificare in prealabil.

Google-"An alien graveyard in Rwanda 2009"

GabyS spunea...

Nu am exclus ca poate fi o farsa, tocmai de aceea am si pus semnul intrebarii... Dar cred ca stii ca mai sunt locuri unde sau facut descoperiri uimitoare ale unor scheleti foarte mari si nu numai... Deci merita luat in calcul...